Lisanne beleeft #42

Afgelopen week was mijn tweede week afkicken van de Tramadoldosis. En dat merkte ik nog behoorlijk, het viel me best tegen. Gelukkig heb ik voor de afleiding ook nog een hoop leuke dingen gedaan. Ik heb lekker serie gekeken, op mijn zonnebedje gelegen en gestempeld met mijn nieuwe stempels. Ik laat het je graag zien!

Vorige week vertelde ik al over het afkicken. Daarvan merkte ik deze week vooral nog dat ik heel erg snel vermoeid was. Dus, ik sliep steeds ‘s middags wat extra. Beetje onhandig, maar het was wel nodig.

Samen met Allard keek ik Mr. Robot af! Ik weet niet of dit het laatste seizoen was, ik hoop het niet, want we snapten er vrij weinig van, haha. Deze serie keken we via Prime Video, het gaat over een hacker die de wereld wil verbeteren.

Ik ben verslaaaafd aan deze hagelslag: Hagelswag. Deze koop ik bij de AH. Het is echt lekkere chocolade en de fudge die erdoorheen zit is echt perfect. Goede combi. Elke ochtend weer een feestje!

Mijn oma stuurt me elke week een kaartje. Deze keer ging het over de toeristen op Texel, waar mijn opa en oma wonen. Het is er erg druk, waardoor ze extra vroeg boodschapjes doen. Ze zijn al oud (bijna 90!), dus ze passen extra goed op ivm corona.

Ook maakte ik afgelopen week een tripje naar de kringloop. Ik zag er een superleuk kannetje, die ik op dat moment besloot niet te kopen. Toen ik eenmaal thuis op de bank ging zitten zag ik er een perfect plekje voor en besloot dat ik hem toch wel wilde. Alleen was ik te laat, helaas…

Pindakaas.

Ik gebruikte mijn zonnebed. Ik heb heerlijk in het zonnetje gelegen. Wat een luxe, ik vind het echt fijn dat ik dat nu gewoon kan! Dat was voorheen absoluut niet vanzelfsprekend.

Eigenlijk keek ik afgelopen week heel veel serie. The Good Fight kijk ik, via Videoland. Echt een leuke serie, vind ik!

En ik zit dan dus niet op de bank, maar ernaast. Dat zit gewoon heel lekker.

Ik testte een Mijn Bullet Journal. Ik maakte oa een pagina met stift (die ik er waarschijnlijk uit ga trekken, want: mislukt), maar de stift drukte helemaal niet door. De pagina’s zijn echt heel mooi dik, zo fijn!

En ik stempelde met de nieuwe Creachick stempels.

Dit is wat ik uiteindelijk maakte. Ik wilde hem eigenlijk gaan inkleuren, maar vond hem zwart/wit zo leuk dat ik hem zo besloot te houden.

En dit is hoe de week er voor het grootste deel uitzag: veel slapen. Extra slaapjes. Inmiddels ben ik al twee weken van mijn hogere dosis Tramdol af dat je zou denken dat het wel over zou moeten zijn. Maar dat is het nog niet, helaas! Dan maar iets meer slaapjes. Hopelijk heb ik komende week weer iets meer energie.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 5 augustus 2020 / 09:28

    Prachtige pagina’s in je journal! En balen dat het afkicken nog niet over is. Ik hoop dat je je snel weer wat energieker voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.