Lisanne beleeft #244

Ja, Lisanne beleeft op vakantie naar Twente! Omdat Bernard bijna begint met een nieuwe baan, maar nu nog even vrij is, besloten we nog een minivakantie in te plannen. Dus deze week brachten we vier dagen door in het mooie Twente. Ik neem je graag mee in mijn week!

We aten maandag in Hengelo, daar zaten we heel dichtbij in een Airbnb. Bij Loev, dat was wel een succes!

Vanuit onze Airbnb kon je zo naar de weilanden kijken waar de paarden liepen. Heel leuk! Later deze week komt er een blogpost online met mijn tips (die ik natuurlijk gewoon allemaal zelf ook gekregen heb, echt top!) voor de regio.

De Airbnb was prachtig, heel groot, maar er was wel een klein minpuntje: geluidsoverlast.

Dinsdag gingen we naar een kaasboerderij en daarna even naar Duitsland om te shoppen bij de dm drogist.

In dit filmpje zie je wat ik allemaal kocht bij de dm. Niet extreem veel, maar wel leuk!

Woensdag besloten we om te gaan winkelen in Enschede. Ik had eigenlijk van tevoren niet zo veel onderzoek gedaan, maar er was een Primark die niet vol liep met mensen. Normaal vind ik het zo’n verschrikkelijke winkel door de drukte, dan vind ik het zonde om voor één dingetje in de rij te gaan staan. Maar ik wil ook niet meteen de hele winkel leeg kopen. Deze keer heb ik sokken gekocht en een t-shirt en hoefden we niet lang in de rij. Heerlijk!

Dit servies (ook Primark) vond ik erg leuk, maar er was niet veel meer van. Ik heb toevallig Bridgerton net afgekeken. Heerlijke serie! Verder hadden ze in Enschede een Søstrene Grene, daar ben ik wel een beetje los gegaan met het kopen van cadeautasjes en kaartjes.

Donderdag was het pluktuindagje, eerst gingen we in Oldenzaal plukken.

Bernard heeft vooral veel geplukt, ik was er om het bakje vast te houden, haha.

En in Manderveen hebben we heerlijke aardbeien gegeten.

En geplukt! ‘s Avonds zijn we weer naar huis gereden want we vonden de herrie in onze Airbnb wel heel heftig, haha. En zo hoefden we niet vroeg op te staan de volgende dag, dat was ook wel fijn. Was een heerlijke minivakantie!

Vrijdag ging ik weer aan de slag, Bernard ook (die had iets voor zijn nieuwe werk waar hij heen moest).

En ik had weer perenthee, dan weet ik meteen dat ik weer thuis ben. Daar kan ik altijd zo van genieten!

De minimoestuin gaat erg goed, zal ik hier ook nog een blogpost over maken? Ik weet eigenlijk niet of mensen dit leuk vinden, haha. het is ook een beetje Bernard zijn project.

DELEN:

4 reacties

 1. Naomi 25 juni 2024 / 07:04

  Heerlijk, nog even een paar dagen weg. Wel balen van die geluidsoverlast. Daar zou ik ook gek van zijn geworden, denk ik.

 2. Geke 26 juni 2024 / 09:23

  Wat vervelend zeg, van de geluidsoverlast. Kon je het nergens aankaarten of was het iets ‘noodzakelijks’ zoals werken in de buurt vb? Maar fijn dat jullie het wel goed gehad hebben verder.
  Hmmm, lekker fruit.
  En die moestuinupdate lijkt me wel fijn 🙂 zou er graag meer over lezen.

 3. Nathalie 27 juni 2024 / 22:59

  Haha zo leuk, home is where de perenthee is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.