Lisanne beleeft #25

Daar zijn we weer! Nummer 25 van mijn belevenissen. Deze keer weer vooral belevenissen binnenshuis, want we moeten zo veel mogelijk thuisblijven. Ik moet zeggen: ik vermaak me wel. Ik voel me vaak blij en er is voor mij eigenlijk niet zo heel veel anders. Ik laat je graag zien hoe mijn week was!

Het beeld met tulpen op onze salontafel met een kopje thee erbij vind ik zo heerlijk. Het staat zo gezellig! Van dit soort dingen kan ik heel blij worden, dat is natuurlijk ook waarom ik het deel.

En van paaseitjes (cheesecake paaseitjes van AH, jummie!) en een kattenmokje van Kwantum word ik ook blij. Het liefst zou ik mijn hele kast vol zetten met allemaal van zulke schattige mokjes, haha.

Ik heb op Instagram altijd een “ding”. Als ik Sims ga spelen maak ik een shot van mezelf waarin ik de trap op loop. Dat deed ik nu ook, dus ik vroeg me af of mensen het herkenden. En ja hoor, de meeste mensen dachten dat ik sims ging spelen!

Dus, ik kwam boven… en bedacht dat ik ook wel kon opruimen. Maar ik had een ander plan.

Namelijk mijn mail doen! Inmiddels is het wel weer tijd om mijn mail te doen, haha. Het voelt altijd zo goed om een lege inbox te hebben!

Afgelopen week heb ik vaker even lekker buiten gezeten, in het zonnetje. Zo heb je toch even lekker een frisse neus!

Ik ben op deze dag zelfs een beetje verkleurd in mijn gezicht, zoals je wel kan zien, haha. Ik luisterde een luisterboek. Via de app Luisterbieb kun je nu gratis luisterboeken luisteren. Ik luister naar het boek De meeste mensen deugen.

En ik maakte een simsvideo! Ik heb de video’s nog niet allemaal op de blog gezet, maar ze zijn er wel. Check hier de sims video alvast!

Ook maakte ik krullen in mijn haar. Ik maakte er wat shots van, maar twijfel of ik er echt een video van moet maken. Een veelgestelde vraag ik namelijk hoe ik mijn krullen in mijn haar maak, haha!

Opruimen!

Kijk, dat is beter. Ik ben hier bezig met het testen van de acrylmarkers van Action.

En ik gebruikte mijn camera dus om mijn haar elke dag te filmen. Eigenlijk denk ik dat ik beter eerst wat creatieve video’s kan maken, omdat mijn youtubekanaal toch meer creatief is dan een beautykanaal. Ik slaap er nog een nachtje over!

Allard werd gevideobeld door een paar vrienden, dat werd een zaterdagmiddagborrel! Heel grappig hoe dat gaat, ik zie online ook allemaal mensen die virtuele feestjes houden.

Terwijl Allard aan het borrelen was maakte ik het eten klaar. Met vier pannen tegelijk! De afgelopen weken (of maanden inmiddels) heb ik leren koken. Eerst alleen maar pakketten, zodat ik stap voor stap wist wat ik moest doen. Inmiddels bedenk ik ook zelf dingen die samen kunnen gaan. Meestal is dat aardappels met vlees en groenten, haha. Maar toch! In het begin kon ik maar één pan tegelijk handelen, inmiddels doe ik er vier tegelijk. Geen culinaire hoogstandjes, maar we hebben in elk geval elke dag eten, gemaakt door mij. Yay!

Afgelopen week ging tekenles uiteraard niet door, maar we kregen wel een opdracht via YouTube, heel leuk. De opdracht was het maken van een huis. Eerst alles tekenen, daarna lekker inkleuren. Ik twijfel of ik er goed aan heb gedaan om met water te werken (links is met alleen potlood, rechts is met water, dus aquarel). Misschien dat ik er nog eens met potlood overheen ga.

En zondag liepen we een rondje. Het was echt heel erg koud, vond ik! Koude wind. We liepen een rondje door de buurt en keken naar beertjes voor de ramen. Op Facebook zagen we dat er een actie was dat mensen in heel Nederland (of zelfs over de hele wereld!) beertjes voor de ramen zetten om een wandeling voor kindjes leuker te maken. Dus we gingen even kijken, wij vinden dat ook leuk! We kwamen negen beertjes tegen. Gelukkig was het heel rustig onderweg, anders waren we wel terug naar huis gegaan.

In deze crisis vind ik het heerlijk om simpele kneuterige tv te kijken: boer zoekt vrouw! Ik houd ervan.

Ik hoop dat alles goed gaat met jou. Hoe was jouw week?

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 30 maart 2020 / 16:19

  Zo gaaf om te zien dat je nu met vier pannen kookt! Wat een vooruitgang. En ja, zondag was het écht koud.

 2. Annelies 30 maart 2020 / 16:51

  Ik zag bij jou de tip over De meeste mensen deugen op Luisterbieb en ben em nu ook aan het luisteren! Vind het tot nu toe al heel goed.
  En ik kijk vanuit België ook naar jullie Boer zoekt vrouw, toch fijne afleiding tijdens deze rare tijden.

 3. Dionne 1 april 2020 / 14:09

  De luisterbieb heb ik ook onlangs! Vind het nog wel even zoeken hoor, naar stemmen die wel fijn te beluisteren zijn. Maar ik denk dat mijn week ongeveer hetzelfde was, veel in het zonnetje gezeten maar dan achter het raam, het is mij toch te koud haha en ik ben weer aan het puzzelen, fotograferen etc. Boer zoekt vrouw vind ik ook heerlijk, even alles rondom me vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.