Lisanne beleeft #4

De week is voorbij gevlogen! Mijn planner heb ik woensdag gebruikt, maar nog niet terug gelegd op mijn werkplek, oeps. Ik beloof plechtig dat ik hem op maandag zeker netjes ga invullen. Gelukkig hebben we veel foto’s. Ik laat je zien wat ik gedaan heb afgelopen week! Schilderles, fotograferen en veel spelletjes spelen.

Het lijkt net of de tijd weer sneller gaat, gek is dat! Terwijl ik toch echt veel heb gedaan afgelopen week. Maar ik heb ook wel genikst, misschien voelt het daarom zo. Maar niksen is soms óók fijn. Lekker oude Big Bang Theory afleveringen terugkijken. En Riverdale. En nog eentje waarvan ik de naam niet meer weet.

Uiteraard ging ik weer naar teken- en schilderles. We gingen weer verder met het tekenen van gezichten. Het is super leuk om te zien hoe ik vooruit gegaan ben ten opzichte van de week ervoor.

We speelden weer een boel spelletjes! Pak die zak, Triviant (van precies 20 jaar oud, die ik nog won ook) en… Cluedo! Van cluedo bestaat ook een Harry Potter editie. En eentje van Big Bang Theory. Zo jammer dat ik die niet heb gekocht, haha! Wel een leuke cadeautip, een spel in serie-thema. Er bestaat ook een Big Bang Theory monopoly (ok, we hebben volgens mij ook al Monopoly in huis), ik word er hebberig van.

Als je nog een leuk spelletje weet voor met z’n twee, dan hoor ik het graag! We houden van spelletjes spelen samen.

Bij Action zag ik een prachtige plantenstandaard. Had ik niet nodig, vond ik. En ander koop ik hem een andere keer wel. En ik zat afgelopen week enorm te genieten van onze planten, het is zo leuk om ze te zien groeien!

Afgelopen week keek ik op vrijdag naar een talk van Charlotte, waarbij ik een betaald Instagram membership heb. Het ging over in de media komen. Ik leer zo ontzettend veel van haar dat ik ook komende week de cursus Productiviteit on Fleek ga doen van C.Acadamy.

Ik ben daar zo blij mee omdat ik weet dat ik het doe en me erop kan concentreren. Dat gaat een stuk beter dan wanneer ik een boek koop, en ze vertelt minimaal zo veel als wat er in een boek staat. Daar gaat mijn self-helphart harder van kloppen, haha.

Dit is wel het hoogtepunt van de week: ik vond een SDkaartje terug! Er was ooit een punt waarop ik wel vijf goede SDkaartjes had. Nu heb ik er weer twee, yay! Op dit kaartje vond ik wat foto’s van mijn Postleeft kaartencollectie.

Ik was niet helemaal fit. Ook niet ziek hoor, maar net een beetje ertussenin, af en toe wat koortsig, maar goed genoeg om nog lekker naar buiten te kunnen gelukkig. Ik denk dat ik daardoor ook extra veel rustig serie heb gekeken. Gelukkig niet de hele week ziek in bed ofzo, dat is wel een verschil!

Het was echt een beetje treurig weer, zo veel miezerregen. Als ik kon kiezen, dan koos ik liever voor wat flinke plensbuien, en dan voor de rest droog weer. Dit zat er net een beetje tussenin. Gisteren was het dan wel weer heel lekker, weinig wind, maar ook helemaal geen zon. Bijzonder, maar ik vond het wel oké!

De foto hierboven maakte ik bij Lands End, waar we iets gingen drinken. Op de foto zie je de TESO boot Dokter Wagemaker, dit is nog de “oude” boot. Deze vaart wanneer er twee in het uur varen. Op rustigere momenten vaart er maar eentje en dan vaart deze niet. Daarachter zie je een boorplatform, die ligt daar tijdelijk voor onderhoud, als ik het goed heb.

Ik houd echt van het zitten bij Lands End, je hebt dan prachtig uitzicht over de boot naar Texel en terug. En Texel zelf!

