Lisanne beleeft #219

Happy 2024! Dit is mijn eerste blogpost in dit jaar, op nieuwjaarsdag. Het is maandag, dat betekent dat ik je laat zien hoe mijn week was. Het is altijd een beetje een gekke week, tussen Kerst en oud & nieuw. Ik vierde Kerst, puzzelde en keek serie. Ik neem je mee in mijn week…

Eerste kerstdag gingen Bernard en ik naar zijn opa en oma, dat was heel gezellig. ‘s Avonds kwam Bernard zijn vader bij ons eten, Bernard had helemaal een luxe diner gemaakt, dat was heel leuk.

Tweede kerstdag gingen we naar mijn ouders in Den Helder, daar gingen we gezellig gourmetten met mijn ouders en broers.

Na twee dagen sociaal doen was ik natuurlijk helemaal gesloopt, maar het is fantastisch dat ik dit heb volgehouden!

Derde kerstdag waren we de kerstboom zat dus heeft Bernard de boel opgeruimd.

Heerlijik, weer lekker veel ruimte! Hier staat normaal een plant, die staat inmiddels weer op zijn plekje.

Ik moest echt even bijkomen van Kerst, dus ik keek lekker veel serie. My Life With the Walter Boys kijk ik nu, dat vind ik wel een leuke serie! Hij staat op Netflix.

En we waren op kerstavond begonnen met puzzelen, toen had Bernard er nog erg veel zin in. Uiteindelijk heb ik hem zelf afgemaakt, haha. Het was wel een erg leuke puzzel! Een kerstpuzzel van Wasgij.

Zaterdag was het alweer tijd voor een feestje, de ‘binnenbarbecue’ van Bernard zijn vriendengroep. Dit jaar bij ons thuis! Dat was erg gezellig, we hebben lekker gegeten (gourmetten) met acht personen. En we waren al thuis, dus ik kon mooi om 9 uur naar mijn bed, perfect.

Ik keek terug op de afgelopen zes jaar, wat ben ik veranderd!

En zondag, met oud en nieuw, deden we helemaal niks. Ik ging zelfs om half 10 naar bed en omdat het zo rustig was met vuurwerk in onze buurt viel ik zo in slaap. Wel met oordopjes hoor, maar toch. Ik heb heerlijk geslapen en begin 2024 weer fris en fruitig! Zó fijn.

Drie jaar geleden vierden Bernard en ik onze eerste jaarwisseling samen, deze foto kreeg hij van een vriend doorgestuurd, die hadden we nog niet eerder gezien. Heel leuk samen!

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 1 januari 2024 / 19:19

  Gelukkig Nieuwjaar!
  Leuk om die oude foto van de jaarwisseling te zien. Super dat je het vol hebt kunnen houden met Kerst.

 2. Zo simpel is dan geluk 1 januari 2024 / 20:42

  Ik wens je een mooi nieuwjaar toe! Fijn dat je zoveel sociale dingen hebt kunnen doen tijdens de Kerst!
  Ik kijk nu ook My Life With the Walter Boys en vind hem ook erg leuk.

 3. Nadine 4 januari 2024 / 21:50

  My Life With The Walter Boys ook heel snel uitgekeken. Heerlijke serie! Ik kijk nu al uit naar seizoen 2. Fijn om te lezen dat er meer mensen zijn die niet zo’n groot ding maken van Oud & Nieuw. Ik lag ook vroeg op bed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.