Lisanne beleeft #48

Afgelopen week stond een beetje in het teken van het her-indelen van mijn huis! Zo bouwde ik de kledingkast om zodat mijn kleding er netjes in zou passen en bracht ik wat knutselspulletjes naar mijn knutselkamertje. Verder keek ik veel naar series en ging ik op visite bij mijn broertje in Utrecht. Ik laat het je graag zien!

Ik begon de week met het begin van seizoen 2 van Gilmore Girls. Yes! Dat betekent dat Jess in the picture komt. Fijn! Inmiddels ben ik alweer halverwege seizoen 3… Gilmore Girls is echt zo’n fijne serie voor de herfst!

Een kast die nog bij mijn ouders stond werd verplaatst naar mijn huis. Dat betekent: opbergruimte! Dus nu liggen de dingen die ik veel gebruik binnen handbereik. Mijn kaartjes, stickers en andere knutselspulletjes liggen nu in de kast waar ik heel makkelijk bij kan.

Het was echt heel gek weer. Ik keek naar buiten en dacht een sjaal nodig te hebben. Dat bleek niet helemaal nodig te zijn, haha. Iedereen liep in een t-shirtje buiten en ik met mijn sjaal om. Het was te warm. Gelukkig heb ik altijd een canvas tasje bij me en heb ik hem gewoon daarin gedaan tijdens het wandelen.

Ik zocht posters uit bij Posterstore. Daar komt nog een blogpost over!

Ik zocht er eentje uit met een van mijn favoriete quotes. Helaas alleen het laatste stukje op de poster: Those who don’t believe in magic will never find it. Ik denk de rest er zelf wel bij.

En een dag erna droeg ik een sjaal die iets dunner was. En wel nodig. Zo verwarrend! As we speak zit ik alweer in een korte broek. Geen touw aan vast te knopen, dat weer.

Haha, ik bestelde boekensteunen. Ik heb voor een korting een keer Bol.com select aangeschaft (want dat was voordeliger). Dat betekent dat als ik voor 2 uur ‘s middags iets bestel, dat het ‘s avonds nog bezorgd kan worden. En ik had boekensteunen nodig, dus maakte ik daar even gebruik van. Ik vond het briljant! Je ziet de boekensteunen hier niet, maar dat is juist de bedoeling. Ze zijn van doorzichtig acryl en ik vind het mooi staan. Zo mooi dat ik de dag erna nog een paar kocht. Nu heb ik een levensvoorraad aan boekensteunen. Voor wie het vroeg, het zijn deze.

En ineens, van al dat herfstweer, gingen we ineens weer naar zomerweer. Ik klaag niet!

Ik droeg mijn nieuwe paarse vest.

En liep een ander rondje dan normaal. Ik voelde me helemaal een avontuurlijk type, hahaha.

Aan de slag om de kledingkast om te bouwen! In dit deel hing eerst Allard zijn kleding. Nu hangt mijn kleding er, maar het moest wel een beetje verbouwd worden.

Mijn moeder maakte een actiefoto. Vierkant.

Kijk nou hoe geweldig? Mijn kleding hangt gewoon op kleur. Dit zijn mijn bloesjes.

En zondag gingen we naar Utrecht! Mijn broertje gaat verhuizen en hij had net de sleutel van zijn nieuwe huis. Dus dat moesten we wel even gaan bekijken! Na het bekijken van het huis gingen we op een terrasje aan de Vecht zitten. In de buurt bij zijn huis. Zo mooi!

De foto is niet zo’n succes (met mijn mond vol), maar ze hadden gewoon glutenvrij brood op het terras. Het is altijd even afwachten of je ergens wel kan eten als je glutenvrij eet, maar dit was echt top! Dit gaat op steeds meer plekken goed, echt heel fijn.

Dus… dat was mijn week. Fijn was ie!

DELEN:

3 reacties

 1. Audrey 15 september 2020 / 16:48

  Fijn zeg allemaal! Roald Dahl heeft zoveel prachtige quotes.

 2. Naomi 16 september 2020 / 07:59

  Het weer was inderdaad behoorlijk onvoorspelbaar. Die boekensteunen zijn geweldig. En ik geef toe dat ik ook even moest zoeken;).

 3. Petra 18 september 2020 / 16:46

  Leuk die actie foto’s dat je zelf je kast aan het verbouwen bent! En ik zag het de posters die je hebt besteld op je Instagram, goed uitgezocht! Bedankt voor het delen van de link. Ik ben ook op zoek naar posters, dus ga eens op de website kijken voor inspiratie. Ben ook fan van quotes, deel ze veel op m’n blog en heb er nu een paar op prikborden hangen bij m’n werkplek.

  Zo mooi om te zien dat je nu dagjes weg kunt! Dat is natuurlijk al een tijd zo, maar blijft bijzonder om te lezen, als je jouw ook eerder hebt gevolgd en weet waar je vandaan komt.

  Liefs,
  Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.