Lisanne beleeft #236

Afgelopen week was een uitdaging, ik ging naar de tandarts en dat ging niet helemaal zoals gepland. Verder laat ik je de moestuin zien, dronk ik heel veel thee en maakten we een tripje naar Schagen. Ik neem je mee in mijn week!

Een paar weken geleden waren we op Tenerife, daar was het natuurlijk heerlijk warm. Hier moet ik nog steeds wennen aan de kou! Dus daarom drink ik extra veel kopjes thee. Perenthee natuurlijk!

De moestuin gaat wel echt goed, kijk nou hoe vol hij eruit ziet! Er zit kropsla in, andijvie, sugarsnaps, radijsjes en binnen hebben we tomatenplantjes.

Woensdag ging ik naar de tandarts voor gebitsreiniging en controle. Ik voelde me al niet zo goed, maar ik heb nog dagen hierna last gehad van mijn kaak en mijn nek. Zo suf, want ik had niet eens een gaatje, het was puur de gebitsreiniging die zo heftig was (maar zo heftig was het niet, ik heb het alleen zo ervaren, blijkbaar). Een beetje suf, maar daar houd ik de volgende keer wel rekening mee, hier heb ik echt van wakker gelegen de nachten erna!

Gelukkig was er leuke tv, De Bachelor. Heerlijk.

En het weer zat niet mee, zoals ik al zei: ik moest ook nog heel erg wennen.

Vrijdag was wel heel erg leuk, toen gingen we naar Schagen. Bernard komt daar vandaan, hij wilde graag het nieuwe winkelcentrum zien. Dus daar gingen we samen heen. En naar de boekenwinkel, ze hebben echt een fantastische boekenwinkel in Schagen!

We dronken een lekker theetje…

en kochten dit fotolijstje om een foto van ons samen in te doen.

En bij de boekenwinkel deze twee vrolijke verjaardagskaartjes. Heel leuk!

Bij de Vomar hadden ze glutenvrije oranjesoesjes, die kochten we ook. Heel lekker. Ik wilde eigenlijk ook nog tompoucen maken, maar dat werd even te veel van het goede. Qua hoeveelheid eten en ik had er eigenlijk ook de kracht niet voor. Dus dat doen we gewoon een ander keertje!

Verder lag ik zaterdag en zondag in bed, ik keek wel deze film: One true loves. Geen must-see, maar wel een leuke film als je van gezellige rom-com’s houdt. Ik vond deze wel heel cute!

En Bernard bracht me perenthee, wat heeft een mens nog meer nodig?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 30 april 2024 / 08:27

    Ik krijg bij de tandarts ook altijd vreselijk pijn in m’n nek (en achterhoofd). Heb ‘t een keer aangegeven en toen zetten ze die hoofdsteun anders. Dat hielp. Dus misschien een tip voor de volgende keer;).

    • Lisanne 30 april 2024 / 10:52

      Ga ik zeker vragen, dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.