Lisanne beleeft #47

Afgelopen week bedacht het weer ineens dat het herfst ging worden. Prima, ik lak mijn nagels wel in een bordeaux kleurtje en doe een dikke trui aan. Gelukkig twijfelde het weer nog even (en ik ook) en kwam het zonnetje nog even kijken. Daar heb ik gebruik van gemaakt, ik heb gewandeld en heb gesport!

Wat ik ook deed is kijken voor een nieuwe wcbril. Ik dacht dit exemplaar te kopen (lekker goedkoop), maar de reviews waren toch niet zo goed. Maar goed, ik heb wel een nieuwe nodig, want ik heb voor de tweede keer in mijn leven een wcbril gesloopt. Deze keer zat er zo’n schoonmaakblokje precies op de verkeerde plek waardoor er druk ontstond op de verkeerde plek en hij brak. Oeps. Nouja, kan gebeuren. Ik vind het wel knap dat dit al de tweede keer is dat dit me gebeurt.

Rond 5 uur wandelde ik een stuk en als mijn muziek eenmaal aanstaat ga ik meezingen. Dat is normaal gesproken niet erg, maar nu kon iedereen meegenieten omdat er best wel wat mensen op straat waren. Ik kan ook écht niet zingen (en het klinkt nog net iets slechter als je jezelf niet hoort door oordopjes natuurlijk). Dus, dat was leuk. Ik moest er wel een beetje om lachen.

Ik vond dat ik er goed uitzag, dus maakte een foto. Deze foto staat nu ook in de sidebar, daar stond namelijk echt nog een oudje. Dit is beter!

En ik sportte samen met mijn vader. Ik twijfel nog of dat niet een beetje te optimistisch was (ik herstelde niet helemaal lekker), maar dat zullen we vanzelf wel merken.

Ik wed dat mijn oma, van wie ik dit kaartje kreeg, zich rot heeft gelachen om dit kaartje. Is toch geweldig, zo’n kaartje? Ik heb er ook om gelachen!

Dit is het punt waarop ik de herfst weer zat was. Al die regen… ik wil naar buiten! Kun je nagaan, als ik het nu al zat ben… ik vind het ook zo zuur dat de dagen weer zo veel donkerder zijn. Ik ben echt een zomermens!

Maar deed toch maar wat kaarsjes aan, moet het er toch mee doen. Dan maken we het maar gezellig!

Ik maakte een van de stickervellen die bij de nieuwste Flow box zaten.

Klaar! onmogelijk om al die stickers recht te plakken. Ik heb het goed genoeg gedaan, vind ik zelf. Voldoende.

Ik nam een video op… oja, zo zag het daarna altijd uit, haha. Maar hij staat wel online! Even iets aan de troep doen.

Klaar!

En ik had weer een moment dat ik dacht: ik zie er best goed uit. Dus maakte ik maar weer een fotootje.

Wat ik afgelopen week vooral heb gedaan? Gilmore Girls kijken! Lekker op (of naast) de bank met een kopje thee.

En mijn schildpad is ook helemaal in zijn element. Ik ben er zo blij mee! Ik kijk er elke dag naar en word er elke dag weer blij van. Dat is wat je nodig hebt bij spullen in huis, toch? Echt een goede aankoop!

En daar zat ik weer… Gilmore Girls kijken!

Het gaat wel echt langzaam, ik ben nog maar net bij seizoen 2, van de 7(?). En ik heb echt al veel uur gekeken, haha! Maar dat is fijn: extra veel Gilmore Girls, yay. Echt de perfecte herfstserie.

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 8 september 2020 / 08:43

    Twee keer je wc-bril slopen? Dat vind ik dus echt knap. Het is mij nog niet eens één keer gelukt;).
    Die herfst hoeft van mij ook niet. Ik hoop echt op nog heel veel zon, blauwe lucht en lekkere temperaturen.

  2. Dionne 10 oktober 2020 / 23:28

    Haha die schildpad vond ik echt geniaal! Zo’n stickervel van flow heb ik ook nog, maar ik heb zo weinig geduld 🙈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.