Lisanne beleeft #35

Afgelopen week was best een bijzondere week. Hij stond voor een groot deel in het teken van Black Lifes Matter. Daar heb ik veel over gelezen en bekeken. Ook ging ik aan de slag met een nieuw kaartje en kocht ik een nieuw tv-meubel. Ik laat het je graag zien!

Ik ging aan de slag voor Post&Papier met mijn ontwerp voor de zomercollectie. Uiteindelijk werd het niet dit ijsje, maar het was wel superleuk om te maken!

De hele afgelopen week stond eigenlijk in het teken van Black Lifes Matter. Zelf merk ik dat ik hier de afgelopen jaren al wel het een en ander over geleerd heb, maar vooral dat er nog veel meer te leren valt. Ik was zwaar onder de indruk van de anti-racisme protesten over de hele wereld.

Wat heb ik gedaan? Ik heb de website Withuiswerk.nl gebruikt om te zien wat ik nog kon lezen, luisteren en kijken. Dat is wel echt een aanrader als je ook graag meer wil leren. De afgelopen week was er enorm veel aandacht voor het racisme dat vandaag de dag nog plaatsvindt, wel hoop ik dat de aandacht blijft. Het is niet iets dat we volgende week weer vergeten moeten zijn.

Ik merk dat het voor mij ook prettig is om te weten dat dit een lange termijn ding is, ik hoef niet alles in één keer te kijken. Dat mag ook volgende maand bijvoorbeeld, of de maand daarna. Afgelopen week heb ik heel veel gelezen en ik heb de docu “When They See Us” gekeken op Netflix. Daarvan was ik heel erg onder de indruk. In die tijd heb ik ook nauwelijks nieuwe dingen op Instagram gezet, vandaar dat er zo weinig foto’s zijn over dit thema.

En, heel onbenullig, naast die foto vind je een ontwerp voor de Post&Papier kaart.

Ik ben bezig geweest met het maken van een hoekje om creatief te zijn. Dat wordt steeds een stukje gezelliger!

En ik ben begonnen met een fotografiecursus. Ik fotografeer nu al bijna 10 jaar voor mijn blog, hij bestaat dit jaar 10 jaar! En ik vond het wel tijd om eens beter te leren hoe ik creatief kan fotograferen en beter kan leren hoe mijn fototoestel werkt. Dus… daar ga ik de komende weken mee aan de slag!

Dit tv-meubeltje zag ik twee weken terug al, maar afgelopen week heb ik hem gekocht en hij wordt deze week bezorgd. Deze kocht ik bij De Zolder van Den Helder, dit is een van de kingloopwinkels in Den Helder. Eerst twijfelde ik nog, maar uiteindelijk besloot ik hem toch te nemen!

Tussen de wat zwaardere series door keek ik ook simpele series, bijvoorbeeld Modern Family en Dynasty!

Ik kreeg een heeeeleboel tips over mijn pilea. Zo veel dat er nog een blogpost over komt!

En ik maakte een soepje. Bij mijn ouders thuis, zo konden we hem samen eten!

Goed gelukt!

Ook ging ik voor het eerst naar mijn nieuwe huisarts. Daar heb ik een goed gesprek gehad. En oogdruppels gekregen, omdat ik last heb van mijn ogen. Ik twijfel of het helpt… ik ben er ook al mee naar de opticien geweest, die zegt dat ik weer naar de dokter moet. Onhandig! Dan draag ik maar gewoon mijn bril en knipper ik erop los.

Ik droeg mijn leuke broekie van MyJewellery.

Mijn nieuwe knutselhoekje is zo gezellig! De stoel kocht ik een tijd geleden ook bij de kringloop, die is ook al zo leuk. En hij zit verrassend lekker. Daar heb ik eventjes mijn mail weggewerkt.

Postleeft kaarten tellen zodat ze straks weer allemaal op voorraad zijn bij Post&Papier.

En ik kreeg van mijn moeder een bosje pioenrozen. Die vind ik zo mooi! Hopelijk komen ze ook mooi uit, nu zitten ze nog dicht.

Dat was mijn week!

DELEN:

6 reacties

 1. Eveline 9 juni 2020 / 22:39

  Heel leuk als de kaarten straks weer beschikbaar zijn! Ik ben fan!

 2. Tineke 10 juni 2020 / 06:23

  Wauw, die kaartjes op de een na laatste foto zijn echt te leuk!

 3. Naomi 10 juni 2020 / 08:30

  Heerlijk, zo’n creatief hoekje. En prachtige pioenrozen. Daar kun je volgens mij nog minstens een week van genieten, voor die helemaal uit zijn en dan uitgebloeid.

 4. Zoey 16 juni 2020 / 05:56

  Suuuperleuke stoel! Ik ben al superlang opzoek naar zo’n eentje

 5. Dionne 17 juni 2020 / 16:49

  Ik vond je creatie met het bloemen-ijshoorntje zo leuk! En wat top weer zo’n kringloopvondst, kan zelf ook niet wachten om daar weer naartoe te gaan.

 6. Petra 20 juni 2020 / 16:33

  Die ansichtkaart met cupcakes word ik blij van! En het “bloemen-ijsje” vind ik ook erg leuk, hoop dat je nog eens een soortgelijke versie maakt die we kunnen kopen.

  Liefs,
  Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.