Lisanne beleeft #224

Afgelopen week was een langzaam weekje. Af en toe lag ik overdag in bed, maar sommige dagen was ik ook gewoon beneden en deed ik het lekker rustig aan. Ik kreeg leuke post en het weekend gingen we naar de verjaardag van mijn broertje.

Het giletje dat ik hier draag kocht ik vorige week in Den Helder bij een outlet (€8, moet ik toch even mee opscheppen als echte Hollander, haha). Helemaal blij mee!

Ik genoot van Married at first sight, elke dinsdag en woensdag komt er een nieuwe aflevering. Zo veel bijzondere mensen weer, ik vind het erg leuk om te volgen!

Een beetje werk doen, moet ook gebeuren.

Van Elise kreeg ik dit vrolijke kaartje, echt heel leuk! Ik werd er helemaal blij van.

We kregen een nieuw vloerkleed binnen, daarover maak ik binnenkort een blogpost! Zo zonder vloerkleed lijkt de kamer echt enorm, haha.

Zaterdag voelde ik me niet top, maar mijn broertje was jarig dus daar kon ik wel heen. Hij woont gelukkig dichtbij en het was niet zo druk. Uiteindelijk ging het heel goed. Mijn schoonzusje had zelfs een glutenvrije appeltaart gebakken, beter wordt het niet.

Zondag genoot ik van een lekker bakkie perenthee, daar kan ik zo van genieten. Verder deed ik lekker rustig aan. Zoals ik al zei: het was een langzame week, maar dat is niet erg.

Ik twijfel al langer om een stuk van mijn haar af te knippen. Op Instagram waren de meningen erg verdeeld, haha. Sommige mensen vinden het lange geweldig, anderen gaan het liefst voor een stukje korter. Uiteindelijk knip ik het wel korter denk ik, leuk voor de afwisseling.

DELEN:

4 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 5 februari 2024 / 19:19

  Gezellig dat je naar de verjaardag van je broertje kon!
  Ik kan ook echt genieten van MAFS. Morgen weer een nieuwe aflevering gelukkig!

 2. Naomi 6 februari 2024 / 09:29

  Het voordeel van zulk lang haar is dat je er, als je het een stuk knip, nog steeds eigenlijk alles mee kunt. En het groeit inderdaad wel weer aan. Ik ben benieuwd of je het gaat doen.
  MAFS ben ik nog niet aan begonnen (ik keek te veel andere leuke dingen), maar ik verheug me erop om de afleveringen te gaan binge-watchen.

 3. Irene 6 februari 2024 / 14:08

  Ik zou zeker knippen! Als je het knipt tot waar je het aanduidt, is het nog altijd lang en zoals Naomi zegt kan je er nog alles mee doen dan. Ik zou zelfs nog korter durven gaan, haha. Maar ik experimenteer zelf weleens graag.
  Dat giletje is echt super leuk!

  • Lisanne 6 februari 2024 / 15:57

   Een lange bob lijkt me ook geweldig, maar dat durf ik (nog) niet, wie weet komt dat later haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.