Lisanne beleeft #220

De eerste week van januari! Dat voelt best lekker. Bernard begon weer met werken, maar hij werkte thuis dus dat was wel gezellig. Gelukkig was er wel tijd voor een klein tripje naar het centrum, we kochten de Lidl leeg vanwege de glutenvrije week en we gingen in het weekend naar Ikea. Ik neem je mee in mijn week!

Op 1 januari waren we helemaal verloren, hahaha. Normaal word ik op 1 januari laat wakker doordat ik ook laat ben gaan slapen, maar dat had ik deze keer niet (want ik sliep om 22:00). Uiteindelijk hebben we een rondje door het centrum gelopen, dat was wel leuk. Alles was natuurlijk dicht, maar daardoor was het ook lekker rustig.

We kijken A million little things op Videoland, zo’n leuke serie! Erg dramatisch, maar ook op een of andere manier heel gezellig.

En later in de week even naar de stad terwijl hij wél open was, haha. Ik keek even in de sale van Cotton Club, er lag erg veel leuks.

Deze top kocht ik.

En deze ook!

En deze mocht ook mee naar huis. In totaal was ik €30 kwijt, dat vond ik wel een goede deal.

En we gingen naar de Lidl, het was namelijk glutenvrije week!

Deze koekjes zijn zó lekker. Ik had 3 pakken gekocht en ze zijn al op, haha. Ik hoop er nog een paar te scoren komende week. Hopelijk hebben ze het nog! Verder kocht ik kipnuggets en veel broodjes.

In december zijn er heel veel mensen op bezoek geweest bij mijn oma, maar nu in januari is het natuurlijk dan weer wat stiller. Tijd om haar te verrassen met een kaartje!

Vrijdag kwamen er vrienden van Bernard eten. Dit waren zijn vrienden uit Rotterdam die ik (op eentje na) nog niet eerder had ontmoet. Bernard had echt geweldig gekookt en de vrienden van Bernard waren echt heel erg leuk! Dat was erg gezellig.

Zaterdag dachten we dat het een goed idee was om naar Ikea te gaan, haha. Het was natuurlijk nog schoolvakantie, het was weekend, en het was slecht weer. Het was een uitdaging om een plekje te vinden om te parkeren!

Gelukkig konden we wel redelijk soepel de winkel door en kopen waar we voor kwamen (een klein kastje). En uiteraard werden er ook nog geurkaarsen gekocht, dat hoort erbij, haha.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 8 januari 2024 / 19:08

    Zo’n glutenvrije week lijkt me geweldig voor jou. Eindelijk eens een beetje aanbiedingen shoppen. Balen dat het zo druk was bij de Ikea. Zal inderdaad wel aan de dag en het weer hebben gelegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.