Lisanne beleeft #41

Deze week laat ik je een echte afkickweek zien. Ik begon namelijk met het verder afbouwen van het medicijn Tramadol. Zo ging ik best een grote stap naar beneden en daarvan krijg je gekke verschijnselen. Ik zal je er meer over vertellen! Ondanks het afbouwen heb ik nog best wat leuke dingen kunnen doen, zo wandelde ik, testte ik stempels en keek lekker veel serie. Ik laat het je graag zien.

We begonnen de week met een tripje naar Schagen, waar we even naar de winkel Jysk gingen om een kussen voor mijn ligbed te kopen.

Daarna wandelde ik naar huis vanaf mijn ouders. Dat kon gelukkig nog! De week begint altijd op maandag (dit was dus maandag), de zondag ervoor nam ik voor de eerste keer mijn tramadol minder. Maandag maakte ik dus nog even gebruik van het feit dat er nog veel tramadol in mijn bloed zat, haha. Hierdoor kon ik nog wandelen.

De dag erna had ik onwijs veel zin in knakworstjes in plaats van gewoon eten. Daar heb ik maar aan toegegeven. Mocht best voor een keertje, dacht ik! De afkickverschijnselen begonnen dinsdag al wel.

Ik begon ook met de serie The Good Fight! Ik heb The Good Wife ook gekeken en deze serie gaat over een van de personen die best een grote rol speelt in die serie. Dus dat is wel heel leuk, het is een beetje dezelfde stijl, maar allemaal net iets anders. Leuke serie!

Woensdag, ondanks het afkicken toch aangekleed.

En mijn tasje zat écht te vol hahaha. Inmiddels heb ik hem alweer wat leger gemaakt.

Hier kun je al wel een beetje aan mijn hoofd zien dat het afkicken begonnen is. Ik zie wat witjes en heb extra wallen. Ach. Ik kreeg een soepje van mijn moeder mee, zodat ik niet hoefde te koken. Superfijn!

Outfitje. Mijn fijne trui van Free People. Ben zo dol op dat ding! En aangezien het niet echt zomerweer was kon ik hem perfect dragen.

Wat ik nog meer deed afgelopen week? Mijn tvkastje vullen met spelletjes! Je ziet hier een foto van voordat ik het netjes had neergelegd en erna. Vind het er zo fijn uitzien als het opgeruimd is! Dit zijn voor nu al mijn spelletjes.

Mijn favoriete spelletjes zijn Cluedo, Ticket to Ride en Skip-Bo. En ik heb een nieuw spelletje ontvangen: Hint. Die moet ik nog proberen, maar dat is een partyspel dus daar heb ik wat mensen voor nodig.

Wat ik ook binnen kreeg: de nieuwe stempels van Creachick! Superleuk, deze ga ik testen en ik ga er iets over schrijven. Benieuwd wat voor leuks ik ermee kan maken.

Verder keek ik vooral veel serie. Ik heb echt weer een fijne serie gevonden, dat is echt top als je je niet zo fit voelt. Serietje aan en hopen dat de tijd snel voorbij gaat. Op donderdag voelde ik me het ziekste van het afkicken, maar as we speak ben ik er nog steeds ziek van. Dat is niet zo heel fijn, maar het moet gebeuren!

Dus… lekker rustig aan doen!

En nieuwe stempels testen! Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n stempelaar, sterker nog: ik had niet eens stempelinkt in huis. Dus dat heb ik even gekocht bij een hobbywinkeltje in de stad. Zo kon ik zondag aan de slag met de stempels. Tot nu toe ben ik enthousiast, maar ik ga dus nog een stukje schrijven over de stempels.

Op naar een nieuwe week!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 30 juli 2020 / 08:21

    Dapper hoe je je door het afkicken heen hebt geslagen afgelopen week. Heel veel sterkte daarmee de komende dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.