Lisanne beleeft #238

Afgelopen week had ik wat last van afkickverschijnselen doordat ik medicatie afbouwde. Maar gelukkig voelde ik me ook veel dagen goed genoeg om leuke dingen te doen, we kochten bijvoorbeeld een moederdagcadeautje in Alkmaar, ik ontdekte een fantastisch kleurboek en ging zelf aan de slag met chocolade en aardbeien. Ik neem je mee in mijn week!

Maandag voelde ik me niet top, maar Bernard had een sollicitatie die goed ging, dus daardoor was mijn dag weer helemaal goed! Bernard is in de afrondende fase van zijn promotieonderzoek, dus druk op zoek naar een leuke baan. Spannend!

Dinsdag voelde ik me gelukkig al veel beter, dus gingen we even op pad naar het centrum. Op zoek naar een moederdagcadeau.

Dit was een heel schattige bloemist. In hetzelfde straatje zat een miniwinkeltje waar ze zelfgemaakte olijfolie en likeuren verkochten. Wij gingen voor de limoncello, daar houdt mijn moeder van! (Heel af en toe, dus we gaven een klein flesje).

En thuis lekker uitrusten met perenthee.

Deze magnums zijn zó lekker. Aanrader als je een keer voor het ijsschap staat te twijfelen welk ijsje je moet nemen, deze!

Ik kreeg een fantastisch kleurboek opgestuurd waarin je ook met aquarel kan werken. Heel leuk, dat is volgens mij best uniek! Dit zijn allemaal gevels van winkeltjes in Parijs. Je vindt hem hier op Bol, ik ben echt fan.

Ik begon met afkicken (lees er hier meer over), daardoor ging het heel wisselend deze week. Af en toe ging ik lekker mijn bed in met mijn laptopje. Een film kijken, of serie. Leuk!

Nu het weer is omgeslagen ontdek ik hoe groot het deel van mijn garderobe is dat ik in de winter niet aan kan. Zo veel vrolijke zomerse shirtjes! Ik moet nog even goed zoeken naar wat ik allemaal heb en wat ik nog allemaal pas, maar deze top is in elk geval superleuk. Van Cotton Club is hij.

Bij Kruidvat zag ik deze kaarsen, heel leuk! Het is dat we al heel veel kaarsen hebben, anders was hij zeker mee gegaan. Heel cute!

Voor het eerst in dit huis met aquarel bezig geweest. Dat was dus echt lang geleden!

Ik kleurde dit tekeningetje in met aquarel. Dat was natuurlijk zo gedaan.

Dus ik ging aan de slag in dat nieuwe kleurboek! Het papier is echt geschikt om aquarel op te gebruiken, echt top. Heel leuk om te doen.

Weer een topje gevonden die ergens onderop de stapel lag, haha. Mooie kleur, vind ik.

Zaterdag hadden we een projectje: we gingen zelf aardbeien dippen in chocolade voor moederdag. Dat was heel leuk om te doen! Je moet ze wel snel (binnen 2 dagen) opeten, anders zijn ze niet meer lekker. Maar dat lukt wel, haha.

En weer een leuk hemdje gevonden in mijn kast, ooit bij Zara gekocht. Stond leuk!

Zondag gingen we lekker barbecuen bij mijn ouders in Den Helder, mijn broer was er ook. Heel gezellig. Wat een fijne week, vind je niet?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 13 mei 2024 / 15:52

    Dit ziet er zeker uit als een fijne week. Fijn dat je ondanks het ‘afkicken’ toch nog wat leuke dingen hebt kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.