Lisanne beleeft #46

Afgelopen week heb ik lekker veel dingen in huis gedaan. Ik heb gedaan alsof het herfst was, zo heb ik een puzzel gemaakt, ben ik een echte herfstserie gaan kijken en heb ik het plan om kaarsjes te gaan branden, dat lijkt me perfect. Verder maakte ik een video, avondeten en een aquarel voordeurportretje. Ik laat het je graag zien!

Ik deed een make-upje op en voelde me weer helemaal fris en fruitig. Zo gek, wat een beetje make-up kan doen voor een mens! Ik voel me er altijd helemaal anders door. Zonder make-up vind ik het ook prima hoor, maar ik word meestal toch wel vrolijk van een likje make-up!

Ook maakte ik een YouTube video. Hier zie je een goed verschil tussen wat je op beeld ziet (geen rommel, alleen precies wat ik wil laten zien) en hoe het er verder uitziet (heel veel rommel, haha). Mijn bureau moet nodig opgeruimd worden!

Het laatste Hello Fresh recept bij mijn ouders moest gemaakt worden. Dat deed ik! Het was een pasta met heel veel paddestoelen.

Het was wel lekker, maar echt niet mijn favoriete recept. Ik moet zeggen dat ik het klaarmaken wel heel erg leuk vind! Komende week komt er als het goed is weer een Hello Fresh pakket, dan kan ik weer lekker koken.

‘s Avonds ging ik aan de slag in mijn kantoor met aquarel!

Ik maakte een ‘deurportretje’. Dit vind ik zo leuk om te doen, dit wil ik echt vaker gaan doen! Die hierboven is nog niet af overigens, maar het begint al ergens op te lijken.

Ook kreeg ik (op Instagram) een paar vragen of ik dit ook in opdracht doe. Antwoord is: nee. Maar misschien ooit, als ik er wat meer op geoefend heb! Ik weet namelijk niet of elke voordeur wel mooi genoeg is om een minikunstwerkje van te maken.

Blij met mijn outfit! Het bloesje hangt al meer dan vijf jaar in mijn kast. Maar hij is nog steeds leuk, vind ik. En hij past, dat is nog maar het geval bij weinig van mijn kleding, haha.

Ik heb afgelopen week zo veel gedroomd over deze veel te schattige schildpadpot van Kwantum…

Ik kwam het potje tegen terwijl ik met mijn moeder aan het interieurwinkelen was. Mijn ouders hadden hun accessoires in het geel met blauw en ze wilden graag iets nieuws. Daar wilde ik wel bij helpen! Ondertussen paste een deel van hun oude spulletjes perfect bij mijn gele muur, dus die kreeg ik mee. Hierboven het kussentje…

En het lantaarntje. Schattig, toch? Ik ben helemaal blij met weer wat extra geel in mijn woonkamer.

Over het bovenstaande kussentje twijfel ik nog een beetje.

Oh, ik beleefde een compleet avontuur terwijl ik een puzzel maakte. Het wilde niet zo lukken in het begin, waardoor ik aan al mijn levenskeuzes ging twijfelen. Ik vroeg me af waarom ik √ľberhaupt alleen een puzzel maakte, bijvoorbeeld (voorheen deed ik het altijd samen met Allard). Ik dacht dat ik niet in staat om zelf een puzzel te maken, gewoon niet slim genoeg (alsof dat een graadmeter van slimheid is…).

Uiteindelijk was de puzzel binnen een avond af en viel het allemaal wel mee. Het was wel een leuke uitdaging en ik heb mezelf weer iets beter leren kennen door helemaal alleen te zijn met mijn gedachten, haha.

Mijn slingers hangen nog steeds. Deze week gaan ze weg! Het staat wel erg gezellig.

Haha, zaterdag at ik onverwachts alleen. Dat ging niet helemaal zoals ik wilde.

Eerst kwam ik in de winkel, waar ze mijn favoriete patatjes niet meer hadden. Ik koop altijd verse van AH, die zijn ook gewoon het lekkerst. Toen heb ik maar de (twee keer zo dure) andere friet gekocht.

Eenmaal thuis zette ik snel de oven aan, want het was al laat. Worteltjes in de pan, die moeten wel een tijdje koken dus dat kon wel tegelijkertijd aan als de oven voor de patatjes.

Na een half uur kwam ik erachter dat ik de oven wel had aangezet, maar hij nog op 0 graden stond. Dat schiet niet op.

Uiteindelijk heb ik netjes gewacht met het eten van de worteltjes en uiteindelijk heb ik nog een half uur later mijn maaltijd gegeten. Patat met worteltjes. Het kostte even wat moeite, maar dan heb je ook wat.

Heb mezelf wel een beetje uitgelachen om mijn knulligheid (en de maaltijd die ik uiteindelijk heb weten te maken, haha).

Gelukkig mocht ik wel iemand welkom heten in mijn huis… de schildpadpot! Staat hij niet geweldig zo? Ik ben er helemaal gelukkig mee. Nadat ik hem had gezien in de winkel kreeg ik hem niet meer uit mijn hoofd en ben ik teruggegaan om hem alsnog te halen, haha.

Blij ei.

Zondag nam ik een kijkje bij de kringloop. Daar vond ik een leuk shirtje!

En ‘s avonds keek ik naar Gilmore Girls, perfecte serie voor de herfst. Ik word er zo vrolijk van, het is zo’n fijne serie! Ik heb zelfs een Gilmore Girls spotify playlist opgezocht omdat ik dat zo knus vind. Normaal luister ik altijd naar de top 50, dus dit is wel uniek.

Zo lijkt het langzaam een beetje herfst te worden… wel gek hoor!

DELEN:

2 reacties

  1. Barbara 1 september 2020 / 08:08

    Waw wat word ik vrolijk van dit overzichtje! Meteen zin om ook weer Gilmore te kijken en een onafgemaakte puzzel uit de kast te halen. ūüôā
    Ps.: wat een prachtig kunstwerkje! Echt mooi!

  2. Naomi 1 september 2020 / 11:54

    Die schildpadpot is gaaf zeg! En ik vind het deurportretje ook echt heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.