Lisanne beleeft #39

Afgelopen week was de week voordat ik 28 werd. Dus, ik heb nog eventjes gevierd dat ik 27 was (dat klinkt echt wel jonger dan 28 hoor jongens!). Ik speelde sims, keek serie, deed wat nuttige dingen en ging gezellig bij Allard eten. In het weekend had ik ineens een wat minder dagje, doordat mijn moeder in het ziekenhuis kwam te liggen.

Ik bracht een pakketje weg voor Post & Papier en een kaartje voor een vriendin die onlangs op zichzelf is gaan wonen. Bij Post & Papier zijn al mijn kaartjes nu weer op voorraad! (check ze hier)

Mijn plant was helemaal scheef gaan staan, maar met een beetje hulp van de gieter (en mijn moeder) is hij weer recht gaan staan. Yes! Gelukkig maar, ik vind het wel een erg leuk plantje.

Helemaal content met mijn outfitje. Wit bloesje, witte sneakers en een fijne jeans. Topcombi, als je het mij vraagt!

En ik heb even Sims gespeeld, dat had ik al een tijdje niet gedaan. Ik speel met een vrouw in een tiny house met een windmolen op het dak. Cool, toch? Dat is iets van de nieuwste pack, zo kun je je rekeningen lager maken. Daarom heb ik er ook nog wat zonnepanelen bij geplaatst.

Ik weet niet meer wat ik hier deed, maar het ging vast goed want: duimpje omhoog!!

De films Echte huisvrouwen bestaan niet en Echte huisvrouwen bestaan niet 2 keek ik beiden via Videoland. Lekker op mijn plekje op het kleed. Het waren wel leuke films, lekker simpel en gezellig!

Vrijdag ging ik op pad, op de fiets. Naar Allard toe!

Bij Allard at ik pannenkoeken. Of nouja, dat was de bedoeling, op een of andere manier stonden we een beetje te stuntelen in de keuken. Maar het was gezellig! Ook keken we een aflevering van Mr. Robot, een superleuke serie. Dit kijken we via Prime Video.

Zaterdag had ik mijn dag niet zo. Mijn prullenbak stonk en ik was mijn zonnebril kwijt. Daarvan was ik al helemaal een beetje moe, stom hoe dat me nog steeds ziekjes kan maken. Ik was gewoon overprikkeld.

Tegelijkertijd werd ook mijn moeder niet lekker. Er ging iets niet helemaal goed met haar hart, dus ze moest naar de spoedeisende hulp en uiteindelijk een nachtje aan de hartbewaking blijven. Daarvan schrok ik natuurlijk helemaal! Nadat ik ‘s avonds mijn vader had geholpen met het inpakken van haar spulletjes plofte ik op de bank met een kopje thee en een chocoladereep.

Met mijn moeder gaat het inmiddels wel iets beter. Ze heeft een heleboel medicatie die veranderd is vanwege deze situatie, dus nu moet het wel iets beter gaan. Er zijn vijf soorten van haar medicatie omgewisseld, daarvan is ze nog wel ziek.

Zondag mocht mijn moeder weer naar huis en ging ik even bij mijn ouders op bezoek. Wel wandelend natuurlijk. Het was een echte zomerdag, dan is er in Den Helder altijd wel iets leuks te zien. De weg die ik wandel komt bijvoorbeeld langs het park, langs allemaal huizen en verschillende stukjes met water. En je ziet allemaal mensen op de fiets onderweg naar het strand! Ik vind het zo leuk hoe de stad opbloeit op zulke mooie dagen, ik kan daar echt van genieten!

En…

Ik was jarig. Gisteren! Maar daar vertel ik je volgende week meer over.

Zondagavond keek ik serie: The Baby-Sitters Club. Blijkbaar is hier ook een boekenserie van, dat wist ik niet. Die schijnt leuker te zijn dan de Netflixserie. Maar ik vind deze serie eigenlijk ook wel heel lekker wegkijken. Niet te ingewikkeld, lekker vrolijk!

DELEN:

6 reacties

 1. Naomi 15 juli 2020 / 07:24

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn dat het weer wat beter gaat met je moeder, maar ik kan me voorstellen dat je daar behoorlijk van schrok en even van moet bijkomen.

 2. Audrey 15 juli 2020 / 08:34

  Wat schrikken van je moeder! En nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik verslond de boekenserie dus vroeger echt, haha.

 3. Ilse 15 juli 2020 / 22:57

  Schrikken van je moeder. Hopelijk gaat het snel beter. En hopelijk kan je volgende week ook weer lekker veel leuke dingen doen en lekker genieten!

 4. Zo simpel is dan geluk 18 juli 2020 / 18:36

  Gefeliciteerd nog met je verjaardag!
  Heftig dat het niet goed ging met je moeder. Hopelijk is ze snel gewend aan de medicatieverandering.

 5. Marsha 19 juli 2020 / 15:54

  Leuk om te lezen! Nog gefeliciteerd met je verjaardag! ūüôā

 6. Petra 28 juli 2020 / 11:34

  Beetje laat maar niet minder gemeend; nog gefeliciteerd met je 28e verjaardag! Blij voor je dat je het echt hebt kunnen vieren! Verder duidelijk een weekje met leuke en minder leuke dingen. Fijn dat het weer beter gaat met je moeder, hopelijk reageert ze goed op haar (nieuwe) medicatie..

  De Babysittersclub!! Ik heb de boeken vroeger echt stuk gelezen!! Sommige dan, anderen heb ik doorgegeven aan de basisschool hier in de buurt. Door de serie kreeg ik een fijn jeugd-sentiment gevoel en ben de boekjes weer gaan zoeken.
  Kreeg ineens het idee om er weer een paar te gaan lezen en te bewaren voor mijn nichtje later. Op Marktplaats bijvoorbeeld worden ze regelmatig aangeboden. En in tweedehandswinkeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.