Lisanne beleeft #227

Om eerlijk te zijn kijk ik wel uit naar de lente, wat een vies nat weer was het afgelopen week! Ik merk dat ik daar niet zo lekker op ga (maarja, wie wel?). Afgelopen week dronk ik lekker veel thee, maakte ik een recept en keek een hele mooie film.

Haha, ik zei het toch: veel kopjes thee!

Over de Marley Spoon recepten die ik gemaakt heb komt nog een blogpost, maar er zat één heel simpel recept tussen, die heb ik gemaakt! De rest heb ik aan Bernard over gelaten, haha. Het waren wraps met gehakt, wortel, witte kool, komkommer en nog wat lekkere ingrediënten. Via deze link met de code LISANNE krijg je lekker veel korting op je eerste boxen! En afmelden is zo weer gebeurd, dat is ook altijd fijn.

Ik kocht nieuwe make-up kwasten. Ze liggen nog steeds beneden, ik moet ze echt mee naar boven nemen en lekker gaan gebruiken!

De grote kwast wil ik gebruiken voor blush en de andere kwasten voor blush en concealer.

Daar zit ik weer, naast de bank met een lekker kopje thee. Mijn haar zat wel goed!

Donderdag keek ik deze film, Love, Simon. Prachtige film, heel mooie beelden en gewoon een mooi verhaal. Ook niet te ingewikkeld, maar gewoon een film die lekker wegkijkt (en waarvan je het einde wil zien, haha).

Vrijdag was ik nog even productief. Ik maakte bijvoorbeeld een paar foto’s, maar schreef ook een paar blogposts. Dat voelt altijd erg fijn!

Zaterdag droeg ik roze. Het was weer van dat natte weer, maar binnen 15 minuutjes zijn wij gewoon in Middenwaard in Heerhugowaard, dat is een enorm overdekt winkelcentrum. We hadden nog een cadeautje nodig, dus konden we lekker los gaan zonder nat te worden. We kochten deze pot met heel veel chocolade-eitjes erin.

Bij H&M keken we ook even, waar ik deze broek vond. Echt een leukerd! Je vindt hem hier bij H&M, voor members is hij maar €12,99.

Wat ik vooral heel fijn vind is de lengte, meestal is die bij H&M net een beetje kort, maar bij deze broek is de lengte perfect! Heel blij mee. Lekker kleurtje voor de lente (ja, ik kijk er écht naar uit, haha!).

DELEN:

4 reacties

 1. Naomi 27 februari 2024 / 09:20

  Ik snap dat uitkijken naar de lente helemaal. Deze winter duurt voor mijn gevoel al een jaar, met al die regen en grijze dagen. Leuk setje op die laatste foto’s. Kom maar door met de lente!

  • Lisanne 27 februari 2024 / 19:29

   Die grijze dagen zijn echt verschrikkelijk he! Als het een paar dagen zo is kan ik er nog wel mee leven, maar weken achter elkaar… laat de lente maar komen! (vandaag was een goed begin!)

 2. Zo simpel is dan geluk 27 februari 2024 / 16:40

  Altijd fijn inderdaad als broeken lang genoeg zijn. Thee drinken heb ik ook veel gedaan afgelopen week. Ik kan daar zo van genieten!

  • Lisanne 27 februari 2024 / 19:30

   Op sombere dagen wordt thee gewoon extra lekker, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.