Lisanne beleeft #51

Laat ik maar gewoon eerlijk zeggen: afgelopen week was niet mijn beste week. Ik weet niet wat het is, misschien het weer, het feit dat ik ongesteld werd of dat ik gewoon niet lekker in mijn vel zat. Geen idee. Ik bracht nog wel een bezoekje aan de standtent waar we buiten konden zitten. Ook deed ik een heleboel “powernapjes” en was ik een ware perentheeinfluencer.

Ondanks het weer besloot ik toch maar te gaan wandelen. Het regende een minibeetje, maar het was nog goed te doen. Ik moet wel zeggen dat Den Helder ineens een stuk minder mooi is als de zon niet schijnt. Alles lijkt ineens zo ongezellig en viezig! Ik wandel wel altijd door de stad, niet door de natuur, misschien is de natuur nu juist wel heel mooi.

Maar het was ook even mooi weer, dus… strandtent! Iemand had wel een heel groot fort gebouwd, ik denk niet dat je op de foto goed ziet hoe groot het is, maar ik denk dat hij net zo hoog was als ik, haha.

Helemaal blij in het zonnetje aan het genieten. Kijk, dit wil ik elke dag wel! Ik kan nog niet helemaal afscheid nemen van de zomer hoor, haha.

Mijn eettafel zonder posters…

… en met posters! Bekijk de blogpost met meer foto’s hier.

Ik kreeg zomaar een heel mooi pakketje van instagramvolger Teunie met allemaal cadeautjes. Zo lief! Er zaten allemaal mooie spulletjes in, bijvoorbeeld een kaarsenhouder, een mok en een doosje met allemaal mooie quotes. Ik werd er helemaal blij van!

Dus ik deed veel powernapjes. Ik noem ze wel powernapjes maar ik was gewoon knettermoe dus ik moest slapen overdag. Stom!

De dag erna…

Weer moe. Ik denk dat het toch komt doordat ik ongesteld ben. Dat geloof ik ook graag, want dan gaat het weer over en voel ik me over een tijdje weer kiplekker.

Wat wel heel leuk was deze week: ik kreeg allemaal berichtjes van mensen die door mij de gecarameliseerde peer thee van Pickwick probeerden. Die was in de bonus bij Appie, dus een perfect moment om te proberen! Helemaal perfect in combinatie met Gilmore Girls, haha.

Ik kreeg echt een heleboel van deze berichtjes. Heel leuk!

Verder heb ik op Instagram vooral heel veel filmpjes gemaakt, en weinig foto’s. Ik zal voortaan meer foto’s maken, dat is toch leuker om te lezen!

Hopelijk heb ik komende week een wat betere week waarin ik me lichamelijk (en geestelijk) wat fitter voel. Dat is toch wel fijner. En minder regen graag. Daar trek ik me extra veel van aan als ik me niet fit voel, stom is dat. Had het weer ook zo veel invloed op jou afgelopen week?

DELEN:

6 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 6 oktober 2020 / 21:18

  Vervelend dat je een mindere week had. Voor mij geld hetzelfde eigenlijk, maar ik was ook ongesteld, haha. En er spelen ook veel moeilijke dingen op dit moment dus dat helpt ook niet echt mee.
  Hopelijk heb je deze week een fijnere week. De regen moet je alleen wel even weg denken ben ik bang!

 2. Elsje 6 oktober 2020 / 23:26

  Misschien een tip : Ik zet ik zo’n gele bril op ,(eigenlijk een nachtbril) als het somber weer is .Dan ziet alles er zonnig uit ! Kan je gewoon bij de action of Kruidvat kopen , die van mij kostte maar 1 euro . Helpt bij mij echt goed !

 3. Naomi 7 oktober 2020 / 08:53

  Bluuuh, niks aan, zo’n week. Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt. En een zonnetje erbij zou ook fijn zijn;).

 4. MarjonS 8 oktober 2020 / 12:59

  Hopelijk inderdaad een betere week… maar de combi van alles kan je moe maken.
  Weer even wennen aan het herfstweer.

  De thee is heerlijk, ik drink deze ook altijd! Maakt niet uit welk seizoen het is,

 5. Petra 8 oktober 2020 / 17:12

  Jammer dat deze week minder was! Je ongesteldheid kan zeker van invloed zijn geweest. Hopelijk voel je (binnenkort) wanneer dat over is weer fitter! De omslag naar de herfst helpt ook niet mee. Zeker vandaag niet. Het is hier in Groningen nog geen seconde droog geweest vandaag…..Perfect weer voor nog meer perenthee en Gilmore Girls! 😉
  En dan zijn zulke verrassingspakketjes helemáál welkom lijkt me! Zo leuke actie van een (on)bekende volger!

  Nog iets over thee; ken je ook de Pickwick Herfststorm zwarte thee? Die dronk ik laatst bij m’n moeder en vond ‘m erg fijn! En moest daarbij ook aan jou denken 😉 bij deze de tip!

  Groetjes,
  Petra

 6. Dionne 10 oktober 2020 / 23:19

  Ik hou juist van regen en woest weer, vooral als ik me niet lekker voel haha. Dan kan ik vanuit mijn bed/bank kijken naar de regen. Wel vervelend zo’n mindere week, hoop dat je je snel weer wat beter voelt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.