Lisanne beleeft #45

Doei zomer, doei mooi weer. Een beetje jammer vind ik het wel, dat de tropische temperaturen zo goed als voorbij zijn. Gelukkig is het nog wel lekker genoeg om te wandelen, dus dat heb ik afgelopen week veel gedaan. Verder vierde ik 10 jaar Lisanneleeft, winkelde ik bij de kringloop en kookte ik.

Dit is nog een fotootje van vorige week zondag. Toen was er storm, maar Allard en ik besloten vlak daarvoor te gaan wandelen. Op het strand. Het was een hele belevenis, het was ook echt heel mooi. Gelukkig waren we net op tijd terug in de auto!

En ik maakte weer een wandelingetje.

Er staat een nieuw seizoen van Rita op Netflix! Dat een Deense(?) serie over een rebelse lerares, superleuk.

Van mijn moeder kreeg ik een bosje bloemen omdat Lisanneleeft 10 jaar bestaat. Lief he?

Mijn woonkamer zag er helemaal gezellig uit, ik heb slingers opgehangen (die hangen er nog steeds, het is nog steeds feest hoor!). En een 10 in ballonnen opgeblazen.

En ik ging weer eens naar de kringloop, de laatste keer was alweer even geleden. Je merkt aan de prijzen (en aan de drukte) dat er heel veel toeristen zijn de laatste tijd. Gelukkig konden we wel even bij de kleding kijken. Ik paste dit shirtje… dat werd hem niet, hij was te klein.

Ook vroeg ik me af of spijkerbloesjes nog hip zijn. Ik zag wel een mooie maar besloot hem niet mee te nemen.

Wat ik ook zag: een bloesje met rode ruitjes erop. Net een soort tafelkleed. Deze ging wel mee naar huis. Uiteindelijk vond ik in de kringloop ook nog een poster én een theeglas. Geslaagd tripje!

Ik ging voor een laatste keer nog even in het zonnetje liggen. Zo fijn! Dit mis ik nu al.

Maar ondanks dat het weer niet meer snikheet was kregen we er wel iets voor terug: mooie luchten! Heb jij afgelopen week ook zulke mooie luchten gespot?

Tijdens het wandelen luister ik meestal muziek, maar soms zet ik eens een podcast op. Deze keer werd het er eentje van Charlotte van ‘t Wout.

Mijn ouders hadden afgelopen week een Hello Fresh box. Dus ik kon lekker aan de slag! Tot nu toe heb ik al drie maaltijden voor ze gemaakt uit de box. Ik vind het leuk om te koken, vooral als het een beetje lukt, haha. Het moet niet te ingewikkeld zijn. Voor het bovenstaande gerecht gebruikte ik uiteindelijk vijf(!) pannen. Niet tegelijk, maar toch. Als je een normale versie zou maken waren het er maar drie geweest, maar ik moet natuurlijk rekening houden met de gluten.

Ik maakte namelijk zelf croutons! Ik wist helemaal niet dat dat zo makkelijk was. En heel erg lekker! Tot nu toe zijn alle gerechten wel echt lekker.

De printer… altijd ruzie met printers. Ik wilde iets uitdraaien en dat lukte maar niet vanaf mijn telefoon. Uiteindelijk heb ik mijn halve printer ontleed om tot de ontdekking te komen dat hij het vanaf mijn computer wel deed. En toen ging ik slapen, want daar was het tijd voor.

Maar ik was wel heel trots dat ik hem zonder hulp aan de praat kreeg. Soort van. Inmiddels heeft mijn vader hem overgezet op een andere wifi en doet hij het helemaal niet meer. Oeps.

Zondag ging ik met mijn fotografiecursus naar De Nollen, dat is een openluchtmuseum hier in Den Helder.

Ik vond mezelf wel heel stoer, aangezien ik daar in de regen heb gestaan, haha. Normaal voorkom ik dat soort dingen altijd omdat ik bang ben dat mijn lichaam dan heel extreem reageert. Nu was ik ook wel aardig moe (ik heb ‘s middags nog extra geslapen en ben er nog steeds wel moe van), maar het is wel goed gegaan.

En de foto’s zijn goed gelukt! Het was echt heel leuk om met een clubje op pad te gaan om te fotograferen. En ik ben natuurlijk trots dat ik eindelijk weet hoe ik mijn fototoestel goed kan gebruiken zonder hem op de automatische stand te zetten.

Dat was mijn week! Wat ik ook veel gedaan heb is natuurlijk bloggen, mijn 10 lessen in 10 jaar serie. Hoe was jouw week?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 25 augustus 2020 / 09:39

    Echt top dat je het jubileum van LisanneLeeft ook gewoon viert met slingers en ballonnen.
    Wat betreft die printer: Ik zou echt even bellen/mailen naar Brother. Mijn Brother doet het weer. Na een Windows-update kon je niet meer printen, maar dan moest je even iets downloaden (dat mailen ze je dan) en dan doet ie het weer. Hoop voor jou dat dat bij jou ook de oplossing is.

  2. Ilse 26 augustus 2020 / 17:54

    Leuk! Ik ben wel benieuwd naar de rest van de foto’s die je in het openluchtmuseum hebt gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.