Lisanne beleeft #40

Zo, daar zijn we weer! We begonnen de week met het vieren van mijn verjaardag. 28 kaarsjes mocht ik uitblazen deze keer. We aten taartjes en ik zocht een supergaaf verjaardagscadeau uit. Verder ontving ik een supergaaf perspakketje en laat ik je wat foodfavorieten zien.

Maandag was het feest, mijn verjaardag! Ik haalde taartjes voor mijn ouders, Allard, mijn broertje en mijn oma. Dat was nog wel een behoorlijke verjaardag. Ik voelde me daardoor ook wel extra jarig, het was geweldig om bezoek te kunnen ontvangen.

En daarna had ik nog lekker de avond voor mezelf, die ik doorbracht met een serie naast de bank. Ik vind het kleed gewoon heel lekker zitten en zo kan ik lekker leunen tegen de bank. Dat is waarom ik vaak naast de bank zit, mocht je je dat afvragen, haha.

Ik was helemaal blij met mijn verjaardag!

De dag erop koos ik een cadeautje uit: een prachtig ligbed. Wat een geweldig cadeautje, deze ga ik echt heel veel gebruiken, dat weet ik zeker. Allard had er eentje, maar die heeft hij natuurlijk meegenomen naar zijn nieuwe huis. Dus… nu heb ik er zelf eentje! Ik heb er echt wel eentje gemist, haha.

Samen met mijn vader in elkaar zetten. Het ging bijna fout…

Maar het kwam gelukkig goed. Gaaf he, zo’n ligbed? Ik kan niet wachten om er lekker op te gaan liggen in het zonnetje!

Ik kreeg een pakketje van RVG media, zij vertegenwoordigen verschillende merken, waaronder HG. Deze schoonmaakproducten kreeg ik allemaal. Inmiddels hebben we de tuinmeubelreiniger al gebruikt om groene aanslag mee te verwijderen. Dat ging echt top!

De Bachelorette kwam weer online… zo leuk om te kijken. Een beetje fout, maar leuk.

In het perspakketje zaten ook wat producten van LookX. Deze derma skin polish pads probeer ik op het moment uit.

Op Instagram deed ik een complete demonstratie, dus ik voelde me even een echte beautyvlogger.

Ik keek weer naast de bank een serie: Dynasty!

Oh, en ik miste de memo even: het werd mooi weer. Ik dacht: ik trek een bloesje aan. Slecht idee. Gelukkig had ik een hemdje aan.

Dus uiteindelijk heb ik even in mijn hemdje in de zon gezeten bij mijn ouders. Top!

En ik leerde pannenkoeken bakken van mijn moeder. Mijn moeder bakt echt de lekkerste pannenkoeken! Dat wilde ik ook wel leren, haha. Ik nam het over zodat zij even kon eten, en eigenlijk ging het best goed. Leuk om zo steeds weer iets bij te leren!

Bij Appie vond ik deze luxe hagelslag. Of nouja, hagelswag (ja, echt, dat staat erop). Hoe dan ook, de chocolade die erin zit is hemels en er zitten fudge stukjes in. Dit is wel een feestje op je boterham!

Uiteindelijk was het afgelopen week nog best wel lekker weer. Dus… lag ik op mijn bedje!

Vorige week maakte ik dit verspakket ook: mexicaanse nacho’s. Superlekker! Toen heeft mijn moeder er alleen niet van kunnen meegenieten omdat ze in het ziekenhuis lag. Dus ik dacht: we doen hem gewoon in de herhaling. Deze nog een keertje eten is voor mij (en mijn vader) namelijk ook totaal geen straf, haha. Een aanrader!

Er kwam een nieuw seizoen Suits op Netflix te staan. Genieten!

Op zondag aten we vroeger altijd patatjes, maar mijn ouders eten nog best vaak op zondag patat. Dan vind ik mee-eten natuurlijk helmaal geen straf.

Op zondag ging ik even naar Action. Ik vond weinig leuke dingen, maar wel allemaal leuke kleurtjes twinmarkers! Dit zijn alcoholmarkers en daar kun je heel leuke dingen mee kleuren. Ik heb er speciaal papier voor, dus het lijkt me leuk om hier eens mee te gaan experimenteren.

Het is nog wel even kijken hoe ik ze handig opberg. Ik heb ze nu in een bak gelegd, maar zo zie je de kleurtjes natuurlijk niet goed. Daar vind ik nog wel een oplossing op!

Wat ik zondag ook deed: ik halveerde mijn zwaarste pijnmedicatie. Spannend! Daar merk ik in de komende week nog wel het een en ander van, vermoed ik. Ik houd je op de hoogte.

DELEN:

7 reacties

 1. Naomi 22 juli 2020 / 07:59

  Supermooi verjaardagscadeau. Laten we hopen dat er de komende tijd nog heel veel zon komt om van je cadeau te kunnen genieten;). En sterkte met de medicatieverandering.

 2. Mariska 22 juli 2020 / 08:03

  Dat is zeker een fijn verjaardagscadeau zo’n ligbed. Veel plezier ermee 🙂

 3. Darina 22 juli 2020 / 08:54

  Een heel mooi verjaardagscadeau, daar kun je nu lekker van genieten!

 4. Madelon 22 juli 2020 / 09:10

  Heerlijk relaxt verjaardagscadeau, hoop dat we nog een mooie zomer krijgen dan! En heel sterkte/succes deze week met de medicatieverandering!

 5. Geke 22 juli 2020 / 09:51

  Heerlijk, zo’n ligbed. Nu hopelijk veel zonnige dagen 🙂
  Die twinmarkers vind ik zo fijn werken. Er zullen wel betere merken zijn maar die zijn gelijk zoveel duurder dus voor die prijs vind ik het echt prima.
  Hopelijk lukt het met afbouwen en heb je niet al te veel last. Sterkte <3

 6. Dionne 22 juli 2020 / 11:29

  Sterkte! Het verminderen van je medicatie lijkt me inderdaad geen pretje. En wat leuk dat je je verjaardag zo kon vieren! Foute series zijn trouwens altijd goed, zo kijk ik nu Married at First Sight: Australia 🙈 Ik heb geen videoland, maar anders was ik de Bachelorette ook zeker gaan kijken.

 7. Britt 25 juli 2020 / 11:11

  Oeh, die hagelslag ziet er echt lekker uit!

  Zometeen maar een tripje naar de Appie maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.