Lisanne beleeft #231

Wat begon de week fijn met zon! Dat doet zo veel voor mijn humeur. Bernard heeft het de laatste tijd extra druk met zijn werk, maar gelukkig vermaak ik me ook prima alleen. We konden wel even naar de Action, keken zaterdag even in de stad rond en ik stuurde deze week een kaartje naar oma. Ik neem je mee in mijn week!

Op maandag zijn mijn ouders er altijd. Deze keer gingen we gezellig samen naar de Intratuin, dat is een erg mooie winkel in Heerhugowaard.

Toen ze weg waren ging ik nog even snel in het zonnetje zitten. Heerlijk!

Op de vorige foto zag je het al een beetje, maar ik stel je graag voor aan onze moestuinbakken! Ze zijn van Lidl en ze zijn echt prachtig. We gaan er allemaal lekkere groenten in verbouwen. Zin in. We hebben tot nu toe kropsla, andijvie, sugar snaps, broccoli, peultjes radijs en… nog iets. Ik weet het niet meer precies, haha. Hoe dan ook: het staat erg gezellig.

Ik ben lekker de hele week bezig geweest met thee drinken (heel veel thee) en natuurlijk content maken. En lekker veel uitrusten en tv kijken, dat hoort er ook bij.

Dit kaartje had ik nog, die had ik voor Bernard bij de soep neergelegd. Cute!

Mijn haar leuk doen lukt steeds beter! Het is toch leuker als de voorkant niet zo saai naar beneden hangt.

Afgelopen week stuurde ik ook een uitgebreid kaartje naar mijn oma. Ik schreef een extra lang verhaaltje voor haar, dat vindt ze leuk. De kaart kochten we bij Action, leuk is die he? Er zit ook een heel leuke envelop bij.

Deze kaarsen kochten we ook bij Action, zo gezellig! Ik word er helemaal blij van.

Ik dacht: ik ga weer eens een spelletje spelen op mijn computer. Nu blijkt het internet niet helemaal lekker te werken in mijn kantoortje, dus dat ging erg stroef met al die updates die hij moest doen.

Mijn gebroken witte broek trok ik weer uit de kast. Hallo lente!

Mijn moeder kocht deze kaarsen bij Zeeman voor ons, zó leuk! Nu hebben we allemaal kaarsen met printjes.

Zaterdag ging ik samen met Bernard even naar het centrum van Alkmaar. Daar zag ik deze leuke blouse bij Cotton Club. Ik kocht hem niet. We kochten wel wat spulletjes voor een paar campagnes die eraan komen.

En macarons op de markt, heerlijk!

Naast de spulletjes die ik echt nodig had kocht ik ook nog oorbellen (Cotton Club) en prachtig inpakpapier (Dille & Kamille).

En zondag was fotodag! Ik had Bernard’s hulp nodig bij het maken van foto’s. Dat was een behoorlijke opgave, we zijn wel een paar uur bezig geweest. Maar het resultaat mag er zijn, ik hoop dat de opdrachtgever net zo blij is als ik!

Daarna een lekker kopje thee en een macaron.

Hier zie je een van de foto’s in miniformaat. Blij met de kleuren en de foto’s! Op dit resultaat had ik gehoopt.

Bernard’s promotieonderzoek duurt nog maar een week, hij is nu druk bezig met zijn proefschrift, hoewel hij waarschijnlijk nog wel langer bezig is hoor. Maar hij wilde wel mijn computer op zijn kantoor neerzetten, zodat ik lekker kan gamen naast hem, terwijl hij werkt. Dat is toch heel lief? Vind ik wel!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 26 maart 2024 / 09:30

    Heerlijk hè, zo’n zonnige week. Ik merk(te) het ook gelijk aan mijn humeur. Leuk om naast elkaar bezig te zijn als Bernard bezig is met zijn onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.