Lisanne beleeft #53

Wat heb ik een volle week gehad! Heel leuk om de foto’s van afgelopen week terug te zien. Wat ik zoal deed? Ik kookte, wandelde, ging interieurshoppen en belandde in het weekend zelfs in Zaandam, Haarlem en Amsterdam. Wat een avonturen! Ik laat het je graag zien.

Om te beginnen ging ik aan de slag in de keuken met een verspakket van AH, Mexicaanse burrito’s. Op de foto die je hierboven ziet stond ik een story op Instagram te maken, haha. Moet ook gebeuren, ik post dagelijks nieuwe stories op Instagram, je bekijkt ze hier.

Ik houd van kleine stukjes groente, dus ik maakte overal ministukjes van. Ik kookte overigens bij mijn ouders thuis, ik maakte meteen ook voor hen. Zo’n pakket in mijn eentje zou voor een hele week eten zijn, haha. Dat is iets te veel van het goede. Nu kon ik er twee dagen van eten.

Ik voelde me een echte keukenprinses. Fijn dat dat altijd zo makkelijk gaat!

Lekker aan tafel met een kopje thee en mijn laptop, blogjes schrijven. Terwijl ik deze blogpost die je nu leest schrijf zit ik er ook zo bij. Mijn tafel is alleen niet meer zo netjes als daar, hij ligt momenteel vol ideeën.

Yes, ik heb eindelijk voor het eerst in weken weer een stukje kunnen wandelen! Het was wel maar een keer deze week, maar toch. Het voelt toch wel heel goed om een stukje te kunnen wandelen. Met mijn nieuwe regenjas aan, fijn.

Ik kreeg afgelopen week ook weer een hoop pakketjes, waaronder deze zwarte journal van Mijn Bullet Journal. De pagina’s zijn ook zwart. Ik moet er nog mee aan de slag, ik heb ook een set met pennen die je hier goed in kunt gebruiken.

Ik bedacht afgelopen week dat ik wat meer sfeerverlichting in mijn huis wilde. bij Kwantum kon ik het niet echt vinden.

Na een paar winkels af te zijn geweest nam ik wat voorlopige lampjes mee bij Action.

Uiteindelijk best leuk!

Er moeten alleen wat minder felle peertjes ingedraaid worden. Die moet ik nog ergens kopen.

Toen ik in de herfstsfeer kwam ben ik begonnen met Gilmore Girls kijken. Afgelopen week was een treurig moment: de afleveringen waren op. Ik heb wel een goede oplossing gevonden voor dit probleem: ik ben weer opnieuw begonnen met kijken, hahaha. Het is wel een serie waar je steeds weer nieuwe dingen in ziet, dus het is helemaal niet zo gek.

Ik was een beetje overweldigd door de hoeveelheid dingen die ik moest doen, dus ik schreef alles op in mijn structuurjunkie planner. Dat werkt altijd zo fijn! Uiteindelijk had ik weer overzicht en heb ik vrijwel alles kunnen afstrepen.

Waar ik mee bezig ging: lipsticks. Deze blogpost moet nog online komen.

En ik kon gewoon even achter in de tuin zitten. Heerlijk! Zo fijn om even van het zonnetje te kunnen genieten.

Ik keek Gilmore Girls met perenthee. Jum!

Mijn broer kwam dit weekend op bezoek bij mijn ouders. Hij gaat verhuizen, dus hij had wat nieuwe dingen nodig. Daarvoor gingen we even naar de kringloop.

In de kringloop (Zolder van Den Helder) zag ik deze enge kaarsenhouder. Wie zet zoiets nu in zijn huis neer? Creepy.

Mijn broer slaagde goed bij de kringloop. Dit servies van de foto was onderdeel van de buit. En iets wat we allebei wel wilden kopen: een Brabantia prullenbak. Nieuw kost hij rond de €90 (zie hier), wij vonden hem voor €22,50, hij zag er nauwelijks gebruikt uit. Ik had die prullenbak al een tijdje op het oog, maar omdat mijn broer er echt eentje nodig had (en ik er al een heb) heeft hij hem gekocht. Het was wel echt een leuke vondst!

Ik had een wilde zaterdagavond, ik bakte namelijk een cheesecake! En ik keek Wie is de mol?

De cheesecake lukte goed! Ik gebruikte een mix van Leev voor de bodem. Wel leuk, dit was de eerste keer dat ik een cheesecake maakte, dus ik ben helemaal blij met het resultaat.

En zondag hielp ik mijn broer met interieurkeuzes maken voor zijn nieuwe appartementje. Bij Loods 5 konden we niet echt iets vinden naar zijn zin, ze hebben weinig voor als je maar (heel) weinig ruimte hebt. Daarom zijn we daarna nog maar naar Ikea gegaan om te kijken naar een tafel, daar slaagden we beter.

Zo was ik op één dag in Zaandam, Haarlem en Amsterdam, dat was nog een heel avontuur. Nu weer lekker thuis blijven in Den Helder, haha.

Dat waren mijn avonturen van afgelopen week. Ik word er helemaal blij van als ik de foto’s weer zie!

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 20 oktober 2020 / 17:38

  Die cheesecake ziet er zó lekker uit! En een tafel vol ideeën ga ik onthouden, want dan kan ik dat voortaan ook zeggen in plaats van een tafel vol rommel:).

 2. Petra 20 oktober 2020 / 20:47

  Bedankt voor de inspiratie om cadeautjes in te pakken! Simpel, maar net even wat leuker dan gewoon een papiertje erom of een zakje dichtplakken ‘zoals het hoort’. En de vers pakketten voor te koken ga ik ook eens uitproberen. Ik koop meestal kant-en-klare zakjes groente maar die gaan niet zo lang mee. Vers is dan toch beter. Voor alleen mezelf is het wat veel maar met vriendinnen koken is dan wel weer leuk!

  Ik moest wel lachen toen ik las dat je de laatste aflevering van Gilmore Girls had gezien en weer opnieuw bent begonnen. Zo herkenbaar!! Ik heb de serie al meerdere keren gezien de afgelopen jaren, blijft leuk. Alleen de 4 laatste van een paar jaar terug vind ik toch minder leuk. Heel ander sfeertje dan de 7 seizoenen.

  En ‘een tafel vol ideeën’ ga ik onthouden! Dan hoef je ‘t ook niet de hele tijd voor je gevoel op te ruimen…. 😉

 3. Dionne 21 oktober 2020 / 17:22

  Haha wat jij hebt met Gilmore Girls heb ik met Harry Potter, ook al zijn dat dan maar 8 films, ik zie elke keer weer wat nieuws. In ieder geval fijn om te zien dat je weer een wat betere week had ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.