Lisanne beleeft #232

Tijd voor mijn wekelijkse fotodagboek, het is weer maandag! Ik had een paar minder goede dagen, maar ik had ook heel veel plezier, we maakten lekker eten en openden een enorm chocolade-ei.

Mijn nieuwe oorbellen droeg ik bijna de hele week! Ik weet niet waarom ik zo sip kijk op deze foto, haha.

Bernard kocht dit enorme ei van chocolade voor mij, we maakten een TikTok van het openmaken (en het filmpje flipte een beetje, oeps).

Ik keek lekker veel vlogs van Bonnie, dat vind ik altijd zo knus! Ik had een hoop video’s opgespaard dus kon lekker veel video’s achter elkaar kijken, heerlijk.

Woensdag had ik echt geen goede dag en lag ik vooral in bed. Ik denk dat dat komt omdat ik ongesteld was, daar ga ik nooit zo lekker op. Dat wordt nog wat als ik moet stoppen met de pil, haha. We zien het wel!

Ik was lekker bezig met werk, het ging erg goed, dat is altijd fijn. Soms heb ik het gevoel dat ik compleet achter de feiten aanloop, maar nu heb ik alles lekker op een rijtje. Dat geeft echt een goed gevoel!

Ook bestelde ik weer Marley Spoon, het uitzoeken was echt leuk! In deze blog kun je de recepten van de vorige keer zien.

Deze douchefoam van Rituals kocht ik vorige week, zó lekker. Ik ben zo fan van de geur dat ik denk dat ik de bodymist ook ga kopen. Als je hem in de winkel tegenkomt, zeker even ruiken!

Tegenwoordig zijn in bijna elke AH wel glutenvrije eierkoeken te koop, en die zijn lekker! Al helemaal met slagroom en aardbeien. Nog lekkerder dan taart! Hoewel… ik heb ook een taart gebakken, ik ben benieuwd, haha.

We gingen zaterdag even naar de Action, daar zag ik dit geweldige miniatuurhuisje. Dit is denk ik wel een van mijn favorieten tot nu toe! Echt heel cute. Ik heb hem niet gekocht, maar als ik er eentje zou kopen zou het deze worden. Nu heb ik er even geen tijd (en geduld, haha) voor.

Ik weet nog dat we 10+ jaar geleden blij waren als we één washitape konden bemachtigen voor een paar euro per stuk. Dat was zó leuk. Nu koop je 50 stuks voor €4 bij Action, dan heb je meteen een hele verzameling! Er waren ook nog verschillende soorten sets, dus je kan helemaal los gaan voor een paar euro als je wil.

Zaterdag aten we nacho’s. Zondag lekker witte asperges, zó lekker!

En zondag maakten we ook een cheesecake, die gaan we maandag opeten. We weten dus nog niet of hij gelukt is (hij lijkt een minibeetje verbrand). Er komt nog fruit op en dan is hij perfect, hoop ik!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 2 april 2024 / 07:50

    Een overzicht met heel veel lekker eten:). Die eierkoek met slagroom en aardbeien ziet er zo heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.