Lisanne beleeft #54

Het is zo leuk om elke week terug te blikken! Ik dacht dat ik heel weinig gedaan had, maar als ik zo mijn foto’s terugkijk word ik weer helemaal blij. Vooral omdat ik toch meer gedaan blijk te hebben dan ik dacht, haha. Ik ging wandelen, maakte video’s, maakte mijn swap af en keek heel veel serie. Ik laat het je graag zien!

Het was weer tijd voor een wandeling. Dit voelt echt als een hele tijd geleden (is het ook, een week, haha). Ook al was het maar één keer dat ik naar buiten kon om te wandelen, het is toch een keer meer dan niks. Zo fijn! Het was mooi om alle bomen te zien verkleuren en al wat blaadjes hier en daar op de grond te zien liggen.

Echt heel blij was ik, dat ik kon wandelen. Hopelijk kan dat deze week weer!

Haha, ik had helemaal gepland om een video op te gaan nemen, maar mijn batterijen waren allebei leeg. Zo dom. Dus, toen heb ik het moeten verplaatsen naar volgende dag, aangezien het al avond was.

Ook deed ik weer wat moeite en krulde ik mijn haar. Dat vind ik zo leuk staan! Dan word ik extra blij als ik in de spiegel kijk. En dan had ik krullen op mijn filmpje, dat is ook mooi meegenomen.

Ik maakte een foto van mijn outfit, maar alles wat ik nu zie is de rommel op mijn tafel, hahaha.

En op het kantoor ook rommel… misschien moet ik opruimen (heb ik nog steeds niet gedaan).

De video staat erop! Maar ik werd helemaal gek tijdens het editten van hoe vaak ik het woord leuk gebruikte. Uiteindelijk heb ik het er voor het grootste deel uit weten te knippen en hoefde ik het niet opnieuw op te nemen. Maar ik stond echt wel op het punt om opnieuw te beginnen, haha. Het resultaat zie je in de video over het Flow Book for Paper Lovers.

Bij Hema vond ik deze chocoladereep. Ik vond het perfect klinken voor een de instaswap deze herfst! En aangezien ik hem zelf niet mag (er zit gluten in) vind ik het extra leuk om te kopen en cadeau te doen, haha.

Ik deed afgelopen week wel een paar keer weer te veel, waardoor ik overdag in bed moest uitrusten. Dat hoefde ik een paar weken geleden echt niet, toen kon ik gewoon uitrusten terwijl ik op een stoel zat. Dat lukt nu niet meer. Daarom ging ik afgelopen week ook even naar de huisarts. Ik moet even bloedprikken om te kijken hoe het met mijn waardes zit.

Het perfecte plaatje is weer begonnen! Ik vind dat zo’n leuk programma! Nu ik de fotografiecursus heb gedaan afgelopen jaar begrijp ik alles ook nog beter en kijk ik er net even anders naar.

Woensdag was mijn moeder jarig! Ik at nog een stukje van mijn zelfgemaakte cheesecake die we over hadden.

Ik keek voor de verandering weer eens een filmpje, Love, Guaranteed werd het. Het was echt extreem voorspelbaar, haha. Wel een lekker simpel vrolijk filmpje.

Ik besloot voor de afwisseling mijn laptopje mee te nemen naar mijn ouders en daar te werken. Wel fijn, die afwisseling! En gezellig natuurlijk.

Perenthee en Jane the Virgin. Jane the Virgin is echt een hysterische serie, maar tegelijkertijd wel heel erg leuk, als je het mij vraagt.

Zaterdag overdag nam ik een filmpje op en keek ik serie.

En zondag vierde mijn mama haar verjaardag! Natuurlijk niet met veel mensen, alleen mijn broers waren er. Maar het was wel heel leuk dat ze zo toch nog een beetje jarig kon zijn! Het was in elk geval heel gezellig.

En zo heb ik toch nog een volle week gehad! En een fijne, ook wel. Ik voelde me nog niet helemaal fit, maar wel een stukje beter dan de week ervoor.

DELEN:

5 reacties

 1. Dionne 27 oktober 2020 / 15:57

  Jane the Virgin ben ik ook helemaal gek van! En hou van het perfecte plaatje, ik ga vanavond ook weer kijken 🙂 heb jij al een favoriet?

  • Lisanne 28 oktober 2020 / 14:51

   Ik vind Jannie zo’n leuke vrouw! En ze is er ook goed in, vind ik. En jij?

 2. Naomi 27 oktober 2020 / 17:46

  Leuk (om het woord te gebruiken:)) overzicht weer! En ik moet toegeven dat ik er nu toch over nadenk om eens perenthee te proberen…

 3. Petra 29 oktober 2020 / 16:24

  Weer een mooi gevarieerd week overzicht! Met leuke en mindere momenten.
  Goed dat je jezelf wel in de gaten blijft houden en kunt signaleren wanneer je misschien toch even aan de bel moet trekken!
  Die film, Love Garanteed, kwam ik ook laatst tegen maar nog niet gezien. Goed te weten dat ik opzich niet te veel ervan moet verwachten, maar gewoon lekker kijken!
  En heb je Flow-video gezien, het viel me daarin echt niet op dat je zo vaak ‘leuk!’ zei. Dus het bewerken van de video is goed gelukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.