Lisanne beleeft #240

De week begon heel goed, namelijk met een knus marktje in Heiloo! Verder gingen we naar Den Helder, waar we nog even het centrum indoken en ik keek een hilarische versie van de bachelor. Ik neem je mee in mijn week!

In Heiloo was een superleuk marktje. Bernard at deze vers gemaakte wafel.

Het was wel ontzettend druk, maar ik snap wel waarom, er stonden echt heel veel leuke kraampjes.

Uiteraard ging er ook het een en ander mee naar huis.

Honing van de imker, aardbeien en kersen, een paar plantjes voor in de voortuin én een heleboel leuke kaartjes.

Dinsdag was het tijd voor de kapper, dus we gingen naar Den Helder. Daarna gingen we nog even naar het centrum. We keken even in kringloop Mooier, dat is een leuke kringloop in Den Helder. Verder bekeken we nog wat winkels, we waren wel een beetje teleurgesteld dat de Lego winkel dicht was, haha. Het is zo leuk om daar lekker rond te kijken!

Kijk, we waren er echt! Uiteindelijk kocht ik zelfs een bloesje.

Deze! Heel schattig, toch?

Woensdag droeg ik mijn denim jumpsuit voor de eerste keer! Deze kocht ik op vakantie bij Pull&Bear.

Op Instagram liet ik de kaartjes die ik kocht zien. Uiteindelijk heb ik er ook nog foto’s van gemaakt voor een blog, zodat je ze beter kunt bekijken. Ze zijn zo leuk!

We aten een van onze favo Crisp recepten, de tomatenrisotto met burrata.

En toen voelde ik me een paar dagen niet zo goed. Ik begon aan The Golden Bachelor, dat is een Amerikaanse versie van De Bachelor, deze keer met een bachelor van 72 jaar. Zó grappig, allemaal 60+ dames. Wel heel Amerikaans, maar ik vond het toch wel heel erg leuk om te kijken. Er werd in elk geval buitensporig veel gezoend (zelfs in de eerste aflevering al!). Hij staat op Videoland.

Lekker uitrusten.

Toen heb ik een paar dagen niets gepost, maar ik dacht zondag: laat ik maar weer eens iets online zetten, haha. Het ging niet heel slecht ofzo, mijn hoofd was alleen erg moe. Dus ik had niet echt headspace om iets leuks op social media te zetten.

Ik was een beetje overprikkeld door mijn grote to-do list. Die heb ik even weggewerkt, in elk geval het deel dat in de mail stond. Dat geeft me altijd weer een beetje het gevoel dat ik alles onder controle heb!

DELEN:

3 reacties

  1. Luus 27 mei 2024 / 20:16

    The Golden Bachelor klinkt wel heel erg leuk met 60+ mensen eigenlijk 😀 Je hebt me helemaal nieuwsgierig gemaakt, ik ga het ook eens proberen!

  2. Naomi 28 mei 2024 / 07:16

    Die blouse is echt heel leuk! Net als dat servies bij de Kringloop; ziet er ook super uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.