Lisanne beleeft #37

Afgelopen week was het écht zomer! Ik heb ontzettend genoten van de warme temperaturen. Wat ik zoal deed? Fietsen en opruimen (beiden heel bijzonder). Verder keek ik serie, ging ik naar het strand en zat ik op het terras. Eigenlijk deed ik bijzonder veel afgelopen week! Ik laat het je graag zien.

Mijn outfitje! Met een jurkje dat ik een kort geleden bij C&A scoorde. Het is echt een fijn zomerjurkje, heerlijk voor als het zo heet is buiten.

En ik ging fietsen! Ik vind het nog wel best lastig om alle verkeersregels tegelijkertijd te moeten toepassen, ik ben het wel een beetje verleerd. Maar tot nu toe is het eigenlijk heel goed gegaan. Steeds fiets ik gewoon een klein stukje, zodat ik niet te veel spierpijn krijg.

Op Instagram liet ik zien hoe mijn tafels weer vol spullen lagen. Tijd om op te ruimen! Het resultaat zie je hierboven. Heerlijk om alles helemaal netjes opgeruimd te hebben. Dat zou ik vaker moeten doen.

Woensdag ging ik naar de kapper en eigenlijk wist ik de dag ervoor nog helemaal niet wat ik met mijn haar wilde gaan doen. Ongeveer de helft van de mensen zei lang laten en de andere helft was team korter haar. Daar had ik natuurlijk niets aan, haha. Maar ik moet het ook zelf leuk vinden, dat is het belangrijkste.

Dus… daar gingen we. Ik koos uiteindelijk voor een centimetertje of vijf eraf en het aan de voorkant wat korter.

Ook zie je op deze foto waarom ik mijn tafel niet vaak opruim: het ligt toch in no-time weer vol met spullen. Oeps. Ik was een beetje enthousiast met het uitpakken van de Flow vakantiebox.

Mét Flow vakantieboek om lekker in het zonnetje te lezen.

Wat ik ook deed is het het klaarmaken van bestanden voor de drukker. Er moesten wat nieuwe kaartjes besteld worden!

Elke woensdag kijk ik naar de Bachelorette. Dat is mijn guilty pleasure, haha. Het is echt een slecht programma, maar ik vind het heerlijk om ernaar te kijken. Lekker simpele tv!

Donderdag zaten we even op een terrasje aan zee. Op zich een supergoed idee, ik bedoel: aan zee is wind. Het was namelijk superwarm, dus dat is lekker. Maar door de coronamaatregelen staan er schotjes tussen alle bankjes, waardoor we echt vol in de zon, maar ook uit de wind zaten. Heel erg warm! Ik houd van warm weer, maar ik vind het windje dat we hebben in Den Helder op zulke hete dagen toch ook wel heel erg fijn.

Ik kreeg weer een geweldig kaartje van mijn oma.

Vrijdag was de heetste dag. Ik besloot te gaan borduren in het zonnetje. Met mijn naaldmagneet die ik kreeg van Iris (van Irisborduurt.nl).

Aan het eind van de dag ging ik nog eventjes samen met Allard naar het strand. Zelfs daar was het echt snikheet! Maar het was wel supergezellig, eventjes naar het strand.

En ik ben zelfs een beetje bruin geworden. ik denk dat ik in jaren niet zo bruin ben geweest. Zo leuk om mezelf zo te zien!

Voor Instagram maakte ik een fotootje van mezelf (kijk, hier zie je hem!). Daarbij improviseerde ik een statief omdat ik te lui was om mijn gewone statief erbij te pakken. Zo gaat het heel vaak, haha.

Ik zette mijn outfitje op de foto.

Zondag ging ik samen met mijn moeder en broer eventjes naar de kringloop. Ik vond er niks, maar het was wel leuk om eventjes te kijken.

En ik was bij mijn ouders de chefkok van het weekend. Op zaterdag maakte ik een tomatensoepje en op zondag stond er zalmrisotto op het menu.

En op zondagavond werkte ik al mijn mailtjes weg, dat was veel werk. Maar het is wel klaar!

Dus… dat was mijn week. Ik word er helemaal vrolijk van als ik het terugkijk, ik heb zo veel leuke en fijne dingen gedaan! Dat komt vast ook door het mooie weer, van mij mag het wel zulk mooi weer blijven.

DELEN:

4 reacties

  1. Naomi 30 juni 2020 / 11:14

    Lekker weekje zo te zien. En heel herkenbaar van die tafel. Ik ruim ‘m heel vaak leeg, maar dan ligt er toch na een poosje weer een kleurplaat, een rekening, een… ach ja, het houdt je zoet:).

  2. Quirina 30 juni 2020 / 11:37

    Dit is wel het meest creatieve statief die ik ooit gezien heb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.