Lisanne beleeft #246

Afgelopen week was de eerste week dat Bernard weer aan het werk ging! Dat was spannend voor hem, maar natuurlijk ook voor mij, om weer veel alleen te zijn. Maar bij hem ging het erg goed, bij mij ook best wel! Ik neem je mee in mijn week.

Zo leuk, ik heb mijn filmcamera terug! Dus nu kan ik lekker aan de slag met YouTube. Dat deed ik ook meteen, je ziet het resultaat hier. Ik filmde mijn creatieve kast!

Er viel een nieuw boek op de deurmat, van Urban Anna! Hierin legt zij stap voor stap uit hoe ze die leuke geveltjes tekent en inkleurt met aquarel. Het boek is hier te koop.

Ik ging op pad, met mijn spijkerjasje aan.

Naar de Action! Ze hadden wel wat leuke spulletjes, maar ik kocht niets. De dip-dye kaarsen vond ik heel leuk, maar ik heb nog zo veel kaarsen liggen, haha.

Een paar weken geleden gingen we natuurlijk op vakantie naar Twente, daar deden we boodschappen bij een gewone Albert Heijn, in tegenstelling tot de AH XL waar wij altijd heen gaan. En blijkbaar hebben gewone AH’s mijn favoriete chocolade niet! Deze van Milka met caramel vind ik zó lekker. Heerlijk bij een kopje perenthee.

We hebben ‘s avonds genoten van onze nieuwe legoset. De pizzeria met de jazzclub, echt de mooiste set die we tot nu toe hebben! Boven de pizzeria zit een naaiatelier, daarvoor maakte we deze leuke Lego naaimachine. Ik vind het geweldig hoe je van al die kleine stukjes ineens zulke herkenbare objecten kan maken.

Bij de AH kocht ik ook een hortensia die een geknakt takje bleek te hebben. Dat vond ik zonde, maar eigenlijk is het fijn dat dit plantje nu ook “gered” is, haha. Hij staat gezellig op tafel!

Van Gambettes kreeg ik hun summer box, met een jurkje en een rokje, heel leuk! Ik ben het meest fan van het jurkje (boven), die print vind ik zo gezellig!

Afgelopen week ben ik begonnen aan de nieuwe versie van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders. Ik heb nu drie van de vier afleveringen gezien en ik vind het steeds leuker worden!

Ik probeerde mijn smileyshirt samen met een flared broek. Hier kreeg ik een beetje een pyjamagevoel bij, haha. Wel kreeg ik de tip om hier een spijkerjasje op te dragen, dat lijkt me wel een leuke combi. Uiteindelijk heb ik de broek aangehouden (want die zit zo lekker) en een bloesje hierop gedragen.

Ik bestelde weer eens boodschappen bij Crisp, want ik kreeg een korting. Dat is altijd zo fijn! Helemaal zelf besteld (uiteraard per ongeluk ook dingen die we al hadden, oeps) en aangenomen terwijl Bernard er niet was. Meestal doen we dit samen! Zo voelde ik me toch even een zelfstandige vrouw. Vanavond eten we springrolls met garnalen, die wil Bernard nooit maken, maar ik wel! Lekker.

Zondag was een superleuke dag, we gingen barbecuen bij vrienden! Er waren zelfs vrienden die in Japan wonen, heel leuk om die weer te zien. Echt een supergezellige dag.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 9 juli 2024 / 07:15

    Fijn dat je eerste week weer alleen zo goed is gegaan. Dat ‘zielige’ plantje ziet er schattig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.