Lisanne beleeft #229

Afgelopen week was er eentje met een fantastisch weekend. Bernard vierde namelijk alvast zijn verjaardag en we gingen op zondag aan de slag om onze tuin een beetje mooier te maken. Verder kocht ik doordeweeks nog iets geweldigs bij de Blokker, ik neem je graag mee in mijn week.

Bij Action kocht ik deze geweldige stickers. Ik word er helemaal blij van!

Uiteraard typen we elke maandag een blogpost met een overzichtje van afgelopen week.

Niet alleen die blogpost werd getypt afgelopen week, maar ook de blogpost over mijn kinderwens kwam online.

Ik besloot mijn Structuurjunkie planner erbij te pakken en lekker aan de slag te gaan met mijn favoriete uitwisbare pen en mijn nieuwe stickers.

Zo leuk, die stickers met allemaal creatieve bezigheden erop. Ik plakte er eentje met een open planner, eentje met een mixer en eentje met een taartje.

Ook maakte ik een soepje, de voorgesneden pureersoepjes van AH zijn lekker makkelijk en snel.

Ik besloot iets wits aan te doen, met de lente in het achterhoofd. Als ik ernaar kijk word ik helemaal blij!

Ook maakte ik deze week een klein tripje naar de Blokker, waar ze heel veel leuke lentedecoratiespulletjes hebben op dit moment. Wat ik kocht laat ik je zo zien!

Ooooooh, zó fijn, de zon! Dat is echt iets waar je mij heel blij mee kan maken, een lekker zonnetje dat naar binnen schijnt.

Dit is wat ik kocht, de bloemenmok. Hij is mooi, drinkt lekker en ik ga hier gewoon de hele lente theetjes uit drinken.

Vrijdag besloot ik om koekjes te maken, op Threads werd me namelijk aangeraden om maizenakoekjes te maken. Die had ik nog nooit geprobeerd en het leek wel makkelijk. Dus met een pak maizena, 100 gram boter en 200 gram gecondenseerde melk maakte ik deze koekjes. Eerst dacht ik dat ze mislukt waren, maar eenmaal helemaal afgekoeld waren ze echt lekker!

Zaterdagmiddag vierde Bernard zijn verjaardag. Alleen voor mijn broerje, schoonzusje, ouders en Bernard zijn vader, niet al te druk dus. Volgende week komen zijn vrienden, dat verspreiden we mooi. Hij is echt jarig op dinsdag, de 12e.

Dit vind ik toch zo leuk, allemaal lekkere hapjes klaarzetten.

En als het eenmaal staat lekker opeten natuurlijk, haha. Het was erg leuk! Echt een fijne dag.

Zondag was ik laat wakker, maar we reden een rondje door de buurt. Eerst naar Eric’s Landwinkel in Bergen voor honing. Daar kwamen we ook witte asperges tegen… niet gekocht, maar dat is zó lekker!

Daarna gingen we naar Action en naar de Intratuin. We gaan namelijk onze tuin helemaal gezellig maken! Deze bananenvaas vond ik erg cool maar die ging niet mee.

Bij Intratuin hebben we nog even gezeten en iets gedronken, erg gezellig.

En er ging een heleboel potgrond mee! Voor Bernard zijn verjaardag kreeg hij zaadjes, een moestuinbak en we kochten bij Intratuin nog wat zaadjes. En bij Action nog wat plantenpotten! Het wordt een erg gezellig tuintje, hoop ik.

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 11 maart 2024 / 18:22

    O, ik ben benieuwd hoe de tuin gaat worden. Ziet eruit alsof je een fijne week had. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.