Lisanne beleeft #218

Lieve lezers, een berichtje met Kerstmis! Ik wens je hele fijne dagen toe, maar als het minder fijn is: toch nog iets leuks te lezen hier op mijn blog! Mijn weekverslagje van afgelopen week. Ik zag dat de Essie kalender flink afgeprijsd is, pakte weer veel cadeautjes uit mijn adventskalenders uit, maar ook veel cadeautjes in voor onze familie. Ik neem je graag mee in mijn week!

Deze dag vond ik het nagellakje echt fantastisch.

Bernard pakte ook elke dag een cadeautje uit van de adventskalender die ik voor hem maakte. Er zaten ministroopwafels in (en koffie!). Hij heeft het elke dag op video uitgepakt, zo lief.

Bij de Etos is de Essie kalender nu €29,99, bij onze Etos liggen ze er nog gewoon. Alsof het niet een vet goede deal is, haha! Ik zou hem zeker kopen als ik hem nog niet had.

Naar de Moroccanoil ben ik erg benieuwd.

Ik heb een paar dagen niet heel veel meer kunnen doen dan mijn kalenders uitpakken. Maar dat is ook goed! In deze dag zat er in De Bijenkorf een prachtige lipstick die ik aan mijn moeder ga geven. En het roze nagellakje vind ik ook erg leuk.

En een glowtonic, heel benieuwd naar!

Ik deed de laatste beetjes werk van het jaar (dacht ik, ik zit nu, op zaterdagavond ook lekker te typen). Rustig aan!

We hebben dit jaar erg veel kaarten verstuurd, die kwamen aan! Het duurde wel erg lang, sommige waren ruim anderhalve week onderweg. Maar er waren heel veel mensen die er blij mee waren, dus dat is heel fijn.

Vanaf vrijdag voelde het echt als vakantie, toen hebben we nog wat laatste cadeautjes gekocht en kochten we een taartje voor mij (bij Eric’s landwinkel in Bergen). Verwennerij!

Ik gaf nog een paar cadeautips, waaronder dit Flow Book For Paperlovers. Die kun je zelfs nu nog kopen (in de supermarkt!). Echt een leuk cadeautje voor iemand die van knutselen met papier houdt.

Molecule 01 blijkt een heel ding te zijn, het is een soort parfum die de geur van je eigen feromonen versterkt. In de HappySoaps kalender zat een heel bijzondere facewash met houtskool.

Zaterdag ging ik aan de slag en pakte ik de cadeautasjes erbij die we in november in Eindhoven kochten. Zo blij dat ik ze toch nog kan gebruiken! Voor iedereen leuke cadeautjes.

Deze van zaterdag, weer een gezichtsreiniger in De Bijenkorf (toch wel de leukste kalender hoor!).

Zo gezellig, alle cadeautjes onder de boom.

Zondag was de dag voor de kerstpuzzel die al weken in de kast staat. Ik maak hem deze keer gezellig samen met Bernard.

En de laatste dag van veel kalenders. Alleen De Bijenkorf heeft nog een dag 25, ik ben heel benieuwd.

Onze kerstavond: lichtjes kijken in Bergen. Was wel heel leuk en gezellig, maar ze pakken wel minder uit dan in coronatijden, dat is jammer. Maar in één straat was het bijna standaard om zo’n enorme boom vol lampjes te (ik denk laten) hangen, haha. Heel cool!

En puzzelen samen. En Bernard maakt alvast wat dingen klaar voor het diner morgenavond. Had ik mooi tijd om jou even op de hoogte te houden! Fijne dagen, veel liefs.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 25 december 2023 / 10:19

    Wat ziet dat er gezellig uit, al die cadeautjes onder de boom! Ik wens je heel erg fijne dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.