Lisanne beleeft #28

Afgelopen week was weer een fijne week! Ondanks de coronacrisis gaat alles hier gelukkig goed. Ik kleurde (mijn eigen kleurplaat!), maakte een video over hoe mijn leven er nu uitziet, speelde sims en liet wat leuke kaartjes zien. Want kaartjes sturen (en ontvangen) is in deze tijd extra fijn!

De rookworsttas heb ik ooit eens gespaard van mijn Hema punten, het is zo’n fijne dikke tas.

Ik tekende drie meisjes en maakte daar een kleurplaat van. Ik kleurde ze zelf in met, van links naar rechts, acrylmarkers van Action, potloden van Bruynzeel en alcoholmarkers van Action. De potloden was toch wel het grootste succes, dat resultaat vind ik echt het mooiste!

Ik deelde in video’s (op mijn Instagram) hoe ik ging opruimen. Dacht ik… ik besloot spontaan een video op te nemen midden in de troep. Gelukkig heb ik daarna nog wél opgeruimd, haha. Moest ook wel, want Allard moest weer aan het werk in het kantoor, dan moet het wel een beetje netjes zijn.

En daarna maakte ik een blogpost en bracht ik mijn mail naar 0. Dat gaat de laatste tijd echt lekker!

Ik maakte ook nog één kleurplaat waar alle drie de meisjes op staan. Deze kleurde ik weer met mijn Bruynzeel potloden in.

Ik deed een shell challenge met Sims! Teske maakte een challenge op haar kanaal, waarin zij de buitenmuren van een huis maakte en haar volgers uitdaagde om een mooi Sims huis te maken met deze muren. Zo leuk om te doen!

Ik zie deze challenges weleens bij grote internationale YouTubers, maar zo wat kleinschaliger vind ik toch echt wel een stuk leuker. Ook heel leuk om op de galerij alle andere huizen te bekijken.

Ik besloot om een dag uit mijn leven te filmen.

Meer dan een uur vlogmateriaal kwam daaruit, gezellig. Ik heb het weten terug te brengen naar een minuut of twaalf. Het resultaat heb je al kunnen zien.

Ik kreeg van Flying Tiger een pakketje met kaartjes die ze op dit moment in de collectie hebben. De winkels in Nederland zijn geopend met uiteraard de regels die op dit moment gelden, dus mocht je in de buurt zijn… iemand blij maken met een kaartje in deze tijd is wel heel fijn.

Ook ik maakte iemand blij met post, ik stuurde namelijk de Envycards winactie op naar Iris, zij won de actie op Instagram.

En… ik ontving ook nog een nieuwe noise cancelling hoofdtelefoon, deze ga ik testen en daar komt nog een nieuwe blogpost over!

Zondagavond is wel mijn favoriete avond, dan komt Boer zoekt vrouw én kan ik De Mol België terugkijken. Zo leuk! Ondertussen was ik wat aan het tekenen.

En zo gaat het hier zijn gangetje. Ik hoop dat bij jou ook alles oké gaat. Ik ben wel benieuwd, stuur jij in deze periode ook meer post dan normaal?

DELEN:

6 reacties

 1. Petra 21 april 2020 / 20:46

  Hoi LIsanne,

  Antwoord op je vraag; Ja! Ik verstuurde voordat de crisis begon al vaker kaartjes, maar heb nu mijn kaartjes verzameling op tafel liggen. Nu schrijf ik een paar keer in de week kaartjes (moest eerst m’n postzegels aanvullen…). Ik krijg ook hele leuke reacties terug! Ook van bijvoorbeeld een vriendin die het makkelijker vind om zich op papier te uiten dan “live”. Zo fijn dat deze manier van communiceren voor haar juist wél werkt!

  Het blijft mooi om te zien hoe jouw leven in positieve zin veranderd is de afgelopen tijd! En ook goed dat je laat zien als t minder gaat. Vind je blogs en video’s altijd verfrissend eerlijk en echt!

  Liefs,
  Petra

  • Lisanne 22 april 2020 / 21:24

   Wat lief, dankjewel, Petra!

   Gaaf dat je zo veel kaartjes stuurt en dat je hierdoor ook anderen aan het schrijven hebt geholpen! Dat is helemaal iets moois, zeg.

 2. Naomi 22 april 2020 / 05:56

  Wat zijn ze leuk, die meisjes! En ja, ik stuur in deze tijd ook veel meer kaartjes. Kleine moeite om iemand hoop ik een beetje vreugde te bezorgen.

 3. Nicole 22 april 2020 / 12:38

  Een noise cancelling koptelefoon is echt een aanrader!

 4. Martine 23 april 2020 / 10:01

  Ik wilde je even laten weten dat ik het ontzettend leuk vind dat we de kleurplaten van de schattige meisjes kunnen downloaden. Heb ze net uitgeprint zodat mijn dochter van de week haar oma`s kan verrassen met een mooie tekening. Groetjes Martine

  • Lisanne 24 april 2020 / 23:23

   Wat superleuk om te lezen zeg! Bedankt voor je berichtje, ik word er helemaal blij van 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.