Lisanne beleeft #26

Hallo zeg, het is afgelopen week ineens lente geworden! Wat een heerlijkheid, zo’n zonnetje op ons bol. Lekker in de tuin zitten is er weer bij! Ook blijft het weer lang licht. Ik ben helemaal in mijn element, ik vind het geweldig! Ik neem je mee in mijn week.

We gebruiken de tuin gewoon als een terrasje!

Superleuk, Christine maakte een ijsje, die liet ik zien in mijn video op YouTube.

Ik ging lekker aan de slag in een kleurboekje van Action. Kleurboeken zijn zo fijn om even aan niks te denken en toch lekker bezig te zijn!

Er stond een mooie bos tulpen in de woonkamer. Daar moesten even foto’s van gemaakt worden. Ik kan zo ontzettend genieten van bloemen in de woonkamer, ik word altijd nét iets vrolijker wakker wanneer ik beneden kom en er staan bloemen.

Ik zat lekker veel in de tuin, vooral met mijn luisterboekje.

Ik luister naar De meeste mensen deugen. Dit luister ik via de app LuisterBieb, deze is tijdelijk gratis te luisteren.

En ik vond een free printable van Studio Kuukeluus, dit schattige huisje! Ik heb ook kaartjes van haar in mijn verzamelmapje zitten, ik vind ze zo schattig.

Bekijk hier de gratis download van het huisje.

Oh, ik heb zo veel genoten van de achtertuin! In mijn vorige huis had ik een balkon, dat is natuurlijk ook heel fijn, maar een tuin is nóg beter. Zeker nu we niet veel meer op pad kunnen is het een enorm geluk om een tuintje te hebben.

Tijd om het tuintje wat gezelligheid te geven! Terwijl we naar de supermarkt gingen kwamen we bloemetjes tegen. De manden hadden we al gekocht, dus die konden mooi gevuld met de kleurtjes bloemen. Het maakt zo’n groot verschil in de tuin. Je vult twee bakjes met bloemen en het ziet er meteen aangekleed uit. Ik ben er helemaal blij mee!

Ook begon ik aan een kleurplaten pagina op mijn blog. Zo kan iedereen de poppetjes en andere tekeningen die ik heb gemaakt gratis printen. En kleuren! Omdat kleuren zo fijn is om je hoofd even leeg te maken in deze gekke tijden. Ik ben wel benieuwd, heb jij ook iets creatiefs gedaan de laatste tijd, om deze tijd wat beter door te komen?

Ik maakte ook een NIET hamsteren tekening. Grapje natuurlijk, min of meer. Kun je hem mooi voor het raam hangen, haha.

Het bloesje dat ik hier draag is er eentje die al heel lang mee gaat. Ik kocht hem bij de kringloop, waar er nog schoudervullingen in zaten. Geweldig toch? Ik heb de schoudervullingen eruit gehaald en nu draag ik hem gewoon zo. Mooi om te zien dat kleding zo veel langer mee kan gaan dan je zou denken.

Het was zaterdag en supermooi weer… normaal zouden we even lekker op een terrasje gaan zitten. Jammer, dat kan nu niet.

Dus ik maakte mijn eigen terras-ervaring! Dat was leuk, maar ik miste wel een beetje de mensen en de gezelligheid, haha.

Gelukkig deden we ‘s avonds een pubquiz met vrienden. Dat was wel gezellig!

Zondag heb ik buiten lekker zitten kleuren. Dit meisje heb ik ook op de kleurplatenpagina gezet.

Dit is trouwens de doos potloden die ik hiervoor gebruik. Ik ben echt fan van deze potloden, ik kan me herinneren dat ik er ooit nog iets over zou schrijven. Dat moet ik maar doen, want er komen steeds vragen over binnen én ze zijn gewoon heel fijn. Aanrader!

En ik scoorde een tuinset, het was een koopje via Facebook. Echt heel leuk om zo een fijne set te kunnen kopen voor een prikkie. Nu alleen nog kussens vinden die erop kunnen, haha. Dat blijkt nog wel een uitdaging! Ik denk dat ik online moet kijken, maar ik hoop natuurlijk dat dit ook nog wel budgetproof kan.

Ben jij afgelopen week ook lekker buiten geweest? En ben je ook creatief bezig geweest, of ben je meer andere dingen gaan doen?

DELEN:

8 reacties

 1. Audrey 7 april 2020 / 08:26

  Ik ben altijd wel blij geweest met mijn tuin, maar nu helemaal! Dit weekend heb ik mijn hangmat opgezet, genieten. Ik heb ook een bullet journal gekocht, dus ik ben nu ook druk aan het handletteren en tekenen. Heel fijn! Ik moest wel echt lachen om je niet hamsteren-tekening. Geniaal!

 2. Zo simpel is dan geluk 7 april 2020 / 11:19

  Het is met dit weer zeker heerlijk om een tuin te hebben. Helemaal nu je niet lekker op een andere manier naar buiten kan.

 3. Mia 7 april 2020 / 12:33

  Het is toch wel een beetje onwennig zo met de corona tijd dat je nergens naar toe kan.

  • Lisanne 7 april 2020 / 20:03

   Ja, het is best even wennen he? De hele wereld op z’n kop.

 4. Mariska 8 april 2020 / 20:24

  Fijn als je zo lekker in de tuin kunt zitten ja, heerlijk he met dit weer?

 5. Corine 11 april 2020 / 14:38

  Wat leuk, die pubquiz, dat lijkt me ook wel gezellig om met vrienden op afstand te kunnen doen. Waar kan ik die doen?

  • Lisanne 17 april 2020 / 10:57

   Oh dat weet ik niet precies, het was een livestream!

 6. Dionne 12 april 2020 / 13:06

  Zeker! Ik heb bliss balls gemaakt, veel in de tuin zitten lezen (tenminste als ik mijn mobiel eindelijk eens kon wegleggen), en voor een foto voor mijn insta heb ik geprobeerd om papier oud te maken. Met theezakjes en een aansteker 😅 Het was in ieder geval een leuk experimentje. Oh en in de nacht gefotografeerd, heb geloof ik eindelijk door hoe dat moet haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.