Lisanne beleeft #241

Afgelopen week was een speciale, we kregen namelijk heel goed nieuws! Ook gingen we even het centrum van Alkmaar in, gingen we lekker uit eten en Bernard scoorde punten door croissantjes voor mij te halen. Ik neem je graag mee in mijn week!

Ik kreeg allemaal leuke stickers van mijn broertje en zijn vriendin, uit Japan. Daarmee ging ik meteen aan de slag in mijn planner. Staat zo gezellig! Ze hadden allemaal washitape en stickers voor me meegenomen, blijer kun je mij niet maken, haha.

Bernard aan het werk en ik ook (een beetje).

Ik legde het een en ander uit over de maaltijdboxen van Marley Spoon. De recepten die we daarmee maken zijn zó lekker. En bijna altijd wel glutenvrij te maken, dat doen we zonder problemen. Echt genieten! Ik heb een linkje waarbij je €105 korting krijgt op je eerste boxen, dat is echt wel de moeite waard. Je kan ook de code LISANNE gebruiken voor de korting!

Ik tekende een beetje. Ik had er niet zo’n zin in, maar als je eenmaal bezig bent is het best leuk. Het resultaat vond ik niet geweldig, maar het is ook een oefenboekje, daar is het voor bedoeld, een beetje proberen.

Samen met Bernard ging ik even naar de stad. Uiteindelijk kochten we alleen glutenvrije pasta en een speciale olijfolie. Wel heel leuk!

Bij Sissy-Boy zagen we dit leuke kussen, erg cute voor de zomer.

Woensdagmiddag liepen we in de Albert Heijn toen Bernard gebeld werd. Over een sollicitatie die hij had lopen, hij is aangenomen! Het is een onderzoeksfunctie in Amsterdam waarbij hij iets heel interessants gaat doen met oncologie en AI.

Het tekeningetje ingekleurd met aquarel.

Om Bernard zijn nieuwe baan te vieren gingen we uit eten, zo gezellig.

Vrijdag deed Bernard iets geweldigs voor mij, hij haalde namelijk croissantjes voor me! Fantastisch.

Kaascroissant.

Chocoladecroissant.

Taartje en muffin.

Kan niet beter, toch? En dat allemaal glutenvrij!

‘s Avonds vroegen we onze vrienden om samen te vieren dat Bernard een hele leuke baan heeft, daar hoorde uiteraard snackies bij. Ik heb het echt lang volgehouden, tot 11 uur! Ik vind het heel fijn dat niemand het gek vindt als ik eerder naar boven ga om te slapen, ik doe mijn oordopjes in en dan kunnen zij gewoon doorgaan met kletsen en gezellig doen.

Zaterdag keek ik naar Gestrand op honeymoon island, een realityserie op Videoland waarbij twee onbekenden met elkaar trouwen en vervolgens gedropt worden op een onbewoond eiland. Het is verschrikkelijk slechte tv, maar ik ga het toch kijken, haha.

Zondag probeerde ik te ontspannen met een luisterboek, dat vind ik echt heerlijk. Deze verkikkerd-serie van Lisette Jonkman is erg leuk! Ik luister via Storytel, als je dat ook wil proberen kan dat 30 dagen gratis. Als je je abo voor die tijd opzegt hoef je niets te betalen! En dan heb je dus wel 30 dagen onbeperkt boeken. Ik vind het zo fijn, ook ‘s avonds voor het slapengaan.

En toen voelde ik me ineens een beetje ziekjes worden, beetje koortsig, beetje buikpijn. Misschien heb ik te veel gedaan, misschien heb ik een griepachtig iets, dat weet ik nog niet! Hopen op dat eerste, haha.

DELEN:

2 reacties

  1. Zo simpel is dan geluk 4 juni 2024 / 08:47

    Fijn dat Bernard een nieuwe baan heeft, gefeliciteerd!
    Gezellig om dat te vieren met een etentje en een avond met vrienden.

  2. Naomi 4 juni 2024 / 14:44

    Die nieuwe baan klinkt heel erg interessant. Van harte gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.