Lisanne beleeft #239

Ondanks dat ik me niet de hele week heel goed voelde, heb ik toch nog veel leuke dingen gedaan. We zijn naar het tuincentrum geweest, brachten een bezoekje aan de Action (uiteraard) en kwamen er vrienden eten. Ik neem je mee in mijn week!

We gingen naar het tuincentrum want er kwam plaats vrij in de moestuinbakken! We hebben namelijk radijsjes geoogst en de kroppen sla waren ook klaar. Dat wordt hard ons best doen met opeten, haha! We kochten kleine nieuwe plantjes, dat is ons de vorige keer zo goed bevallen dat we dat weer deden. Zaaien kan natuurlijk ook (doen we ook), maar dit heeft een hoger slagingspercentage, haha. We gingen voor rucola en snackkomkommer! Heel benieuwd.

Mijn nagels lakte ik roze. Lekker vrolijk!

Ik ben echt dol op deze serie, Máxima, over onze koningin. Hij is te kijken via Videoland. Ik vind hem echt heel mooi gemaakt en de actrice die Máxima speelt vind ik geweldig.

Een kaartje van het eiland, uiteraard van oma. Zo leuk!

Bij Action kwam ik deze DIY kaarsensets tegen. Lijkt me erg leuk om te doen. Ik zou de middelste variant kiezen! Het leuke is dat er mallen bij zitten die je vaker kan gebruiken, dus het is niet zo dat je het maar een keer kan doen.

We kochten bij Action niet de DIY set, maar wel een paar mooie potten voor in de tuin. Deze voor de kruiden, erg leuk met die ribbeltjes!

Ik voelde me ineens heel slecht, ik wist niet zo goed hoe dat kwam. Inmiddels ben ik ongesteld geworden, dus ik denk dat dat de boosdoener was! In combinatie met het afbouwen, denk ik.

Wel kreeg ik een heel leuk pakketje binnen met een tas, sokken, een panty en een fijne creme.

Vrijdag voelde ik me weer beter, toen zijn we naar de aardbeien drive-in geweest. ‘s Avonds kwamen er vrienden eten, Bernard had lekker Indonesisch gekookt. En als toetje hadden we dus heerlijke aardbeien gedipt in chocolade! Dat was super gezellig.

Zaterdag ging Bernard klussen bij mijn broer, dus was ik een dagje alleen. Gelukkig voelde ik me niet slecht, ik heb nog wat werk kunnen inhalen, dat is superfijn.

Ik houd zó van onze tuin, hij is dit jaar zo veel gezelliger geworden met meubeltjes maar ook met de moestuinbakken en alle potjes. De bakken die wij hebben zijn trouwens van Lidl, de laatste keer dat ik keek waren ze uitverkocht, maar ze hebben wel soortgelijke moestuinbakken op hun site staan.

En ik had energie om lekker te aquarellen! Het resultaat zie je op de foto, ik heb een afbeelding ingekleurd van een kleurboek waarin je met aquarel kan werken. Zó leuk! Je vindt het boek hier.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.