Lisanne beleeft #23

We hebben een weekje overgeslagen, maar dat mag de pret niet drukken. Sterker nog: dan kunnen we nu babbelen over twee weken, in plaats van eentje. Ben je benieuwd hoe het met mij gaat? En wat ik de afgelopen weken heb gedaan? Dat ga ik je vertellen in deze blogpost.

Laten we beginnen bij het begin:

Het was afgelopen weken ineens zulk mooi weer, echt heel erg fijn! Ik ga echt heel erg goed op zo veel licht en zon. Daar word ik blij van!

Voor tekenles twijfelde ik heel erg waarin ik mij wilde gaan verdiepen. Ik weet echt niet wat nu mijn “ding” is wat ik het leukste vind. Ik vind alles heel leuk, maar kan niet echt kiezen.

Ik ben uiteindelijk een model gaan tekenen, eerst wat geoefend en daarna ging het heel makkelijk om de afbeelding die ik had gekozen na te tekenen. Dat vind ik zo leuk aan mijn tekenles, natekenen gaat zo veel makkelijker! Ik leer echt beter tekenen, dat is zo leuk.

De kaartenset lente van Post en Papier is nu te koop! Zo leuk om mijn eigen ontwerpen te zien op kaartjes.

Ik lakte mijn nagels met mijn favoriete kleur van dit moment: Go Ginza van Essie. In combinatie met de gel topcoat, ook van Essie, blijft het bij mij echt bijna twee weken goed zitten. Geweldig toch? Ik ben echt fan van Essie nagellak, met andere merken blijft het echt minder goed zitten.

Lekker op bed zitten, blogs typen, fijn. Ondanks dat ik prima lekker aan mijn bureau kan zitten gebruik ik mijn laptop nog best wel vaak. Meer dan ik had verwacht toen ik nog heel ziek was, toen moest alles op mijn laptop en vond ik aan mijn bureau zitten echt geweldig. Nu heb ik gewoon de keuze (zo luxe!) waar ik wil zitten en hoe, en kies ik nog steeds voor mijn vertrouwde laptopje. As we speak zit ik wel achter mijn bureau overigens, haha.

Toen ik nog zo ziek was lag ik bijna alleen maar in bed. maar ik maakte wel instagramstories. Al deze afbeeldingen uit de blogpost komen trouwens uit mijn stories, mocht je je afvragen waarom er tekst bij staat, haha. Ik deel de foto’s van afgelopen weken, ik deel ook video’s maar die vind je op de dag zelf gewoon op mijn Instagram.

Goed, ik maakte dus heel veel stories terwijl ik ziek was, gewoon omdat het gezellig was en mijn hele sociale leven zich online afspeelde. Dat deed ik vooral vanuit bed, ook veel ‘s nachts. Daar moest ik aan denken toen ik ‘s avonds naar bed ging en ik dacht: dat moeten we vaker weer gaan doen. Dat was gezellig!

Negentig procent van de mensen kende de momenten gewoon nog. Bijzonder hoeveel trouwe volgers ik heb!

Destijds deed ik álles op mijn telefoon, mijn hele leven speelde zich daarop af. Nu is dat natuurlijk veel minder, nu kan ik meer gewone dingen doen. Ik hoef niet meer de hele dag in bed te liggen.

Midden in de nacht snacken… superslecht, maar ik krijg zo’n ontzettende trek na het nemen van mijn medicijnen. Zo irritant!

Ik heb veel series en films gekeken. Omdat we de komende tijd veel binnen moeten blijven komt er binnenkort nog een blogpost over mijn favoriete lange series.

Deze keer keek ik een film, I Feel Pretty, die vond ik wel grappig. En De Mol België, die is echt superleuk! Aanrader, deze is te kijken via vier.be.

Omdat ik vorige week wat moeite had met kiezen wat ik graag wilde gaan doen, had de docent voor mij bloemen meegenomen. Zo leuk! Het is echt een goede oefening in goed kijken. Ik heb gewerkt met potlood en met krijt.

Echt, die zon die naar binnen schijnt maakt mijn dagen een stuk beter.

Online zag ik allemaal lege schappen, dus ik vroeg me af of we nog wel normaal boodschappen konden doen. Ik ging weleens even verslag doen, haha.

Er was veel leeg, maar er was qua verse groenten gelukkig nog wel genoeg beschikbaar. We hoeven geen honger te lijden!

En weer zat ik met mijn laptopje te bloggen. Op het vloerkleed deze keer, zo fijn!

Een heel groot deel van mijn Instagramvolgers wil meer serietips, dus die komen eraan. Wij kijken op dit moment naar Outlander, superspannend, maar ook echt heel leuk. Ik merk dat ik het stukje geschiedenis dat erin zit ook heel interessant vind, terwijl ik dat op school echt helemaal niks aan vond, haha.

Dat waren mijn weken. Eigenlijk hebben we niet zo heel veel spannende dingen ondernomen, en dat is oké. Het hoeft niet altijd zo gek, toch?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 17 maart 2020 / 07:51

    Ja, de Mol België. Echt zo heerlijk dat dat weer begonnen is. Na twee afleveringen alweer veel leuker dan de Nederlandse versie, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.