Lisanne beleeft #237

Afgelopen week was echt een cadeautje! De eerste dagen waarbij we in het zonnetje buiten konden genieten waren daar, heerlijk! Verder maakte ik een tripje naar Action, laat ik je mijn favoriete ontbijtje zien en ging ik naar de viral aardbeien drive in hier in Alkmaar.

Elke maandag typ ik Lisanne beleeft… je leest hem nu!

Op koningsdag voelde ik me niet goed, maar anders had ik sowieso deze jas aan gedaan, haha. Ineens zie je overal oranje na zo’n dag.

Mijn favoriete ontbijtje: magere kwark met eat natural muesli en blauwe bessen. En een beetje honing van een imker uit de buurt.

Mét een kopje thee natuurlijk.

Wat was het heerlijk weer afgelopen week! We lieten de tomatenplantjes naar buiten. Als het stormt gaan ze wel naar binnen, maar ik denk dat ze komende week in de moestuinbak worden gezet.

Bernard had iets nodig bij de Praxis, hij is bezig met het verven van de kozijnen. Dat wat hij nodig had was alleen nog op voorraad in Heerhugowaard, dus gingen we meteen even naar Kwantum (daar is het altijd lekker rustig).

Deze borden en glazen vind ik fantastisch. Als ik nog niet genoeg in de kast had staan had ik dit wel gekocht!

Lekker in het zonnetje met een luisterboek. Zó fijn! Ik kan daar zo van genieten. Als je ook luisterboeken wil luisteren, via deze link kun je 30 dagen gratis luisteren via Storytel. Ik luister nu de verkikkerd serie van Lisette Jonkman, heel leuk!

Ik voelde me niet alle dagen heel fit, maar donderdag was het heerlijk om De Bachelor te kijken. Een van de bachelors heeft al een keuze gemaakt, heel schattig. Die zag je eigenlijk al wel aankomen! Lijkt me een heel leuk stel.

En we gingen vrijdag even naar de aardbeien/chocolade drive in in Alkmaar. Daarover had ik een video gezien op TikTok, dus ik dacht: dat is vast niet zo druk. Uiteindelijk hebben we een uur gewacht! De rest van het weekend is het ook heel druk geweest, ik hoorde dat mensen wel 2,5 uur in de rij hebben gestaan. Zo veel geduld had ik zelf niet gehad, haha.

De buit. Na vragen op Instagram kreeg ik de allergenen van de chocolade, echt top! Deze chocolade mogen wij allebei. De wafel was voor Bernard. De gedipte aardbeien waren echt geweldig, dit wil ik zelf ook wel een keertje gaan proberen!

Ik dook mijn kantoor in…

Met een creatieve uitdaging voor mezelf: dit kleine boekje vol tekenen met leuke aquareltekeningetjes. Het begin is er!

Bernard wilde kwasten kopen (voor de kozijnen), maar toen kwam ik dit leuke lijstje tegen om houten poppetjes (die je zelf kan beschilderen) in te zetten. Cute! Dit wil ik ook gaan proberen.

Dus die ging mee naar huis. Samen met dit schattige fotolijstje. Die past leuk bij het lijstje dat we vorige week kochten bij Hema. Misschien leuk voor een vakantiefoto!

Verder had ik een beetje veel pijn en het gevoel dat ik een aanval kreeg (maar kreeg het niet), doordat ik medicijnen aan het afbouwen ben. Dus, extra veel uitrusten!

DELEN:

2 reacties

  1. Pasta 9 mei 2024 / 14:09

    Leuk die roze blouse! Staat je ook erg goed die kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.