Lisanne beleeft #245

Afgelopen week was het heerlijk warm weer. Of zullen we het heet noemen? Hoe dan ook, de zomer was daar! En wij dachten dat dat het perfecte moment was om Lego te kopen. Ik weet ook niet waarom, maar we hebben er al heel veel plezier van gehad. Ik neem je mee in mijn week!

Bernard wilde in zijn laatste week zonder werk nog een Lego set maken, dat werd deze prachtige set met een jazzclub en een pizzeria naast elkaar. Dit vinden wij allebei heel erg leuk, ook om samen te doen, zo’n mooie set met Lego. We kochten hem met (een beetje) korting bij Intertoys.

Het was een paar dagen 30+ graden, dat was wel even wennen ineens! Ik haalde mijn jurkjes weer uit de kast.

Er werden worteltjes geoogst. Het rechter worteltje had een enorme bos groen boven de grond, dus daar verwachtten we veel van. Dat viel tegen, haha!

Bij de AH waren alle craft frisdrankjes 1+1 gratis en ik besloot dat dat het perfecte moment was om er lekker veel te testen. Bij onze AH XL hebben ze er ook lekker veel, dat is fijn. Deze was in elk geval erg lekker!

Heerlijk weer buiten, maar Bernard en Lisanne zitten binnen met Lego, hahaha. Eerlijk? Het was ook wel een beetje te warm om veel buiten te zitten.

Ik vond allemaal kledingstukken in mijn kast die ik al heel lang niet had gedragen. Zoals deze jumpsuit!

Het grooste deel van de begane grond van de jazzclub en pizzeria is af hier. Zó leuk, al die kleine details die Lego in hun bouwwerken stopt.

Overal is nu natuurlijk sale, daarom wilde ik graag bij Xenos kijken. Uiteraard werd ik meer geboeid door dingen die niet in de sale waren. Dit servies vind ik echt prachtig!

En deze items ook. Naast een aardbeienmok hadden ze ook een mok met citroentjes, helemaal on trend.

Dit blikje was ook heerlijk, ik kwam er wel pas later achter dat er cafeïne in zit. Van het blikje alleen word je toch al helemaal blij?

Gisteren gingen we nog even naar de stad om wat spulletjes te kopen, bijvoorbeeld voor Bernard zijn werk, waarmee hij vandaag is begonnen. Dus er ging een notitieblok mee. Maar ook bij Rituals spotten we deze douchegel die echt fantastisch ruikt. Het is een limited edition, ze hadden net weer wat voorraad binnengekregen. Zo blij mee!

En we maakten een begin aan de eerste verdieping van de Lego. Het kantoor van de eigenaar van de jazzclub, met een bureautje en een platenspeler. Zó leuk. We genieten echt enorm van het bouwen van deze set!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 1 juli 2024 / 10:20

    Wauw, dat servies bij de Xenos is echt geweldig! Die jurk op de tweede foto vind ik ook heel tof. Staat je goed! En Lego is een prima tijdverdrijf als het zo warm is;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.