Lisanne beleeft #228

Maandag was een feestdag, dus aten we taart! De rest van de week voelde ik me niet zo goed, maar gelukkig kon ik zondag weer even de deur uit. Ondertussen genoot ik van aardbeitjes, zette ik wat paas/lentespulletjes neer en kreeg ik een kaartje van mijn oma. Ik neem je mee in mijn week.

Maandag waren mijn ouders er, en het was feest want ze waren 38 jaar getrouwd! Lang hè? We gingen met z’n drietjes naar Eric’s landwinkel, waar ze lekkere taartjes verkopen. De rechter was voor mij, iets met brownie cheesecake achtig iets. Erg lekker!

Bernard haalde de bak met paasspulletjes van zolder. Kijk nou hoe leuk deze spulletjes zijn! Ik kocht ze ooit voor een Hema campagne, maar ik word er nog steeds erg blij van. Vooral de gespikkelde mokken met het konijnengezichtje erop vind ik fantastisch. Die ga ik zeker weer veel gebruiken. Laat de lente maar komen.

Even een paar spulletjes in de kast gezet. Dat ei zat toen nog vol met chocolade-eitjes… je snapt: nu niet meer, hahaha.

Ik genoot lekker van Married at first sight! Zal jammer zijn als het straks af is. Ik denk nog maar een paar afleveringen te gaan.

Deze week lag ik veel in bed, dan is een kaartje van mijn oma echt een hoogtepunt in mijn week. Het was deze keer ook zo’n leuk kaartje. Daar word ik echt blij van.

Ook keek ik een (voor mij) nieuwe serie, The Rookie. Best wel leuk tot nu toe! En je hoeft je aandacht er niet constant bij te houden om alles te begrijpen, dat is ook fijn, haha.

Bernard had donderdag een promotie van een collega, dus hij was laat thuis. Daarom at ik alvast alleen, hij had de soep al gemaakt, dat was fijn. Bernard doet zelf ook promotieonderzoek, hij is binnenkort klaar. Echt wel spannend, ook het zoeken naar een nieuwe baan en natuurlijk het afmaken van zijn proefschrift.

Vrijdagavond was het tijd voor De Verraders. Dat vinden we erg leuk om samen te kijken!

Zaterdag nam ik me voor om lekker naar buiten te gaan, uiteindelijk heb ik een paar minuutjes in de achtertuin gezeten (zon!), maar niet écht de deur uit gekund.

Ik had wel een lekkere aardbei. Hij was ook blij.

Zondag was het dan echt zo ver! In het winkelcentrum bij ons in de buurt was de Hema vernieuwd, dus daar wilden we even kijken.

Ze hadden heel leuke lentecollecties, ik kocht niks maar wilde het wel, haha.

Dit servies van Xenos vond ik ook fantastisch. Als ik nog niks had was dit zeker mee naar huis gegaan, haha. Heel leuk!

En bij Xenos zag ik ook nog eierdopjes om te beschilderen, echt heel cute. En letters bij de Action. Leuk als je graag op hout schildert! Het lijkt mij ook echt heel leuk om te doen, maar ik neem er nooit de tijd voor.

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 4 maart 2024 / 18:39

    Dat servies van de Xenos is inderdaad fantastisch.
    Balen dat je je vorige week niet goed voelde. Ik hoop dat je je deze week beter voelt en van de beloofde zon kunt gaan genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.