Lisanne beleeft #27

Wat leven we in een gekke wereld, nietwaar? We moeten zo veel mogelijk binnen blijven, maar tegelijkertijd gaan er zo veel dingen gewoon door. Het leven gaat gewoon door! Bij ons gaat het gelukkig helemaal goed en ik heb eigenlijk een heel fijne week gehad. Ik neem je graag mee! Ik fietste, wandelde en kreeg een geweldige doos met een verrassingsbestelling binnen!

Aan het eind van de week maakte ik de foto’s hierboven, waar ik iets heel moois, maar ook iets heel vies tegenkwam. Laten we beginnen bij het begin…

Ik maakte guacamole, superlekker! Echt een heerlijke snack, zo vers gemaakt. Ik deelde een voor en na op Instagram, en toen bedacht ik…

Dat er wel erg veel knoflook in zat, hahaha. Oeps! Het was ondanks dat wel lekker gelukkig.

Ik deed een porseleinstiftentest! Je vindt de video hier. Ik ga er ook nog even een uitgebreide blogpost over maken. Waarom? Is goed voor Google, haha. Kunnen we maar beter eerlijk over zijn, toch?

Video’s bewerken heb ik echt een hele tijd niet gedaan, ik was er eventjes klaar mee. Het is ook niet fijn als de techniek niet meewerkt en dan is het echt een rotklusje. Maar als alles gewoon werkt, dan is het écht leuk om te doen. En ook een heel fijn om te weten dat dit tot mijn vaardigheden behoort, ik vergeet soms even dat ik vaardigheden heb die niet iedereen heeft (zoals iedereen z’n eigen ding heeft natuurlijk).

Ik ben echt heeeel blij geweest met het mooie weer van afgelopen week. Eerlijk: vaker dan eens heb ik deze week voor de spiegel gestaan met een gebruinde huid en tranen in mijn ogen. Ik kan nu gewoon lang genoeg buiten zitten dat ik echt verkleur. Het gaat zó veel sneller dan afgelopen jaren. Dat belooft nog wat, voor het einde van de zomer, haha.

Bijna twaalfduizend abonnees! Ik was heel blij dat ik er bijna twaalfduizend had, totdat ik van mijn moeder hoorde dat ik er ooit al twaalfduizend gehad heb, hahaha. Dat komt natuurlijk omdat ik een tijdje gestopt ben met youtube. Maar ik heb het nu weer opgepakt, dus we komen er wel weer!

En ik deed iets heel gaafs: ik ben gaan fietsen! Gewoon een klein rondje, maar het ging echt verrassend goed. Mijn stalen ros van meer dan 15 jaar oud rijdt nog als een zonnetje. Die stond al die tijd ook maar een beetje te staan, dus hij is vast blij dat hij weer uitgelaten is.

In het verkeer heb ik vooral moeite met het andere verkeer. Ik ben een beetje bangig dat ik de boel niet goed kan inschatten (dat kan ik soms ook slecht, terechte angst wel dus), maar dat moet ik denk ik gewoon weer goed oefenen. Fysiek kan ik het eigenlijk best wel goed aan!

Via plantje.nl bestelde ik een box met planten voor €17,50. De groene kneusjes box, vol planten die anders weggegooid gaan worden. Dolle pret, zo’n groot pakket met planten! Heel veel mensen die me volgen op Instagram hebben ze uiteindelijk ook besteld. Zo leuk om te zien wat er uit zo’n plantenverrassingsbox komt.

Allard was iets minder bij met de extreme hoeveelheid planten die we nu in huis hebben, oeps, hahaha.

Ik wandelde een paar keer van mijn ouders naar mijn huis toe. Ik kan dan halverwege het centrum al zien: de watertoren! Is toch wel een echt Helders uitzicht. (ik woon in Den Helder, mocht je dat gemist hebben)

Zo fijn, dat uitzicht op al die nieuwe plantjes. Anderen mogen het absoluut rommelig of te druk vinden, ik word er zelf intens blij van.

Allemaal nieuwe plantjes! Ben jij team plantjeszijngezellig of team ehh… liever geen planten?

Ik kreeg post! We houden een kleine winactie op mijn Instagram. Er doen nu precies 100 mensen mee zie ik. Je kan nog meedoen tot en met aanstaande woensdag.

Voor pasen deden we eigenlijk niets bijzonders. Mijn hoogtepunt was het paaseitje in de hagelslag. Dolle pret!

Ik maakte een foto en nam mijn Instagramvolgers mee in het proces. In mijn stories neem ik steeds meerdere filmpjes op, en af en toe een fotootje tussendoor. Dit was het fotootje tussendoor.

En dan de prachtige plek waar we zondag heen reden. Er komen drie prachtige dingen samen: de duinen en de zee, bollenvelden vol prachtige bloemen en gezellige schaapjes.

Echter is dit een route die veel motorrijders en autorijders nu nemen, langs de kust. Alle horeca is uiteraard gesloten en als ze open zijn, zijn de wc’s zeker gesloten. Achter de bosjes op deze wonderschone plek vond ik… een drol. En dan denk je aan een hondendrol, maar er lag ook wcpapier. Zo vies!!! Maar ik snap het ook zo goed hahaha, als je een roadtrip maakt kun je nergens onderweg een wc-stop maken. Deze plek was dus omgedoopt tot wcstop. Niet zo fris, maar wel een érg mooie plek om je behoefte te doen natuurlijk.

Eigenlijk had ik een heel fijne week, ondanks dat we veel binnen moesten blijven. Het nieuws volg ik weinig, dat helpt ook wel. Hoe was jouw week?

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 14 april 2020 / 15:40

    Eh, niet echt een fijne vondst;). Lijkt me zo fijn om na al die tijd weer te fietsen! Echt super dat dat weer kan.

  2. Dionne 18 april 2020 / 10:55

    Ik kreeg inderdaad de neiging om die plantjes ook te kopen haha, maar ik heb me ingehouden. Denk dat ik ze dan toch liever zelf uitkies en de mogelijkheid van giftige plantjes vond ik ook niet zo fijn. Wat super dat je weer kon fietsen! Lijkt me dat dat echt weer een gevoel van vrijheid geeft.

  3. Saskia 20 april 2020 / 06:31

    wat een fijne foto’s! Plantjes zijn zo leuk. Ik heb er al zoveel in huis dut ik hou me in 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.