Lisanne beleeft #243

Vergeleken met vorige week was dit zó’n fijne week! We deden heel veel leuke dingen, zo gingen we naar het tuincentrum, bakten we kersenflapjes en haalden we honing bij de imker. Ik neem je graag mee in mijn week!

Maandag kwamen mijn ouders langs, mijn vader kwam helpen met het afbouwen en wegbrengen van de steiger! Dat was natuurlijk iets om te vieren, haha. Een geschilderde gevel en niet meer zo veel prikkels voor mij. Heerlijk.

‘s Avonds heb ik meteen mijn mail bijgewerkt en het een en ander afgemaakt. Zo fijn!

Dinsdag gingen we even naar De Boet, een enorm tuincentrum hier in de buurt. Vooral de kerstshow is altijd geweldig, maar zo in de lente/zomer is het ook zeker geen straf om er rond te struinen. Bernard zette deze kas op zijn verlanglijstje, haha. Lijkt hem fantastisch! Onze tuin is er helaas niet groot genoeg voor.

Uiteindelijk kochten we miniplantjes om bieten te kweken en een kussen dat helemaal goed in ons interieur past.

Woensdag was Bernard weg, dus was ik de hele dag alleen. Ik ontbeet met een croissantje en een lekker kopje thee.

Deze week had ik weer helemaal zin om er leuk uit te zien, dus ik pakte kleding uit de kast waar ik blij van word.

Ik ging ook even langs de action, aangezien er niemand was om me tegen te houden kocht ik een paar leuke washitapes, haha.

En ‘s avonds at ik een heerlijk soepje met het borrelbrood van AH, heerlijk. Dit at ik deze week twee keer, beide keren toen ik alleen was.

Maar donderdag werden er patatjes gegeten! Lekker met broccoli uit eigen tuin.

Ik ruimde mijn make-up hoekje op, dit staat even wat netter.

Vrijdag had ik bedacht dat we kersenflapjes gingen maken.

Het is niet helemaal gelukt, maar het was goed genoeg, haha.

Overal op TikTok en Instagram zie ik meiden met low waist jeans. Ik moet er nog een beetje aan wennen, het doet me natuurlijk denken aan de jaren 2000, toen dat ook in was. Het staat veel meiden wel echt geweldig, maar ik zorg absoluut dat mijn shirts lang genoeg zijn als mijn broek zo laag zakt, haha! Ik kan de trend wel waarderen (maar of ik hem zelf bewust ga dragen… ik denk het niet!).

Zaterdag gingen we langs bij een imker hier in Alkmaar, voor bloemenhoning. Dit werkt goed tegen hooikoorts, maar is ook hartstikke lekker en het is gewoon goede Nederlandse honing. Bernard wilde ook graag de korianderhoning proberen, want daar was deze imker zo enthousiast over. Was heel leuk om even te halen! Het verkeer stond wel helemaal vast in Alkmaar doordat er een deel van de ringweg afgesloten was.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 17 juni 2024 / 17:39

    Fijn, zo’n goede week! Ik ken het idee van kersenflappen helemaal niet, alleen appelflappen, maar dit klinkt ook echt heerlijk.

  2. Zo simpel is dan geluk 19 juni 2024 / 18:43

    Oei, is de low waist jeans weer in? Dan gaan we weer iedereen zijn ondergoed zien, haha!
    Geef mij maar gewoon wat hogere broeken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.