Hahaha, ik was helemaal vergeten dat Allard een foto van me had gemaakt! Hij zat te spelen met het fototoestel.

Zondag moest het fototoestel opgeladen. En ik had me aangekleed, dit liet ik trots zien op Instagram. Ik vond het er best leuk uitzien, vandaar.

Gisteren maakten we foto’s op meerdere plekjes in Den Helder voor een nieuw project. Daar ben ik samen met Allard mee bezig! Het heeft te maken met Den Helder. Ik ga over de content, hij over de dataverzameling waarvoor hij allemaal dingen aan het uitzoeken en programmeren is. Je snapt: hij is helemaal in zijn element.

En ik ook! Lekker samen foto’s maken en bezig zijn. Vind ik fijn! Er is zo veel meer leuks te doen in Den Helder dan je zou denken. Deze foto zette ik ook op mijn Instagram.

De jas die ik hier aan heb kocht ik jaren geleden tweedehands. Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee. Hij blijft heel lang mooi, hij is van het merk Benetton. Ik heb hem destijds voor heel weinig gekocht, maar het is toch een van mijn favoriete jassen.

We dronken thee bij Leuk. Jep, zo heet dat tentje, leuk hè?

Ook besloot ik dat ik de staande plantenbak wilde hebben met een mooi hangplantje erin. Wat denk je…? Allemaal weg! Jammer. Komende week nog maar een keer langs om te kijken of ze het hebben. Wel hadden ze deze schattige kerstballen die ik absoluut niet mee naar huis nam, haha.

‘s Avonds keken we Expeditie Robinson, vind ik een leuk programma. Als miniLisannetje wilde ik altijd meedoen, haha. Zou het wat voor jou zijn, meedoen met Expeditie Robinson?

DELEN:

8 reacties

 1. Naomi 14 oktober 2019 / 10:20

  Ben wel benieuwd naar jullie nieuwe project, wane het klinkt leuk. En ja, ik ben ook fan van Robinson (totdat ze een eetproef doen🙈), maar ik zou echt nooit mee willen doen.

 2. Darina 14 oktober 2019 / 10:58

  Klinkt als een heel leuk project waar jullie mee bezig zijn. En wat een leuk tentje met mooi uitzicht op Texel. Ik ben gek op Texel.

 3. Audrey 14 oktober 2019 / 11:26

  Leuk, die kerstballen! Ik kijk graag naar Expeditie Robinson, maar meedoen… No way!

  Cluedo vind ik trouwens altijd superleuk, alleen jammer dat je minimaal 3 spelers nodig hebt. Ik heb laatst een blogpost geschreven over leuke spelletjes die je (ook) met z’n tweetjes kunt spelen, dus die heb ik even als website erin geplakt bij deze reactie 🙂

 4. Mariska 14 oktober 2019 / 12:47

  Die plantenbak had ik inderdaad ook gezien en vond ik ook erg mooi. Heb hem maar laten staan want ik heb voor de rest geen planten haha.

 5. Lenneke 14 oktober 2019 / 19:29

  Die cursus van Charlotte gaat je zo goed bevallen! 🙂 Ik heb er echt heel erg veel van geleerd. En OMG er is een Cluedo van Harry Potter?!?!

 6. Martine 15 oktober 2019 / 09:12

  Hier ook super fan van spelletjes spelen! 7Wonders Duel is een hele leuke voor 2 personen. Net als Saboteurs Duel 🙂

 7. Anna 16 oktober 2019 / 09:54

  leuke blogpost weer 🙂
  spelletjes voor zn 2en: qixx, clever, pesten, catan duel, beverbende, regenwormen, patchwork (echt een aanrader!!). Genoeg inspiratie? 🙂

 8. Patricia | Twijfelmoeder 17 oktober 2019 / 06:30

  Charlotte is echt een verademing om naar te kijken. Lekker zonder poespas; hou ik ook van. En wat tof om te lezen dat ze daar nu ook de energie voor hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.