Lisanne beleeft #222

Ha, wat een leuk getal, 222! Ik had hier wel een spannendere Lisanne beleeft bij bedacht, haha. Helaas ben ik na vorige week nog niet echt opgeknapt, dus het was een weekje in bed. Maar wél met veel kleine geluksmomentjes. Ik neem je mee!

Ik probeerde veel serie te kijken vanuit mijn bed, maar vond niet écht een leuke serie. Mijn moeder raadde een serie aan die ik een beetje eng vond, of in elk geval niet echt gezellig haha. Nu kijk ik Surviving Summer, die is wel oké.

En de narcisjes kwamen uit, zo gezellig! Dit maakt mijn dagen zo veel vrolijker.

De leuke serie (My life with the Walter boys) was af.

Ik had wel energie om even mijn nagels te lakken. Lekker vrolijk kleurtje!

Theetjes drinken beneden vind ik ook heel fijn.

En Married at first sight kijken ook, echt leuk dat het weer begonnen is!

Ik heb me wel steeds geprobeerd aan te kleden, daar lag het niet aan. Aangezien het zo’n koude week was droeg ik over mijn truien lekker mijn warme vest van Protest.

Weer een serietje kijken. Zo ging het elke dag: ik probeer uit bed te komen maar na een uurtje ging ik toch weer terug naar bed. Gelukkig heb ik een erg fijn bed.

En we deden weer een poging! Lekker vrolijk aangekleed met paars en roze.

Hoogtepunt van de week: Bernard bestelde Siepie voor mij! Hij had Takkie al voor me gekocht, maar het is natuurlijk eigenlijk zielig als die alleen is. Nu zijn ze samen, gezellig. Hoe hij deze heeft weten te bestellen weet ik niet, want hij is bij mij constant uitverkocht.

Ik stuurde Bernard naar Mevrouw Cha, een theehuisje, om lekkere theetjes te kopen. Nu hebben we vier heerlijke nieuwe theetjes! We hebben gisteren de groene theemelange geprobeerd, die is écht lekker. Ook perfect om ijsthee mee te maken, stond op het kaartje. Dat gaan we zeker een keertje proberen in de zomer, dat lijkt ons ook heerlijk.

En net als de rest van de week sluiten we de boel af… in bed! Vet saai. Ik heb alweer helemaal zin gekregen om 100 dingen te doen en ben van plan om dat vanaf deze week te gaan doen. Nu het lichaam nog zover krijgen, maar dat is bijzaak (haha).

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 23 januari 2024 / 10:01

    Balen, zo’n week in bed. Ik hoop dat je je deze week weer beter voelt en dat het lukt om die honderd leuke dingen die je in je hoofd hebt te kunnen doen.
    Heerlijk het voorjaar in huis heb je trouwens, met die bloemetjes.

  2. Miriam 24 januari 2024 / 18:42

    Balen om zo’n bed week te hebben. Hopelijk voel je je inmiddels weer wat beter en kun je de dingen doen die je graag zou willen doen. Wat is dat knuffeltje schattig zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.