Lisanne beleeft #225

Afgelopen week was fijn en minder fijn. Ik bracht veel tijd door in bed, maar kon gelukkig ook kleine dingen doen. In het weekend ging ik samen met Bernard lekker op pad, naar de Intratuin en naar de strandtent in Egmond aan zee! Ik neem je mee in mijn week.

Ik heb weer zo genoten van Heel Holland Bakt, ik houd van de kneuterigheid van dit programma. Gisteren keek ik live, het is altijd op zondagavond op tv.

Blauwe druifjes op tafel zijn altijd gezellig.

Ik voelde me fysiek niet geweldig, maar deed af en toe iets kleins. Meestal een ding per dag, haha.

Maandag liet ik bloed afnemen, daar kwamen veel afwijkende waarden uit, dus deze week ga ik naar de huisarts. Mijn schildklierhormoon heb ik zelf al een beetje kunnen aanpassen waardoor ik me iets minder slecht (en koud) voel. En ik ga ook meteen naar de kapper in Den Helder!

Deze week lag ik dus veel in bed, waar ik genoot van de serie Griselda. Ik vond hem een beetje gewelddadig, maar ja wat verwacht je van een serie over een drugsbaas? Ik kon het hebben, haha. Die actrice is zó goed! En knap. Deze staat op Netflix.

Nagels weer een vrolijk kleurtje gelakt. Jammer dat ik van deze nagellak alleen een klein potje heb, uit de adventskalender. Hij is zo leuk!

Zo ging het veel dagen afgelopen week: net aangekleed en dan maar weer terug naar bed. Je kan niet altijd zes gooien.

Ik keek in bed naar Your Place or Mine, ik vond het een heerlijke film. Lekker feel good, mooie beelden, blij verhaal. Maar ik zag de beoordelingen online, die waren niet zo goed, haha. Ik vind het alsnog een aanrader! Op Netflix dus.

Zaterdag sleepte Bernard me mee naar buiten. We gingen even kijken bij de Intratuin, daar waren we nog niet geweest. Echt een leuke winkel!

Zo veel vrolijke kleurtjes. Uiteindelijk kochten we een zak potgrond en een wit druifje voor op tafel.

Zondag was het helemaal feest, we gingen naar Egmond aan zee om bij een strandtent te zitten! Het zoeken van een parkeerplek was een uitdaging, vandaar mijn rode wangen, haha.

Maar we zaten, met warme choco voor mij en een taartje met koffie voor Bernard. Dat was heel leuk!

We gingen ook nog even in het winkelstraatje kijken, daar kocht ik deze blouse, lekker vrolijk kleurtje.

Daarna was ik ook wel moe, maar wel heel erg blij! Echt fijn om even bij de zee te zijn geweest. Een heel goed weekend dus.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 13 februari 2024 / 10:03

    Balen van die verkeerde waardes en dat je je zo beroerd voelt. Ik hoop dat de huisarts je deze week verder kan helpen. Heerlijk dat je toch even naar de zee kon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.