Lisanne beleeft #52

Vorige week vertelde ik dat ik een iets minder weekje had. Afgelopen week ging het iets beter, nog niet helemaal zoals ik wilde, maar beter. Ik ontving een paar pakketjes, die laat ik je graag zien. Ook ging ik aan de slag met het maken van een video en zette ik een leuke winactie online. Graag neem ik je mee in mijn afgelopen week!

In plaats van chocolade (wat ik echt veel te graag eet), at ik blauwe besjes. Ook heel lekker bij de perenthee.

Ik kreeg een superleuk pakketje binnen, met allemaal verschillende soorten popcorn van Moonpop. De Lovely sweet ‘n salty was mijn favoriet, die was in no time op. Leuk om te weten: de popcorn van Moonpop is biologisch, vegan en… voor mij fijn: glutenvrij.

En het pakketje waarvan ik dacht dat hij niet meer ging komen kwam toch binnen! Een regenjas van America Today. De jas is gemaakt van plastic flessen, gaaf he?

Ik voelde me niet zo heel fit, maar met een beetje make-up op voel ik me dan toch weer een stukje beter. Werkt echt! Een klein beetje, maar toch.

De dag erna deed ik het weer, maar dan met wat meer make-up. Voor extra goed effect, haha.

Kijk, mijn regenjas! Ik heb deze jas, maar ik zie dat hij nu uitverkocht is.. Ik denk dat ik zelden zo veel vragen over iets heb gehad als ik over deze jas krijg. Hij is echt heel fijn! Ik ben echt heel blij met de aankoop.

En ik vond weer wat passende broeken in mijn kast, heel fijn. Ik heb zo’n schommelende maat, waardoor mijn kast vol ligt met verschillende maten. Nu heb ik er weer een paar gevonden die goed passen, heel fijn. Het truitje dat ik draag is van Pieces.

Om eerlijk te zijn vind ik herfst helemaal niet zo leuk, haha. In eerste instantie was het idee heel leuk, kaarsjes branden en Gilmore Girls kijken… maar nu begin ik toch wel wat nadelen te zien. Vooral dat het weer wat eerder donker wordt vind ik onhandig, bijvoorbeeld om foto’s te maken is het niet praktisch. En om te wandelen is het natuurlijk ook niet zo handig!

Samen met Happycrafting.nl maak ik een video, deze komt deze week online. Hier was ik bezig!

En er was weer lekker veel licht, waardoor ik lekker bezig kon met het maken van foto’s, fijn!

De Moonpop popcorn was superlekker. En de bakjes superschattig, haha. Mijn favoriet was de sweet ‘n salty, daarna de paprika en de gewoon zoute was, nouja… gewoon zout.

Ik heb wel vaker gehad afgelopen week dat ik ‘s middags weer in bed dook. Ging niet helemaal zoals ik het had gewild. Het is zelfs zo geweest dat ik te uitgeput was om mijn avondeten te eten dus dat ik weer maaltijden moest overslaan. Ik ga volgende week even naar de huisarts, deze week heeft ze vakantie. Even mijn bloed laten controleren, voor de zekerheid.

Als ik eenmaal uit bed ben gaat het meestal wel een paar uurtjes.

Dus… ik zette de Senz winactie online.

Die heb je al kunnen zien gisteren. Ik ben zelf helemaal blij met mijn exemplaar!

Uiteindelijk merkte ik dat het goed werkte als ik meer medicatie nam (wat natuurlijk heel jammer is na al dat afbouwen). Hierdoor kon ik weer wat werk doen!

Mijn broer zoekt een woonruimte in Amsterdam, mocht je iets weten stuur hem dan zeker even een berichtje (of mij, mag ook!). Het is op dit moment een behoorlijke uitdaging voor hem om een woonruimte te vinden.

Dat was mijn week! Er waren veel momentjes waarop ik flink baalde van het feit dat ik me zo moe voelde en veel pijn had, maar als ik zo terugkijk waren er ook veel fijne momentjes in de week!

DELEN:

5 reacties

 1. Nicole 12 oktober 2020 / 20:00

  Heerlijke regenjas, heb hem ook precies dezelfde kleur. Love it

 2. Dionne 12 oktober 2020 / 20:18

  Superleuk zo’n jas van gerecycled plastic! En ik vergeet dat zelf ook altijd als ik een slechte week heb qua gezondheid, daarom schrijf ik nu ook steeds meer op zodat ik weet dat het toch anders is als ik erop terugkijk.

 3. Zo simpel is dan geluk 12 oktober 2020 / 21:16

  Vervelend dat je je nog steeds minder fit voelt.
  Ik vind het ook jammer dat het wel zo snel donker is en dan nog de regen… Gelukkig heb jij een leuke regenjas! 😉

 4. Naomi 13 oktober 2020 / 12:23

  Mooie regenjas! En ja, je hebt ‘m in elk geval kunnen testen. Nu wat beter weer gelukkig. Ik hoop dat je lichaam met het weer mee gaat doen en dat je weer wat meer energie krijgt en je fitter voelt.

 5. Sandra 17 oktober 2020 / 11:14

  Ooohhh die regenjas!
  Ik heb vorige week echt serieus precies dezelfde besteld gehad 😀 Dezelfde kleur, dezelfde lengte, dezelfde uitvoering (volgens mij) ook met zo’n zachte teddy binnenvoering. Alleen de maat is anders.
  Had collega’s van me gehoord over en gezien in zo’n regenjas. Besloot later eens online te gaan kijken, echt een hele toffe kleur (roze, oranje, paars ofzo) hadden ze niet meer in mijn maat, dus heb ik de Hardgreen maar besteld en ik moet zeggen; ook dát is toch zeker wel een toffe kleur! Zo’n mooie, fijne jas! Lekker warm ook, voor de natte regenachtige winters. En idd, dat die van gerecycled plastic is gemaakt.. zo gaaf! Had er niet in het bijzonder op gelet, of ie wel of niet duurzaam was. Maar ik ben zo blij dat ie dat dus wel is. En ook heel blij en enthousiast er mee.. Wat een toffe, goeie aankoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.