Lisanne beleeft #230

Afgelopen week was zo leuk! Het was grauw weer dus ik pakte een puzzel uit de kast. Ik stuurde een kaartje voor een kinderverjaardag, maar Bernard was óók jarig dinsdag. In het weekend vierde hij dit voor zijn vrienden! Ik neem je mee in deze gezellige week.

Ik koos een kaartje uit voor Fleur, die werd 1 jaar. Het werd het kaartje helemaal links, door Elise gemaakt.

Ook ging ik aan de slag met een maaltijd uit een maaltijdbox en blikte ik nog even terug op de Marley Spoon box die we een tijdje terug hadden. Je vindt de blogpost erover hier (en een kortingscode!).

Haha, er werd een kaartje verstuurd… dan heb je natuurlijk ook nieuwe nodig. Dat is natuurlijk niet helemaal waar, maar Action had gewoon heel leuke kaartjes in de winkel liggen, dus die moesten mee.

Met een theetje naast de bank, dan weet je dat het geen mooi weer is. Maar wel tijd voor lekker veel thee!

Vorige week toen we Bernard zijn verjaardag vierden voor familie kregen we tulpen. Dat staat zo gezellig!

Ik pakte er een puzzel bij, daar had ik zin in.

Ook ging ik lekker aan de slag met foto’s maken, schrijven en vooral heel veel mails (die veelal nergens op uitlopen, zo gaat dat).

Maar de puzzel boekt zeker vooruitgang!

Een van Bernard’s favoriete gerechten: kimchi fried rice. Ik vind het ook onwijs lekker!

Bernard ging sporten, ik ging een live volgen op Instagram van Paperfuel. Een leuk tekeningetje gemaakt. Misschien ga ik hem nog inkleuren, misschien niet.

Haha, ik was zó blij, mijn deo refill was op! Dus het was tijd om een nieuw geurtje uit te kiezen.

Ik ga er nog een duidelijkere blog over schrijven, maar dit is dus een natuurlijke deo zonder wegwerpplastic waar ik onwijs blij mee ben. Je kan het hier met 25% korting shoppen.

Bij Action kocht ik ook deze gezellige oorbelletjes.

En nadat ik vorige week de koekjes had gebakken (met succes) durfde ik het deze week wel weer aan. Ik dacht: dat is leuk voor de verjaardag. Deze keer lukten ze nog beter.

Mijn voorste plukjes vallen niet zo mooi uit zichzelf, vind ik.

Met de krultang zit het echt veel beter, leuk! Dit ga ik vaker doen.

Zaterdag overdag zat ik lekker te puzzelen. Als er ‘s avonds mensen komen dan doe ik overdag eigenlijk niet zo veel, zodat mijn energie niet te snel op raakt.

Mede daardoor (en door extra medicatie) hield ik het heel lang vol! Normaal ben ik om half 9 al kapot, maar nu kon ik er gezellig bij zitten tot 11 uur. Zo fijn.

En zondag gingen we even naar het tuincentrum voor hydrokorrels voor in de moestuinbakken. Die zal ik je binnenkort wel laten zien! Onze tuin wordt echt heel gezellig, we hebben eerder dit jaar ook prachtige tweedehands een set met tafel en stoelen kunnen kopen.

En we gingen naar de Lidl. De luxe paaseitjes voor Bernard’s opa en oma en de strooisels voor mijn baksels, heel leuk. Ik vond het paasassortiment (vooral de snoepjes) heel leuk bij Lidl.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 18 maart 2024 / 11:57

    Wat een toffe aankopen bij de Action! Zowel de kaartjes als de oorbellen vind ik geweldig. Tijd om daar ook weer eens heen te gaan;).

  2. Zo simpel is dan geluk 18 maart 2024 / 19:14

    Nu krijg ik ook zin om te puzzelen! De Wasgij puzzels zijn wel echt mijn favoriet.
    Gefeliciteerd nog met Bernard zijn verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.