Lisanne beleeft #34

Twee weken alleen. Toch wel gek hoor! Ik vind wel dat ik het, al zeg ik het zelf, best wel goed doe in mijn eentje. Nog echt niet alles lukt perfect en ik ben ook nog weleens verdrietig, maar het gaat best heel goed. Ik laat je zien hoe mijn tweede week alleen was. Ik ging bezig met aquarel, ging naar het strand en kreeg een enorm pakket binnen.

Ik moest wachten op een telefoontje van de huisarts. Ze willen op dit moment zo min mogelijk mensen zien in verband met corona (logisch). Maar de huisarts had dat al eerder gevraagd, ze wilde me echt een keertje zien, het is namelijk een nieuwe huisarts. Ik slik best veel medicijnen, niet gek dat ze me dan een keertje wil zien. Dat wilde ik ook, maar er ging bij de praktijk iets mis waardoor ik toch nog een belafspraak had.

Om half 6 werd ik gebeld, maar vanaf 11 uur zat ik al klaar met mijn complete levensverhaal. Ik kan me tussendoor ook slecht focussen, het voelt echt als wachten. Dus heb ik een beetje serie kunnen kijken, maar ik vind het zo zonde van zo’n dag! Nu heb ik uiteindelijk toch een fysieke afspraak, omdat de huisarts dat nodig vindt.

Ik zag er leuk uit, vond ik zelf, dus ik maakte een foto van wat ik aan had. In het shirt zitten wel wat (niet heel donkere) vlekken. Ik draag het shirt nog wel, maar ben ook op zoek naar een vervangertje. Dat is echt zo’n fijn makkelijk shirt!

Het is zo fijn om even lekker in de tuin te zitten met een kopje thee. Zo kom ik even helemaal tot rust!

Waar ik deze week ook mee bezig ben geweest is aquarel. Ik maakte een cocktail. Wel leuk om het zo vast te leggen, stap voor stap.

Het eindresultaat is wel oké, niet geweldig. Maar ik werd er wel blij van om weer lekker bezig te zijn met aquarel.

En Allard kwam gezellig op bezoek! Ik ben deze week ook nog een keertje bij hem op bezoek geweest. We kunnen het gelukkig nog goed met elkaar vinden.

Ook mama houdt van mijn plekje in het zonnetje. Lekker theeleuten in mijn kleine maar fijne tuintje!

En ik deed een spectaculaire unboxing waar veel videomateriaal van is, maar weinig foto’s. Hier zie je wel wat er uit de doos kwam. Daar komt nog een blogpost over.

Helemaal in mijn element met de doos. Hij was echt enorm! Zonde om weg te gooien, eigenlijk. Het is dat ik geen katten heb, anders had ik hem bewaard.

Ik vond in de winkel een lekkere glutenvrije snack. Rijstwafels met melkchocolade en karamelzeezout. Het geeft echt een beetje het gevoel alsof je een chocoladereep (snickers ofzo) aan het eten bent. Ik vind het wel een wannaar!

Ik ging op zoek bij de kringloop naar een mooi tvmeubel. Dat is nog best wel lastig te vinden! Deze links is een optie, maar ik weet het nog niet zeker… Die heb ik dus nog niet besteld.

Wat ik wel meenam was een tuintafel!

Die tuintafel past perfect bij de rest van de meubels in het tuintje. Zo gaat het er weer allemaal steeds voller en huiselijker uitzien, dat vind ik fijn.

Ik had echt wel een zomergevoel afgelopen week, wat was het mooi weer!

Mijn benen mochten voor het eerst de zon in!

Allemaal kleurtjes van markers bij elkaar, daar word ik blij van! Dit zijn de aquamarkers van de Action links en rechts een bakje met twinmarkers en andere alcoholmarkers.

Kijk nou toch, ik lijk wel op vakantie aan. Ik droeg mijn nieuwe MyJewellery jurkje, helemaal blij mee. Ik ga er qua bruinheid ook steeds meer uitzien zoals vroeger, toen ik nog niet ziek was en het in de zon zitten niet zo extreem veel energie kostte als afgelopen jaren wel het geval was. Gek om mijn “oude uiterlijk” dan zo een klein beetje terug te zien komen.

En zondag ging ik samen met Allard een uurtje naar het strand. Superfijn om dat gewoon te kunnen! En ook heel gezellig dat Allard dat nog steeds samen met mij wil doen natuurlijk.

Mijn diary kwam deze week wat later online (donderdag in plaats van het begin van de week), dat komt omdat ik veel bezig ben geweest met andere dingen. Maar nu staat hij toch online, bedankt voor je begrip in elk geval!

Ben jij de afgelopen weken ook lekker buiten geweest met het mooie weer?

DELEN:

4 reacties

 1. Naomi 4 juni 2020 / 09:39

  Die rijstwafels vind ik ook zó lekker! En ik ben blijkbaar toch niet de enige die helemaal gek wordt van wachten op een telefoontje. Dat heb jij dus ook. Ik vind het bloedirritant, telefonische afspraken.

 2. Ellen 4 juni 2020 / 10:33

  Ik heb hetzelfde met dat soort telefonische afspraken. Ik kan me nergens anders op concentreren en verspil mijn hele dag, echt irritant!
  Leuke cocktail heb je trouwens gemaakt!

 3. Simone 4 juni 2020 / 15:18

  Het was echt heerlijk weer de laatste tijd. Super fijn! <3 Knap dat je zo je leven verder oppakt, ondanks dat je relatie met Allard uit is. Wel leuk om te zien dat jullie gewoon nog goed samen omgaan met elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.