Lisanne beleeft #38

We zijn weer een weekje verder. Nog maar één weekje en ik vier mijn verjaardag, maar liefst achtentwintig jaar oud! Maar nu laat ik je zien hoe mijn afgelopen week was. Ik kreeg alvast een cadeautje, kocht nieuwe schoenen, ging een dagje weg en koos een nieuwe bullet journal.

Bij Van Haren kocht ik nieuwe sneakers. Ik zat al een hele tijd te denken aan een wat grotere sneaker, met wit en wat kleur. Deze kwam ik tegen in de winkel met 50% korting. Ik rekende €15 af, dat was nog eens een leuk koopje.

Ze zitten superlekker, ik heb er al stukjes op gewandeld. Ik ben er helemaal blij mee!

Leuk zijn ze, hè?

De volgende dag deed ik ze meteen aan! Dat was geen verrassing, haha.

Woensdag had ik weer fotografieles! De laatste voor de vakantie. De opdracht was om te experimenteren met een korte sluitertijd.

Dit deed ik door de kraan aan te zetten en 1/2000 te gebruiken als sluitertijd. Dat is súper kort, waardoor je dingen kunt vastleggen die je met het blote oog niet ziet. In het echt zag de kraan er dus anders uit. Heel bijzonder om iets te kunnen fotograferen wat je zelf niet ziet!

Ik kon mijn nieuwe zonnebril ophalen. Vanwege de hooikoorts draag ik tegenwoordig brillen, geen lenzen meer. Maar met het mooie weer is een zonnebril toch ook wel heel fijn. Ik kreeg er voor mijn verjaardag eentje op sterkte. Deze is van het merk Eyelove.

De Bachelorette is wel mijn guilty pleasure, lekker fout maar wel heel leuk! Mijn favoriet is Kasper, hem vind ik zo grappig.

Samen met mijn ouders ging ik naar Alkmaar. Het is wel een bijzondere gewaarwording, winkelen in de coronacrisis. Heel veel pashokjes waren dicht. Logisch, maar wel onhandig! Gelukkig zijn we alsnog goed geslaagd.

Dus… ik was helemaal blij! het was echt heel leuk om eventjes Den Helder uit te zijn en even iets te doen wat we al heel lang niet hadden gedaan.

Op Instagram showde ik al mijn kleding. Hierboven draag ik een nieuwe broek (Primark), deze heb ik afgelopen dagen al veel gedragen. En het bloesje is ook nieuw, het is een wit denim bloesje. Deze kan ik als jasje dragen en als bloesje. Een heel leuk ding! Hij is te koop bij Zara.

Zo jammer, alweer het laatste seizoen aan het kijken van Younger op Videoland. Ik vind het altijd zo jammer als series af zijn. Dan moet ik weer op zoek naar een nieuwe!

Ik kreeg wat teleurgestelde berichtjes toen ik het over het laatste seizoen had. Nu ik hem heb gezien denk ik wel dat het het laatste seizoen was, jammer!

Het bloesje op deze foto is ook nieuw. As we speak draag ik hem weer. Zo’n fijn bloesje! Deze is van Primark.

Ik kreeg twee nieuwe Mijn Bullet Journals binnen. Dit zijn de duurzame versies van Mijn Bullet Journal, zo is het papier gerecycled en worden de journals lokaal geproduceerd, gewoon in Nederland! Daarbij gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel dat nieuwe bomen plant. De linker journal is donkergroen, de rechter heeft een kraftpapier kaft. Ik denk dat mijn voorkeur gaat naar de groene! In de poll op Instagram was het 49% tegen 51%, lekker verdeeld dus!

Ik droeg mijn nieuwe bloesje met een knoop erin. Kan ook!

Als het minder mooi weer is kan ik het weer extra waarderen als het zonnetje even doorkomt. Dan ga ik het liefst meteen even buiten zitten!

Ik moet zeggen dat ik het best wel lastig vind als het zo donker weer is, om dan de deur uit te gaan en echt even buiten te zijn. Dat gaat op een of andere manier toch veel makkelijker als het er vanaf binnen aantrekkelijk (zonnig!) uitziet. Maar de afgelopen dagen was het best lekker. Als het niet regende dan hè, ik ga niet door de regen lopen, haha. Ik moet mij daar vaker even toe zetten, dat is fijn!

Dat was mijn week! Ik hoop dat je het leuk vond om even mee te kijken.

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 8 juli 2020 / 08:20

  Heel herkenbaar wat je schrijft over het donkere weer. Ik hoop echt dat de zomer snel weer in volle glorie terug is. De foto van de kraan vind ik prachtig! Je kunt er op de één of andere manier naar blijven kijken.

 2. Ilse 8 juli 2020 / 13:44

  Leuk weekje weer. Echt fijn om je zoveel verschillende dingen te zien doen, zo’n groot verschil met vroeger!

 3. monique 9 juli 2020 / 23:39

  Hey Lisanne,
  hier gaat het ook steeds beter en dan betrap ik me erop dat ik niet meer up to date ben in je blogs volgen.
  maar gelukkig zie ik al heel veel live op insta.

  nog steeds erg blij te zien dat het nu zo goed gaat en lekker wezen winkelen met paps en mams. Super joh! Ja, ik zou ook de voorkeur voor de donkergroen hebben qua bullet journal. Alleen heb ik er al 3 soort liggen met twee blz en verder niets. Ik kom tijd te kort!
  Komt ook omdat mijn bedrijf steeds groter wordt en vraag steeds meer. Tijd te kort, maar wel super leuk natuurlijk!

  wist je dat ik ook een nieuwe blog ben gestart. heet http://www.when-the-day-begins-smile.webnode.nl die streepjes bedacht ik natuurlijk niet zelf, ik ben fan van gratis blogs en paginas dan krijg je soms de streepjes cadeau hahaha.

  lieve groet, Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.