Lisanne beleeft #22

De weken vliegen voorbij. Ik probeer elke dag te koken, zo veel mogelijk in het huishouden te doen, dat houdt me van de straat. Ook ben ik lekker bezig geweest met fotograferen en schrijven, gingen we bloemen kijken en maakte ik een beginnetje aan… een voorraadkast!

Oké, deze foto bewaren we voor het laatst want we doen chronologisch. Oké? Oke!

Ik maakte foto’s van nieuwe ontwerpen voor kaartjes. Die kun je nú al kopen, check het hier ( en hier en hier). Vrolijke lentekaartjes dus.

Ondertussen was mijn kantoor een groot rommeltje. Afgelopen week heb ik het eindelijk opgeruimd. Dat werd tijd!

Niet op de foto, maar wel echt gebeurd: we gingen bij tekenles tekenen met een naaktmodel. Superleuk om te doen, er was een andere tekenleraar dan normaal en hij had een prachtig model meegenomen die we in verschillende houdingen na moesten tekenen. Dat is nog best pittig! Maar wel heel leerzaam en leuk om te doen. Ik had nooit verwacht dat ik dat leuk zou gaan vinden, mensen tekenen vind ik juist erg moeilijk.

Oh, en de zon kwam weer kijken, daar word ik zo blij van! Dan kan ik lekker in de schommelstoel zitten en bloggen.

Ik had wat last van aften, op zich niet heel erg, maar saliethee werkt daar wel verzachtend voor. Ik kreeg ooit de tip om met superdupersterke afgekoelde saliethee te spoelen toen mijn mond he-le-maal vol zat met aften, ik kon er niets meer door eten. Daardoor heb ik het in huis en weet ik dat het verzacht.

Bij de Second hand shop in Den Helder hadden ze uitverkoop. Ik kocht er een jas met panterprint voor 50 cent (ja, echt! Gaaf he?!) en van de “nieuwe” collectie een jumpsuit. Allebei oude H&M items, heel leuk.

En we hebben een heel mooie trapkast, maar het was er eigenlijk steeds rommeliger geworden. Afgelopen week hebben we wat dingen gekocht die lang goed blijven, voor in de voorraadkast. Omdat ik nu kook is dat wel makkelijk, zo hoef je niet elke keer een nieuw pakje rijst te halen. Of kun je zelfs een dagje improviseren zonder echte versproducten.

En ja hoor, ijssalon De Schepper was weer open! Allard wilde er graag een ijsje halen. Daar had ik geen bezwaar tegen. De ijsjes bij De Schepper zijn superlekker, de beste van Nederland, zeggen ze. Daar hebben ze een prijs voor gewonnen (vraag me niet wat voor prijs, maar geloof me, het is terecht!).

En we namen een kijkje bij de lentetuin in Breezand, waar allemaal mooie bloemen te zien waren.

Prachtig toch? Geweldig, zo veel mooie bloemen bij elkaar.

Mijn blije hoofd spreekt boekdelen. Het was echt indrukwekkend mooi! Ze hadden een sporthal omgebouwd tot bloemenparadijs, geweldig gedaan.

DELEN:

5 reacties

 1. Naomi 5 maart 2020 / 07:56

  Die foto van jou bij de Lentetuin vind ik zo mooi! En heerlijk, zo’n opgeruimde trapkast. Die van mij kan ook wel weer een kleine opruiming gebruiken;).

 2. Dionne 6 maart 2020 / 22:27

  Wat een mazzel bij de Second hand Shop! Ik wil binnenkort ook eens kijken wat voor kleding ze hebben in tweedehandszaken, ben benieuwd! Denk dat ik je qua prijs niet kan overtreffen haha, maar ik hoop zo ook iets origineels te vinden.

 3. Forever38.com (Vera) 9 maart 2020 / 15:41

  Oehh die sneakpeak (en de bijbehorende prijskaartjes) van je kringloopschatten zien er goed uit. Ik ben benieuwd hoe de items je staan !

 4. Olga // Daar Was Eens 13 maart 2020 / 18:02

  Ik vind het dan alleen een beetje zonde van die bloemen, wat gebeurt er eigenlijk mee als alles klaar is? :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.