Lisanne beleeft #50

Geloof je me als ik je vertel dat ik vorige week op het strand was? In de zon zitten! Daar kun je je nu niks meer bij voorstellen, ik in elk geval niet. Ik heb in elk geval genoten van de laatste zonnestralen. Daarna werd het herfst en heb ik een puzzel uit de kast getrokken. Ik laat je graag zien hoe de rest van mijn week was!

Dit is echt de lekkerste hagelslag die er is. Ik koop het bij de AH waar ik altijd heen ga, maar hoor vaak dat mensen ook naar de AH gaan voor hun eigen hagelswag, maar dat het er niet is. Ik heb denk ik geluk dat mijn kleine Appie het wel verkoopt, haha. Het is elke ochtend weer een feestje, deze hagelslag.

Maandag besloot ik in mijn pauze samen met mijn moeder even bij de strandtent te gaan zitten. Ja, echt! Waarschijnlijk zie je regen als je nu naar buiten kijkt, maar toen was het nog lekker zomer.

De meeste toeristen zijn wel weg, dus het was mega rustig op het strand. De strandtent zat grappig genoeg wel bijna vol. Nouja, wel gezellig! Ze houden zich er goed aan de maatregelen, dus dat het vol zit is niet erg.

Zo lekker, dat zonnetje!

Dinsdag ging ik bij Allard even helpen met zijn schutting hij is bezig met het plaatsen van een nieuwe. Daarna gingen we een theetje drinken bij mij thuis en speelden we Skip-Bo. Leuk spelletje! Is wel een aanrader, het is echt heel simpel en je bent er niet te lang mee bezig. En ook leuk voor met twee personen! Voor €15 te koop bij Bol.com, zie ik.

Vooral om tegen Allard te spelen, ik win namelijk (bijna) altijd van hem.

Ik haalde een zak friet. Hier eet ik drie dagen van, hahaha. Lekker veel frietjesdagen! Ik eet er gewoon groenten bij hoor, het is niet zo dat ik alleen dit eet, mocht je dat misschien denken. Het is gewoon in plaats van aardappeltjes.

Aangezien het buiten zulk slecht en nat weer was besloot ik maar te beginnen aan een puzzel. Ik had alleen nog maar heel winterse exemplaren, dit is er eentje met een sneeuwstorm erop. Hiervoor maakte ik steeds puzzels van 500 stukjes, deze heeft er 1000. Ik ben benieuwd of hij af komt. Hij ligt nu eventjes aan de kant…

Maar ik was wel enthousiast begonnen met kleurtjes sorteren. Dat moet bij zo’n grote puzzel. Het was wel leuk geweest eigenlijk als ik een heel herfstige puzzel had, in plaats van winters. Ik vraag me af of dat bestaat van Jan van Haasteren, ik denk het wel.

Op een gegeven moment bleek mijn perenthee op te zijn. Toen ben ik om tien voor 9 nog even naar de winkel gegaan. Voor alleen een paar pakjes thee, haha. Je zal maar zonder je favoriete thee zitten!

En ik ben niet de enige die het lekker vindt! De gecarameliseerde peer thee is echt heel lekker!

Ik kreeg afgelopen week best wat leuke pakketjes, waaronder dit pakketje van Happycrafting. Dat is een heel leuke webshop vol creatieve spulletjes. Met de spulletjes die ik kreeg ga ik een video maken!

Mijn moeder nam wat fruit voor me mee, op het eerste gezicht dacht ik dat het zalm was. Maar het bleek gelukkig gewoon meloen te zijn.

In het weekend was ik heel sociaal voor mijn doen, ik deed spelletjesavond op zaterdagavond en zondag dronk ik een kopje thee met een vriendin. Toch wel heel leuk, om wat meer mensen te zien. Moet ik vaker doen!

Ik denk dat deze week wel echt de week was dat de zomer is opgehouden (officieel ook, toch?). Beetje jammer. Nu maar genieten van de herfst!

DELEN:

2 reacties

  1. Darina 28 september 2020 / 17:39

    Wat een fijne week! Het weer was echt zo fijn. Jammer dat het voorbij is. Leuk om te puzzelen.

  2. Naomi 29 september 2020 / 09:07

    Hahaha, net voor sluitingstijd nog even naar de winkel om je favoriete thee te halen. Ik snap het wel;).
    En ja, dat weer was zó lekker. Nu helaas voorbij, maar dat is voor je puzzel dan vast weer goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.