Lisanne beleeft #44

Een paar weken geleden dacht ik niet dat we nog écht zomer gingen krijgen. Had ik het even fout! Mij hoor je helemaal niet klagen, ik vind dit warme weer heerlijk. Je kan ook wel zien aan hoe veel ik actief ben geweest dat ik goed ga op dit weer. Ik laat je zien hoe deze tropische week van mij was!

De week begon al goed, op het terras bij Lands End. Dit is aan zee, op de dijk. Vanaf hier zie je elk halfuur de boot naar Texel varen en weer terug, het is wel een heel mooi gezicht. Ook zie je met dit mooie weer extra veel bootjes varen. We zaten echt op een supermooi plekje op het terras! Den Helder is echt heel mooi, als je goed kijkt.

Ik was helemaal in mijn element. Ik was samen met mijn moeder en broer, heel gezellig.

We hadden ook een paar echt hete dagen. Ik denk dat ik nachten heb gehad dat ik de woonkamer niet onder de 28 graden kreeg. Dat is de ergste hitte die hier geweest is. Best goed te doen, vergeleken met de rest van Nederland heb ik begrepen.

Wel maakte ik van de gelegenheid gebruik om ijsjes te eten. Deze watermeloenijsjes van Gwoon (dat huismerk dat ze verkopen bij Vomar) zijn superlekker.

Verder deed ik op de écht hete dagen niet heel veel meer dan in de schaduw zitten. Gelukkig duurde dat hier niet zo lang!

Donderdag verstuurde ik een kaartje naar mijn oma. Ik twijfelde tussen de kletsende omaatjes in de boom en een heb een mooie dag kaartje.

Ze is namelijk 89 geworden! Ik koos uiteindelijk voor het kaartje met de ‘heb een mooie dag’ tekst. Die vond ik net iets leuker voor een verjaardag. En de omaatjes kan ik altijd nog sturen.

Ik wandelde een stukje over de dijk. Daar was het wel lekker, wind!

Er viel een ontzettend vrolijk en mooi pakketje op de deurmat. Nieuwsgierig? Bekijk het alvast hier (en gebruik LISANNE10 voor 10% korting).

Mijn creatieve kamertje is nog niet zo mooi als ik zou willen. Ik maak er een beetje een rommeltje van. Misschien dat ik er een ander meubel neer wil zetten. Ik moet er nog even over nadenken!

Weer een wandeling over de dijk en een rondje door de stad.

En onderweg, ik was met Allard, aten we een ijsje.

Op Instagram maakte ik een paar voorstelstories. Je kan ze op mijn profiel nog terugkijken, bij de ‘Over Lisanne’ highlight.

Het werd weer wat koeler, dus het was weer wat beter weer om lekker een stukje te gaan wandelen. Dus dat deed ik weer! Zo fijn.

En gisteren op zondag ben ik nog even lekker in de zon gaan liggen bij mijn ouders op het terras. Nog even genieten van het mooie weer!

Ook nieuw: ik draag mijn lenzen weer! Ik heb een hele tijd last gehad van hooikoorts, waardoor ik mijn lenzen niet verdroeg. En daardoor droeg ik de laatste maanden mijn brilletje. Nu gaat het weer goed met lenzen, hopelijk blijft dat zo! Ik moet wel weer even wennen aan mijn eigen gezicht zonder bril, haha.

‘s Avonds maakte ik nog een wandeling met Allard door de duinen en over het strand, precies toen het ging onweren. Gelukkig waren we net op tijd weer binnen.

DELEN:

2 reacties

  1. Zoë 17 augustus 2020 / 14:48

    Het ijsgehalte in deze post is in ieder geval precies goed voor de temperaturen van afgelopen week!
    Ziet er goed uit zonder bril!

  2. Naomi 18 augustus 2020 / 10:26

    Heerlijk, die echte zomer. Ik ga er gelukkig ook goed op. Moet wel zeggen dat ik toen het in huis warm werd (bij mij ook 28 graden) wel begon te verlangen naar afkoeling, maar verder vond ik het heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.