Lisanne beleeft #235

De dagen na de vakantie, hoe gingen die? En de terugreis, dat was ook nog een bijzonder verhaal. Ik neem je mee in de dagen dat ik weer lekker thuis ben.

De terugreis was een behoorlijke uitdaging. Toen we net wakker werden zagen we dat de vlucht vertraagd was, toen nog 3 uurtjes. Wij vroegen ons af: moeten we dan nog wel zo vroeg onze bagage afgeven, of verandert die tijd ook? Die tijd verandert dus niet. Die hebben we op het nippertje nog kunnen inleveren! We hadden echt heel veel geluk, haha. Maar zo lang wachten op het vliegveld was voor mij wel een grote uitdaging, ik nam extra medicijnen.

En voor de vlucht nam ik ook veel extra’s, de vorige keer kreeg ik namelijk een epileptische aanval. Dat wilden we niet nog eens.

Omdat het personeel te lang gewerkt had moesten we vanaf Tenerife eerst naar Valencia vliegen voor een nieuwe bemanning, daar hebben we zeker ook nog een uur op de grond gestaan. Uiteindelijk landden we in plaats van half 5 om 12 uur ‘s nachts. En toen nog een uurtje wachten op de koffers… om een uur of 2 ‘s nachts waren we thuis… wat een dag!

De volgende dag ging ik vrolijk aan de slag om mijn vakantiefoto’s in een verslagje te zetten, daar word ik heel blij van!

Vorige week was glutenvrije week bij Lidl, die had ik precies gemist. Maar ik had veel geluk: in onze Lidl lagen er nog een paar pakken kipnuggets en genoeg broodjes. Ik moet eigenlijk zeggen: bijna alles lag er nog (maar ik had verder niets nodig, op de citroenkoekjes na maar die waren niet geleverd in veel filialen).

De plantjes zijn in onze vakantie verzorgd door mijn broertje, dus die staan nu ook weer blij bij ons op de vensterbank! Echt heel gezellig. Dit zijn tomatenplantjes.

Op vakantie heb ik heel veel toetjes gegeten (en daarvoor ook, haha), in de laatste maand ben ik bijna 5 kilo aangekomen! Dat heeft vooral te maken met mijn schildkliermedicatie (en mijn vakantie eetpatroon). Nu eet ik alleen nog maar wat fruit als toetje, want mijn medicatie was precies goed ingesteld voor mijn gewicht voordat ik aankwam. Ik ben dus weer even zo gezond mogelijk aan het eten zodat ik wat afval. Dit zodat het allemaal weer klopt met de medicatie en weer goed ingesteld ben met het schildklierhormoon. Als ik dit niet zou doen slik ik te weinig en zal ik nóg meer aankomen (en dan de medicatie weer opnieuw moeten instellen). Dat is weer even een uitdaging, maar ook wel weer fijn om zo gezond mogelijk te eten.

Maandag gingen we even naar winkelcentrum De Mare, naar de Action. Deze stickers vond ik geweldig! Vooral die bovenste, die huisjes zijn zo cute. Ik nam ze niet mee, want waarschijnlijk gebruik ik ze niet. Maar wilde ze wel even laten zien!

En we gingen naar een winkeltje dat heet ‘Fresh Food’ en daar verkopen ze voor een fijn prijsje heel veel groente en fruit. Daar winkelen is altijd zo leuk!

We waren €7 kwijt voor dit alles, dat is toch leuk.

DELEN:

3 reacties

 1. Ann 22 april 2024 / 20:52

  Waar is je mooie groene trui van op de ‘vakantieverslagje typen’ foto van?🤩

  • Lisanne 23 april 2024 / 15:01

   Gekocht op vakantie, bij Sfera! Wat een leukerd is het he? 😀

 2. Zo simpel is dan geluk 28 april 2024 / 18:46

  Pfff pittig zo’n terugreis. Je bent lekker gezond bezig. Begrijp inderdaad goed dat je geen zin hebt om met je schildkliermedicatie te moeten gaan rommelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.