Lisanne beleeft #30

Afgelopen week deed ik weer veel leuks! Ik begon opnieuw met plannen, wat eigenlijk wel heel fijn blijkt te zijn in deze gekke tijden. Ik keek serie en een leuke film. En ik kocht zowaar iets op koningsdag, haha! Ik laat het je allemaal zien.

Het was koningsdag! Echt wel een beetje een rare koningsdag, vond ik. Normaal ga ik altijd even op de rommelmarktjes kijken of ik iets leuks tweedehands kan scoren. Ik houd van die gezelligheid! Dat miste ik dit jaar wel. Er werden online natuurlijk ook wel wat marktjes georganiseerd, maar het is toch anders. Online kwam mijn moeder een mandje tegen met DMC borduurgaren, deze wilde ik wel hebben! Het waren hele mooie diepe kleuren. Ik heb ze nog niet gebruikt, maar dat ga ik zeker nog wel doen.

En we keken Outlander! Elke week staat er op dinsdag een nieuwe aflevering online via Ziggo.

Ik deed mijn mail. Soms doe ik veel in één keer, soms houd ik het netjes dagelijks bij. 111 mails valt heel erg mee voor mij. Ik krijg een heleboel mailtjes! Daardoor zijn mijn antwoorden ook vaak kort en bondig. Hopelijk kom ik niet onaardig over, haha.

Zo veel plantjes in de woonkamer!

Elke keer wanneer het zonnetje schijnt maakt mijn hart een sprongetje. Ik zit heel graag even in de zon. Vooral wanneer het de hele dag geregend heeft kan ik extra blij worden van een paar zonnestralen!

Ik heb mijn structuurjunkie planner er weer bij gepakt. Ik heb de gele planner en die is nog lang niet vol. Ik ben weer een paar maanden vooruit gaan plannen. Ongeveer de helft van mijn volgers is nog aan het plannen, ondanks de coronacrisis.

Er zijn natuurlijk wel minder afspraken, maar dat betekent dat er meer plek is voor stickers! Helemaal niet zo vervelend, als je het mij vraagt. Ziet er zo gezellig uit! De nieuwe stickers van Hema met planten en thuisblijfthema passen er ook goed bij.

En in de keuken maakte ik weer een gezellig rommeltje. Ik maakte soep! De restjes staan nog steeds in de koelkast, die moet ik nog opruimen, oeps….

Ik had wel even wat moeite met overeind blijven staan, ik had niet zo’n heel goede dag. Dus ik zat op het krukje in de keuken te wachten tot mijn soepje klaar was.

Vaak als ik op Instagram zeg wat ik aan het koken ben wordt er gevraagd wat ik maak. Meestal aardappeltjes met groenten en een vleesje, maar ook regelmatig soep! Niet zo heel spannend dus. Dit is de courgettesoep uit een verspakket van Albert Heijn.

Ik keek naar de film The Half of it op Netflix. Was wel een leuke film!

Ohhh en mijn favoriete chocolade gaat uit het assortiment denk ik, zo jammer! Het is de Ruby chocolade van Albert Heijn (de delicata lijn). Misschien wel beter voor me, ik eet er echt te veel van, haha.

Ik hield een spontane winactie met de Structuurjunkie planner die ik nog had. Ik gebruik mijn gele en die is nog lang niet vol. Uiteindelijk stuurde ik hem naar Carin, zij kent Lisanneleeft van de DIY video’s die ik op YouTube maakte. Ze moet vanaf volgende week weer aan het werk in het onderwijs, dus dan is een planner natuurlijk extra fijn!

Dus… dat was mijn week! Sinds zondag ben ik begonnen met het afbouwen van mijn pijnmedicatie (Tramadol). Ik ging van 400mg naar 300mg naar nu: 200mg. De helft dus! Dat zijn eigenlijk te grote stappen, maar mijn soort Tramadol is er enkel is grote doseringen helaas. Dus, dat moet maar zo! Het gaat eigenlijk best goed. Verder gaat het ook goed! Ik hoop dat bij jou ook alles goed gaat.

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 6 mei 2020 / 17:29

    Spannend, het afbouwen van medicatie. Ik hoop dat het goed blijft gaan. En ja hoor, ik ben ook nog steeds (of misschien nog wel juist meer nu) aan het plannen. Beetje overzicht is altijd fijn;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.