Lisanne beleeft #49

Krullen maken, lijsten ophangen en genieten van de zon. Dat is wat ik voornamelijk deed afgelopen week! Vooral met de lijsten ben ik veel bezig geweest, nadenken waar ik ze ging hangen en in wat voor lijst, bijvoorbeeld. Ik laat het je zien in mijn fotodagboekje van afgelopen week…

Voor de verandering krulde ik mijn haar weer eens! Vooral om mijn uitgroei niet zo op te laten vallen, haha. En ik kon niet slapen, je kan wel zien op de foto dat het nacht was en ik mijn medicijnen al had genomen.

Hier zie je het na een nachtje slapen! Het blijft er altijd echt supergoed in zitten als ik het een beetje goed krul. Ik gebruik de Remmington Pearl krultang. Dit is hem. Helemaal niet duur maar het blijft echt super goed zitten bij mij! Na het slapen borstel ik het nog uit en dan zit het drie dagen goed, tot ik het weer was.

Het was gewoon nog zomerweer. Ik deed eerst een lange broek aan, maar verwisselde hem toch voor een korte broek.

En besloot gewoon nog even buiten op mijn bedje te gaan liggen. Zo fijn!

Ik maakte foto’s voor een blogpost die nog online komt. Over posters!

En ik kocht eindelijk een nieuwe wcbril. Mijne was al een hele tijd kapot, er zat een scheur in. Dat zit toch niet zo lekker. Dus… een nieuwe wcbril! Gekocht bij Action en hij past perfect. Ik kan weer met een gerust hart naar de wc.

Ik ging aan de slag met alle lijsten en posters!

Deze quote vond ik wel heel leuk.

Niet alleen in de woonkamer, maar ook in mijn knutselkamertje wilde ik nieuwe posters.

Ik had alleen een lijst tekort, dus ik twijfelde of ik de witte lijsten wilde hebben daar of dat ik toch andere lijsten daar hang. De beslissing is nog niet gemaakt!

Mijn hele eettafelhoekje netjes opgeruimd.

Correctie: gewoon verplaatst naar mijn tvmeubel, hahaha. Inmiddels ben ik al wel iets verder met opruimen.

Bij Hema in Julianadorp zag ik dat ze glutenvrije kruidnoten hebben! Blijkbaar hebben ze deze al jaren, maar ik ken ze helemaal niet. Ze zijn best lekker!

Verder deed ik niet heel veel spannends afgelopen week. Ik sliep niet zo heel goed waardoor ik wat meer vermoeid was. Maar uiteindelijk valt het allemaal wel mee. Op naar veel goede nachten en leuke dingen om te doen komende week!

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 22 september 2020 / 08:55

  Jammer van de vermoeidheid. Ik ben wel benieuwd wat je uiteindelijk gaat kiezen voor de posters. En die krullen zijn echt jaloersmakend. Zó tof hoe dat blijft zitten!

 2. Monique 23 september 2020 / 16:08

  Wauw, prachtige krullen!
  Hopelijk voel je je beter nu. Vermoeidheid is zo vervelend.

 3. Petra 24 september 2020 / 20:53

  Ze staan je goed, die krullen!
  Mooie posters heb je uitgezocht, gaf me inspiratie om zelf ook aan de slag te gaan met nieuwe muurdecoratie.
  Alleen ben ik niet zo goed in kiezen… Gelukkig kun je de lijstjes zo weer met iets anders vullen ūüėČ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.